- 27 Ocak 2024
- 527
- 380
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #2.121
Evett öyle oluyormuşValla ben de anlamadımHeralde o uzayan akıntı sonrası 2-3 gün içinde pozitif olacak. Yarın da pozitif cikmazsa umudu keseceğim
Bence de çok kötü bir değer değil 11 . Ben de bir klomen iki kere de femara kullandım. Önümüzdeki bir iki ay içinde tekrar femara deneyeceğim. İnşallah şifa olur sanaHepimiz inşallahbaktırdık yok ama benim sanırım prolaktin mi süt hormonu bi yükseliyo bi iniyo çok yüksek değil ama mesela diyelim 10 olması gerek benim 11 gibi 3 doktor nişey olmaz dedi en son bu doktorum femara ve iğne verdi
Sensin tabikiSanırım o benimya ama ben görüyorum uydurmuyorum yada görmek istediğim için görüyorum galiba herkesin pozitif olsun istiyorum işte napıyım kırmak için yada umutlandırmak için değil. Özellikle bana atanlar oluyor efekt yaparmısın diye ne diyim hayır bu negatif yapmam mı diyim
Bazı aylar kasığımda hafif hissediyorum ama bariz bir yumurtlama ağrım olmadı şimdiye kadar. Vücudumuzu dinleyince farkediyoruz bence çokta farkedilcek bişey değildir.Hadi ya ağrı falan oldu mu peki pik gördüğün zaman
Benim de 13 gün var adetime en yakın seninleyiz galiba herkess benden önceeeSabah ilk idrarla testlerini yap canım koyulaşma olur inşallahAllahım bir an önce bu ay sevindirsin seni ve tüm çocuk isteyenleri amiiin bende bekliyorum bu ay adetime 9 10 gün var
İnşallah ya bu aralar buna gerçekten ihtiyacım varSensin tabikiBazıları özellikle seni etiketliyor biliyom zorla günaha sokuyorlar yani Allah bizi bu kısır döngüden çıkarsın inşallah bir an önce , bebeklerimizin haftalık gelişimlerini alışverişlerimizi falan konuşalım artık inşallah
Yok 11 i örnek olarak verdim aslında şuan elim ayağım titriyor çok fenayım bi ateş bastı geçti yürürken böyle tansiyonum düşmüş gibi oluyo anlamadım hiç iyi değilim suanBence de çok kötü bir değer değil 11 . Ben de bir klomen iki kere de femara kullandım. Önümüzdeki bir iki ay içinde tekrar femara deneyeceğim. İnşallah şifa olur sana
Evet evet hatta suan 9 gün kalmış olacakBenim de 13 gün var adetime en yakın seninleyiz galiba herkess benden önceee
Gebelik var mıdır sence yaklaşık 5 aydır deneme yapıyorum bu ay farklılık olarak ateş takibi yapmak istedim o yüzden geçmiş yumurtlama ne zaman vs bilmediğimden size net bir şey söyleyemiyorum adetlerim düzenli gelmiyor her ay 1 hafta minimum oynama oluyor mutlakaÇok güzel çizmişsinama aynısını uygulama da çiziyor yüklesen daha iyi daha rahat olur aslında. Kapak çzgini 35,7 den çizsen (yatay olarak) çatlaman da sanırım 12. gün gibi görünüyor
Benim 13. gün oldu o akıntıEvett öyle oluyormuşsevayd da öyle dedi bi bakalım bakalım. Ama benim adetin 9. Günü de o akıntı gelmişti kaç kere yumurtladim ben
Ateş gayet güzel gidiyor ama maalesef belirleyici olamaz. 37 gün adet demişsin daha var yani bir hafta oynayacak olsada. Ben de mesela ateş takibi yapıyorum son güne kadar yüksek gidiyor umut vadediyor ama adet günü ya da bir önceki gün düşüyor . Yani tahmini yumurtlamanın üzerine belli zaman sonra test yapmak daha mantıklı olur ateşe bakıp umutlanmaktansa.Gebelik var mıdır sence yaklaşık 5 aydır deneme yapıyorum bu ay farklılık olarak ateş takibi yapmak istedim o yüzden geçmiş yumurtlama ne zaman vs bilmediğimden size net bir şey söyleyemiyorum adetlerim düzenli gelmiyor her ay 1 hafta minimum oynama oluyor mutlaka
Şekerin falan düşmesin ya da dediğin gibi tansiyonun. İnşallah gebelik alametleridir erken de olsaYok 11 i örnek olarak verdim aslında şuan elim ayağım titriyor çok fenayım bi ateş bastı geçti yürürken böyle tansiyonum düşmüş gibi oluyo anlamadım hiç iyi değilim suan
Adetin 14. günündeyim bende 26 döngüm de. Ama geçen ay 7 gün gecikmişti döngü de değişir mi bilemedim.Benim 13. gün oldu o akıntıSen kaçıncı gunundesin şimdi?
Aaa ben de 40 yasindayimYaa ondan o zamanben de bir önceki senenin kasım ayında girdim ama moral bozukluğuyla mart gibi bırakmıştım bu diyarları son 3 4 aydır geri döndüm sahalara ben 41 oldum ve hala tık yok . Ama bu ara pek pozitifim inşallah olacak olmazsa da artık üst aşama tedavi yollarına başvuracağız . İnşallah sen de biz de daha fazla beklemeyiz
Eki Görüntüle 3394568 Hemen çıktı regl e 3 gün var çabuk bakın
Günaydınlar öyle bir şey oldu ki dün akşamdan sonra insan var demeye korkuyor
Ama bence de yaklaşınca fotodan görünüyor
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinEki Görüntüle 3394568 Hemen çıktı regl e 3 gün var çabuk bakın