- Konu Sahibi imagination forever
- #2.641
Hanımlar uygulama 4+0 gösteriyor ben 5. Haftanın içinde mi oluyorum. Bu arada adetime 3 gün kala 100 beta ile öğrendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de adet ağrısı gibi ağrı var 3 gündür canim ama dün sabah daha çoktu bugün azaldi biraz daha umarim bebislerimizdir ve tutunmuşlardir güzelceKizlar oncelikle bebislerinuzu saglikli sihatli kucaginiza alirsinix inşallah adet agrisi gbi agriniz varmi acaba battan once boyle karnimda sanki sokulcek gbi bi agri var burdan donermi sizce @CandyButcher O _okyanus Z zehram031 ve diger hamis arkadaslar
Ay inşallah hamilesindir canimm yaKızlar testlerim negatif ama ağrım var kasığımda karnımın alt kısmında bugün regl de gelmiyor beyaz akıntım var hastalığım yine nüksetti yutkunamıyorum pastilde kurtarmıyor ilaç alayım mı sizce bilemedim hemen yazdım size
Hiç sanmıyorum kuzum ama hayırlısı olsunAy inşallah hamilesindir canimm ya
Bilmiyomki canım hangisi doktro vermişti onaİnofolic hangisi bi pembe mavi bir de kutusu beyaz olan var
Ayy inşallahBenim de adet ağrısı gibi ağrı var 3 gündür canim ama dün sabah daha çoktu bugün azaldi biraz daha umarim bebislerimizdir ve tutunmuşlardir güzelce
maşallah mınnosumdoğdugu gunlerıde gorelım ınsallaaah
Senin bat benden önceydi sanki hamileligin kesin olursa beni etiketlemeyi unutmaAyy inşallah
Bat 7 mart etiketlerimde hic umudum yok oylesine yapacgm testi olmadigima emin olmak için cunku asiri bir regl agrim varSenin bat benden önceydi sanki hamileligin kesin olursa beni etiketlemeyi unutma
Aminn kuzum inşallahmaşallah mınnosumdoğdugu gunlerıde gorelım ınsallaaah
Canım benimde öyleydi bir hafta kadar sürdü bu durumKizlar oncelikle bebislerinuzu saglikli sihatli kucaginiza alirsinix inşallah adet agrisi gbi agriniz varmi acaba battan once boyle karnimda sanki sokulcek gbi bi agri var burdan donermi sizce @CandyButcher O _okyanus Z zehram031 ve diger hamis arkadaslar
Sökülme agrisi gibimj acaba batma gbimi vunku benim tam regl agrisi gibi boyle karnımda patlamalar falan oluyor gbi sanki sokulcek gbi her anCanım benimde öyleydi bir hafta kadar sürdü bu durum
Valla batma falan yoktu bende canım bildiğin regli ağrısı gibi ama tüplerin olduğu bölgede oldu ağrım benim erken olacam sandım hatta bir araSökülme agrisi gibimj acaba batma gbimi vunku benim tam regl agrisi gibi boyle karnımda patlamalar falan oluyor gbi sanki sokulcek gbi her an
Ayy yarin test yapacagim inşallah bakalm ne cikcak aslinda pek umudum yok cunku agrim cok siddetli ama bir yanimda umudu birakmiyorValla batma falan yoktu bende canım bildiğin regli ağrısı gibi ama tüplerin olduğu bölgede oldu ağrım benim erken olacam sandım hatta bir ara
Merhaba, aranıza yeni katıldım. Tüm mesajları okumadım çok sayfa vardı burda hamile kalanlar aşılama yapıp kalanlar mı? Ben de bu ay aşılama yapmayı düşünüyorum ,15 aydır uğraştık nasip olmadı. Ben çok akışına bırakmıştım burda çok degisik kürler vs ögrendim. Ben ovu testi de hic yapmadim26 şubat adetin 14.gunu doktora gittim yumurtan çatlamış baş tutmuş gibi deyip ilişki önerdi. Eğer catlamamis olsaydı catlatma iğnesi vurulacaktim. Yumurtanın ne zaman catladigini da bilmediğim için o günleri değerlendirdik ama hiç umutlu değilim. 10 martta regl bekliyorum ertesi gün yeni bir doktora randevu aldım aşılama içinAminn kuzum inşallah
Ayyy beni de etiketle aklım sende kalır. Hadi bismillah hayırlı güzel haberlerle gel bize aşkımCanım benim çok heyecanlıyım gerçekten yarın kan vericem inşallah güzel bir sonuç çıkar
Kullanıcı adını her gördüğümde içim bir hoş oluyor inşallah bir kızımız olursa adını Mercan koymak istiyoruz bizim için özel bi anlamı var inşallah sen, ben buradaki tüm kızlar hayırla sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruzAy inşallah hamilesindir canimm ya
günaydın kuşum gayet güzel çıkmış maşallah diyelim katlanarak sağlıklı artsın inşallah sen bence bu ay baya erken yumurtlamışsın degerdende o anlaşılıyor