Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef büyümemişler iptal ettik işlemi famera devam :)9 günde 10 mm normal haftaya kadar 18 olur üzülme. kist olanda hamile kalsanda sorun teşkil etmez.
İlk aşılaman mı canımBen de dün aşılama oldum.iki yumurta vardı inşallah tutar inş ikiz olur
Evet ilkİlk aşılaman mı canım
Öyle bir şey olmaz canım iğne etkisini zaten 36 48 saatleri arasında gösteriyor ayrıca öyle bir şey olsa bile yumurta vücutta 24 saat canlı kalabiliyor içini ferah tut.Merhaba, ben de bu akşam 9da catlatma iğnesi vurunup cuma sabah 9da aşılama yaptıracağım. Çok heyecanlıyım. Merak ettiğim bir şey var, catlatma iğnesini vurunca ya yumurtam hemen çatlarsasürekli kafamda senaryo üretip duruyorum beni rahatlatin lutfen
Teşekkür ederimÖyle bir şey olmaz canım iğne etkisini zaten 36 48 saatleri arasında gösteriyor ayrıca öyle bir şey olsa bile yumurta vücutta 24 saat canlı kalabiliyor içini ferah tut.
Merhaba , bence 15.gunu bekleyin kan testi verin. İnsan sabırsızlanıyor ama en doğru sonuç o zaman belli oluyor. Ben bugün aşılama yaptirdim doktor 15.gun kan verebilirsin dedi. Zaten 15 gün sonra regl dönemim geliyor, reglim geçerse test yapacağım.Kızlar kan testim çatlatma iğnesinin8. Günü negatif çıktı bugün aşılamanın 8. Günü ovıtrellenin 10. Günü çok çok silik bir çizgi gördüm aniden çıktı kuruma çizgisi değil ama çok hayali sağa sola döndürdüğümde görünüyor
Ya bü süreç o kadar stresli ki sizin ilk aşılamamıMerhaba , bence 15.gunu bekleyin kan testi verin. İnsan sabırsızlanıyor ama en doğru sonuç o zaman belli oluyor. Ben bugün aşılama yaptirdim doktor 15.gun kan verebilirsin dedi. Zaten 15 gün sonra regl dönemim geliyor, reglim geçerse test yapacağım.
Evet ilk aşılama, stresli bir süreç ama ben heyecanlanıyorum daha çokYa bü süreç o kadar stresli ki sizin ilk aşılamamı
İçini ferah tut tutmuş gibi düşün kendini artık anne say inşallah pozitifi görürsünEvet ilk aşılama, stresli bir süreç ama ben heyecanlanıyorum daha çok
Hayırlı olsun sizin adinıza çok sevindim, ben de 3.gundeyim merakla 14.günü bekliyorum. Kaçıncı gün test verdiniz ?Arkadaşlar dün pozitifi gördüm bugün belim çok ağrıyor normal mi çok korkuyorum bişey olacak diye
11.gün idrarda öğrendim kan verdim 7 çıktı daha çok yeniHayırlı olsun sizin adinıza çok sevindim, ben de 3.gundeyim merakla 14.günü bekliyorum. Kaçıncı gün test verdiniz ?