Aminnn canım benim Allah razı olsun rabbim hepimize hayrlı sağlıklı bi ewlat nasip eylesinAllah gönlüne göre versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn canım benim Allah razı olsun rabbim hepimize hayrlı sağlıklı bi ewlat nasip eylesinAllah gönlüne göre versin inşallah
Senın kaçıncı gündüÇatlama iğnesi etkisi devam ettiği için bencede cumartesi günü direk acilden kan ver gün içinde çıkar zaten
Ben pazartesi günü test yaptım negatif çıktı dün adet oldum yarın tekrar gideceğim bakalım ne diyeceklerSenın kaçıncı gündü
Hayrlısı olsun canm 9. 10. Günlerde ağrıların varmıydı benım kasık ağrılarım geçti sadece göğüslerm inanılmaz ağrıo büyüdüler sankiBen pazartesi günü test yaptım negatif çıktı dün adet oldum yarın tekrar gideceğim bakalım ne diyecekler
Yok canım bende hiçbir şey yoktuHayrlısı olsun canm 9. 10. Günlerde ağrıların varmıydı benım kasık ağrılarım geçti sadece göğüslerm inanılmaz ağrıo büyüdüler sanki
İnşallah canm hakkında hayrlısı olsunMerhaba, benim de bugün yapılacak inşallah hayırlı olumlu haberler alırız
Allah razı olsun inşallah sende hamilesindirİnşallah canm hakkında hayrlısı olsun
Anladm canmYok canım bende hiçbir şey yoktu
Aminnnnnn canım benimAllah razı olsun inşallah sende hamilesindir
selamm bnde ctsi oldu. aşilama bugün öylesine test yapim dedim iğne etkisi gitmiş hiçbişi görünmüyordu cokmu erken davrandimMerhaba kızlar. Mart ayı aşılama yaptıranlar buyursun. Benimki bugün inşallah
Bence biraz erken ya. En az 14 gün diye biliyorum. İdrara geç yansıyormuşselamm bnde ctsi oldu. aşilama bugün öylesine test yapim dedim iğne etkisi gitmiş hiçbişi görünmüyordu cokmu erken davrandim
iğne etkisi falan hemen geçmiş bu ay şaşirdmBence biraz erken ya. En az 14 gün diye biliyorum. İdrara geç yansıyormuş
Merhaba benimde haftaya aşılama olacak nasıl geçti acaba ağrı falan oldu mu ve aşılama sonrası için dikkat etmeniz yapmanız gereken şeyler var mı doktorunuz bişey dedi miMerhaba bende bugün aşılama yaptırdım hayırlı haberler alırız inşallah
1 hafta sonra iğne etkisi gidebiliyor. Bende 8. Günde tamamen kaybolmuştu meselaselamm bnde ctsi oldu. aşilama bugün öylesine test yapim dedim iğne etkisi gitmiş hiçbişi görünmüyordu cokmu erken davrandim
Benimde yarın kontrolüm var herşey yolundaysa pazartesi aşılamam yapılır. Aşılama sonrası ilk gün banyo önerilmiyor. 2. Gün cok uzun değil ılık suda kısa süreli duş. Ağır kaldırıp yükseğe uzanılmayacak.Merhaba benimde haftaya aşılama olacak nasıl geçti acaba ağrı falan oldu mu ve aşılama sonrası için dikkat etmeniz yapmanız gereken şeyler var mı doktorunuz bişey dedi mi
Merhaba hafif karın ağrısı oluyor o kadar , 15 dk yatıyorsunuz işlemden sonra , doktorum bana maydonoz yemeyi yasakladı ve ağır kaldırma uzanma kendini yorma dedi onun haricinde birşey denmedi, giderken rahat bireyler giyininin ve kendinizi kasmayın gerisi rabbimin takdiri ilahisiMerhaba benimde haftaya aşılama olacak nasıl geçti acaba ağrı falan oldu mu ve aşılama sonrası için dikkat etmeniz yapmanız gereken şeyler var mı doktorunuz bişey dedi mi