Merhaba yazmayım diyorum ama kendimi hep burda buluyorum. Adetlerim düzenlidir min 26 maks 28 gün sürer. Sat 2 aralıktı. 4 aralıkta da aşılama için gonal-f iğnesi vuruldum 1 hafta boyunca. Doktor aşılama yapmayım dedi çoğul gebelik riski için. Biz de 11-13-15 Aralık tarihlerini değerlendirdik. Sonrasında da ilişki önermedi. İlaçtan dolayı ilişki günlerinde aşırı şişkinliğim ve göğüs hassasiyetim vardı. Göğüs hassasiyeti azaldı. Şişkinliğim bugün itibari ile azalmış durumda. Fakat sol kasık ağrım düne kadar devam ediyordu. Alt karında dolgunluk hissi var. Normalde de çok sık idrara çıkarım böyle bir durumda var. Ve şimdi aklımı kurcalayan bir durum var benim yumurtlama dönemim 15 Aralık gösteriyor. O dönemlerde hiç akıntım olmadı. Dün ve bugün kahverengi renkte yapışkan koyu akıntım oldu. Adet kramplarına benze kramplar yokluyor. 12 Aralık Salı günü lolan en son kontrolümde yumurtalık 18 mm idi. Sizce catlamış mıdır yoksa bu kahverengi akıntı catlama belirtileri mi gebelik belirtileri mi? Düşünmek istemiyorum umut bağlamak istemiyorum ama kendimi hep buraları okurken buluyorum. Bat ise 29 Aralık gebelik testini ne zaman yapmalıyım bir de. Lütfen yardımcı olun kafam çok karışık. Doktoruma sordum catlama da olabilir dedi gebelik testi için de biraz bekle dedi.