- 26 Şubat 2024
- 208
- 101
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #2.701
Takvime göre yumurtlamayi takip ettim, 13.gun gösterdi hep. Döndüm 26 gün. Eşime doktor şase verdi onu içiyor, dün keçi boynuzu pekmezi aldıkcanım doktor degerlerinde bı sıkıntı görmediyse sorun yoktur ovu hiç kulanmamışsın belki yumurtlama gününü kacıryorsun ilk önce onu dene derim eşinin degerleri iyiyse o cok etkilemiyor ama eşinide kaçiboynuzu özü verebilirsin spermlere iyi geliyor bide hsg cektrdınmi
Bende dün bekledim erken olcam herhalde dedim baya regl ağrısıydı ve çok hastayım adet olayım diye bekliyorum ilaç içemiyorum çünküCanm c.tesi oldu ağrım hatta lekelenme başlayacak herhalde dedim sonra salı akşamına kadar olmadı salı akşamı peçeteye leke geldi test yaptm silik çıktı sonra agrida olmadı lekede ha birde pazar günü uzayan akıntı geldi şeffaf değildi
İnşallah hayırlı haberi alırsın canım
cok oldu mu cektireli hsg sonrası ilk 6 ay önemli hamilelik şansı artıyorTakvime göre yumurtlamayi takip ettim, 13.gun gösterdi hep. Döndüm 26 gün. Eşime doktor şase verdi onu içiyor, dün keçi boynuzu pekmezi aldıkben de vitamin destekleri kullanmaya başladım ay. Hsg çektirdim temiz çıktı
Şuan çocuk için uğraşıyoruz buna rağmen baskı altındayız, hadi artık bebeğiniz olsun diyorlar. Sanki biz istemiyoruzO baskıları hepimiz yaşadık maalesef ellerine ne geçecekse baskı yapıncaolabildiğince at kafandan gerçi bunu bende pek yapamadm ama son aylarda azaltmistim en azından
Kuzum benim cok yogunlasti agrim hala testlerm gelmedi bakayim birde cocugum var eczane uzak gdeblrsem gun icinde gtmeyi dusunuyormTest yaptın mi canım? Benim hafif şekilde hala devam ediyor kasik ağrım belime doğru.
Ayy kuzum inşallah bendede oyle olur ama burdan donmez gbi geliyor artk cok artti agrilar gun icinde cikablrsen alcam test kargo hala dagitima cikmadiHiç belli olmuyor canım inan inşallah hamilesindir önceki hamileliğimde hiç ihtimal vermiyordum gece öyle bir sancı ile uyanmıştım ki kandildi Allahım bugün adet olmayım bugünüde oruç tutayım diye dua etmiştim meğer hamileymişim 2020 şubatta yine
31 Aralıkcok oldu mu cektireli hsg sonrası ilk 6 ay önemli hamilelik şansı artıyor
yeni çektirmişsin canım bence ovulasyon testleriyle bi kaç ay dene olmazsa aşılamaya gecersin ama yınede senin kararın dr sana neyi önerirse onu yaparsın31 Aralık
tamam bende senin start vermeni bekliyordum dersinŞuan çocuk için uğraşıyoruz buna rağmen baskı altındayız, hadi artık bebeğiniz olsun diyorlar. Sanki biz istemiyoruzacaba bir sorun var da olmuyor mu diye düşünen yok bu arada kimseyle paylaşmadım durumumu ailem bilsin istemiyorum
Artık geçiştiriyorum zamanı gelince olur vs diye ama biraz daha ustelerlerse sert cevap vermekten korkuyorum. Neyse ins mart ayından umutluyum , bayrama hamile olarak girmek istiyorumtamam bende senin start vermeni bekliyordum dersinzaten bundan dolayı sormaları saçma insanlara hatırlatıp duruyorlar takma canm kimseyede birsey deme çünkü sorup duruyorlar devamını
Ay inşallah vardir canim yapınca haber ettKuzum benim cok yogunlasti agrim hala testlerm gelmedi bakayim birde cocugum var eczane uzak gdeblrsem gun icinde gtmeyi dusunuyorm
Haftaya pazartesi gidicem bakalım doktor ne diyecekyeni çektirmişsin canım bence ovulasyon testleriyle bi kaç ay dene olmazsa aşılamaya gecersin ama yınede senin kararın dr sana neyi önerirse onu yaparsın
Sın ana kadarvolumsuz düşünme canımAyy kuzum inşallah bendede oyle olur ama burdan donmez gbi geliyor artk cok artti agrilar gun icinde cikablrsen alcam test kargo hala dagitima cikmadi
Geçmiş olsun canım bu ay olur inşallah vardır Rabbimin bir bildiği
Bu hayal kırıklığı okadar kötü kiGeçmiş olsun canım bu ay olur inşallah vardır Rabbimin bir bildiği
Biliyorum canımBu hayal kırıklığı okadar kötü ki
Kuzum çok geçmiş olsun.