- Konu Sahibi imagination forever
- #2.521
Canım sabahtan sonra tekrar test yaptın mı
Hayırlı haberler bekliyoruz canm yarınHayır canım yapmadım yarın sabah yapıcam inşallah koyulaşmıştır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sabahtan sonra tekrar test yaptın mı
Hayırlı haberler bekliyoruz canm yarınHayır canım yapmadım yarın sabah yapıcam inşallah koyulaşmıştır
Ayy inşallah çok heyecanlıyım inşallah koyulaşırHayırlı haberler bekliyoruz canm yarın
Sabah akşam yapıyorum valla pazartesi olsa da kan versekSen ne durumdasın canım tekrarladın mı
Valla ya iple çekiyorum pazartesiyiSabah akşam yapıyorum valla pazartesi olsa da kan versek
Canim hakkinda hayirlisi olsun ama adet gelmedigi surece umudumuzu kesmeyelim adet durumuna gore netlesmis olur insaallah yoksa da hayirlisi olsun en guzel zamanda saglikla sihhatle gelsin bebisler insaallahGüzelll kuzularım günaydınn ben bu ay ovü 12. Günden elendim mart değerlendirmesi ve nisanın güzel haberlerindeyim inşalllah @beyons imagination forever Candy7777 O _okyanus @Bright-1619 B Beyond the sky @
Ben de adet oldum beraberiz insaallah hakkimizda hayirlisi olsun canim tez vakitte hep beraber guzel haberler alalim insaallahGunaydin kuşum ben bugün kesin olarak elendim regl oldum sabah yine mart içindeyim hakkımızda en güzeli olsun ne diyelim
Canim ben yurt disinda yasiyorumAaa hiç aklıma gelmedi olabilir herkes kocasıyla vakit geçiriyordur
Evet yaptım her gün olmasa da yumurtlayacağım zamana yakın bir kaç gün yaptım piki görünce bir de ertesi günü değerlendirdik. Kendimi 6-9 aya şartladım kafayı çizmemek için üzerine düşmüyorum açıkçası umarım güzel haberler alırız biz de en hayırlı zamandaHoşgeldin canim seninle en yakin gün benim sanırım biz de ilk bu ay deniyoruz o yüzden ovulasyon da yapmadım benim de bat 12 Mart bende karma vitamin içiyorum ayrica kan ilacı inşallah bizi cok ugrastirmadan gelir bebislerimiz sen ovulasyon falan yaptin mi?
Hahahaahahahah ben daha denemeye başlamadan 2.5 yıl evli olduğumuz için bazen sadece geri çekilmeyle korunduk diye benim olmuyor heralde diye ağlamıştım kendimi 6-9 aya şartladım çok üzerinde düşünmemeye çalışıyorum düşünürsem her hafta bi doktora giderim. Buradan bir şeyler öğreniriz birbirimize destek oluruz en hayırlı zamanda da gelir inşallah bebeğimizMerhaba benim de bat 14 :) ikinci ay deneyişimiz bizim de . 28 pik, 29 çatlama gördüm . O günleri değerlendirdik öncesinde de gün aşırı ilişki. Bende folik asiy kullanıyorum. Umarım burdan güzel haberleei veririz birbirinize. Bende de anksiyete var ve geçen ay olmayınca baya çocupum olmayacak senaryoları kurdum kafamda
Evet bende hemen olmaz diye kendimi şartladim üzülmemek için umarim hemen olur ama inşallah bebislerimiz erken yumurtladim sanirim o ara yapamadim ovu ama değerlendirmistik bakalımEvet yaptım her gün olmasa da yumurtlayacağım zamana yakın bir kaç gün yaptım piki görünce bir de ertesi günü değerlendirdik. Kendimi 6-9 aya şartladım kafayı çizmemek için üzerine düşmüyorum açıkçası umarım güzel haberler alırız biz de en hayırlı zamanda
İnşallah jayırlısıylaHahahaahahahah ben daha denemeye başlamadan 2.5 yıl evli olduğumuz için bazen sadece geri çekilmeyle korunduk diye benim olmuyor heralde diye ağlamıştım kendimi 6-9 aya şartladım çok üzerinde düşünmemeye çalışıyorum düşünürsem her hafta bi doktora giderim. Buradan bir şeyler öğreniriz birbirimize destek oluruz en hayırlı zamanda da gelir inşallah bebeğimiz
Bi tık koyulasma var canım sankiGünaydın kızlar testimde fark var mı kafam karıştı yani dün geceyle bu sabah yapılan testin arasın çok büyük fark beklenmeli mi
Y Yaseminnn35 H hawaii Minaa95 Z zesamu93 B Beyond the sky Basakbasak1
Üstteki az önce alttaki dün
Eki Görüntüle 3395410 Eki Görüntüle 3395412
Hahaha bazen bende öyle oluyorum burası da iki saat önden gidiyor bende çoğunlukla uyuya kalıyorumCanim ben yurt disinda yasiyorum
Saat farkindan dolayi sizi pek yakalayamiyorum muhabbete sonradan dahil oluyorum hatta bazen ben yazdigim da konu degismis oluyor yine de yaziyorum
Maşallah maşallah. İnşallah sağlıkla huzurla tamamlanırGünaydın güzel kadınlar
Rabbime şükürler olsun koyulaşma var ama galiba daha çok küçük Yarını iple çekiyorum kan vermek için
Y Yaseminnn35 H hawaii Z zesamu93 ArasaNillGerek Minaa95 B Beyond the sky O _okyanus Basakbasak1 Eki Görüntüle 3395850
Çok şükür Allah'ımm çift çizgi varsa, umut vardır yarın kaçta gidersin kan vermeye? Erken gidersen belki erken çıkar sonuçGünaydın güzel kadınlar
Rabbime şükürler olsun koyulaşma var ama galiba daha çok küçük Yarını iple çekiyorum kan vermek için
Y Yaseminnn35 H hawaii Z zesamu93 ArasaNillGerek Minaa95 B Beyond the sky O _okyanus Basakbasak1 Eki Görüntüle 3395850
İnşallah sağlıkla hayırlısıyla ilerler canmGünaydın güzel kadınlar
Canım benim çok sevindim sağlıcakla gelsin yavrun inşallahGünaydın güzel kadınlar
Teşekkür ederim duygularımın tarifi yok şuan inşallah sağlıcakla devam ederMaşallah maşallah. İnşallah sağlıkla huzurla tamamlanır