- 14 Haziran 2023
- 6.287
- 5.015
- 23
- Konu Sahibi imagination forever
- #2.721
Testte negatif olup kanda da negatif olsaydı inanın bu kadar üzülmezdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımm inşallah tez zamanda kavuşursun minnoşuna. Hayal kırıklığını anlıyorum. Üzme kendini, biz yanındayız
Testte pozitif görüp,kanka pozitif görüp. 9 ay sonra kucağına aldığın günleri nasip etsin Allah'ımTestte negatif olup kanda da negatif olsaydı inanın bu kadar üzülmezdim
Hayırlısı olsun canm Allah doğru zamnda en hayırlı şekilde nasip etsin
Çok geçmiş olsun, üzüntün için çok üzüldüm. Rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsinTestte negatif olup kanda da negatif olsaydı inanın bu kadar üzülmezdim
Çok üzüldüm ama vardır bir hayır, sağlıksız bir gebelikse erken bitmesi çok daha iyi
Canım cok gecmıs olsun üzüldüm senın adına ne desek teselli olmayacaksın bılıyorum ama nasip hersey belkıde boylesı hayırlıydı kimyasal gebelikten sonra rahım kendını hamılelıge hazırlarmış gebe kalma ıhtımalı cok daha yüksek oluyor ertesi ay. Umudunu yıtırme her şey Allahtan rabbjm tez zamanda gonlundekını versın insallahTestte negatif olup kanda da negatif olsaydı inanın bu kadar üzülmezdim
Canım ben bısey göremedım sen gorebılıyomusun cıplak gozleKızlar ; adete 5 ya da 6 gün var ..
göğüs ağrım , kasık ağrım var .
Prediktör erken gebelik testi böyle , sizce var mı bi şey ..
Şimdi dikkatlı bakınca ikinci fotoda gölge gıbı bısey gördüm canımKızlar ; adete 5 ya da 6 gün var ..
Var canım hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallahKızlar ; adete 5 ya da 6 gün var ..
A a bizimde öyleeİnşallah canım sağlıkla tutunup gelsinler de bakalım benim de öyle bir niyetim var çünkü eşim ve benim adımın birleşimi Mercan
Kaç gündür takip ediyordum yazışmalarını çok üzüldüm ya inşallah en kısa zamanda rabbim sağlıklı bebekler nasip etsinTestte negatif olup kanda da negatif olsaydı inanın bu kadar üzülmezdim
Ay merve ercan mi yoksa sizin deA a bizimde öylee
Ben silik çizgi gördüm canım yarında tekrarla bakalım bak buda filtreli haliKızlar ; adete 5 ya da 6 gün var ..
Geçmiş olsun canım bir an önce yeri sağlıkla ilerleyen bir bebişle dolsun inşallahTestte negatif olup kanda da negatif olsaydı inanın bu kadar üzülmezdim
Ben de gördüm çiçeğim ya (( ama emin olamadımBen silik çizgi gördüm canım yarında tekrarla bakalım bak buda filtreli hali
Ay kuzum emin misin ya cokkk gölge …Var canım hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah
Daha gününe var ama. İnşallah koyulaştığını görürüzBen de gördüm çiçeğim ya (( ama emin olamadım