MART AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

Kızlar benim test sonucu daha çıkmamış bekliyorum inşallah hayırlı haberler veririm size

Bende bugün regl oldum yarın gideceğim doktora aşılama için tedaviye başlanacak daha önce yaptıranlar varsa tavsiyelerini beklerim :)
Birbirimize dua edelim isteyen herkese nasip olsun

Hadi yaaa hayrlısı olsun inş benım bir haftam kaldı teste ilk zamanlar çok rahattım şimdi aşırı kasılmaya başladım

Adet belirtisi var mı peki? Ben cmrtesi günü aşılama oldum bugün falan göğüslerim hafiften acımaya başladı
Yani adet belirtisimi gebelik belirtisimi ilaçların etkisimi ayırt etmek çok zor cnkü hepsi aynı neredeyse bende göğüsler şiş böle 6 7 8 günde patlıcak gibilerdi şimdi birazdaha rahatım kasık ağrılarımda şuan ara ara batma şeklinde oluyo karnım 4 ay hamile gibi şiş ve gergin mesela akıntımda var akıntıyıda takip edemiyorum fitil gün içinde çıktığı için😃

Yani adet belirtisimi gebelik belirtisimi ilaçların etkisimi ayırt etmek çok zor cnkü hepsi aynı neredeyse bende göğüsler şiş böle 6 7 8 günde patlıcak gibilerdi şimdi birazdaha rahatım kasık ağrılarımda şuan ara ara batma şeklinde oluyo karnım 4 ay hamile gibi şiş ve gergin mesela akıntımda var akıntıyıda takip edemiyorum fitil gün içinde çıktığı için😃
Karın şişkinliği normal ama inşallah hamilesin ne zaman test yapacaksınız

Of o fitil dram ya. İlkinde hap vermişti. Bu fitli sabah işe gitmeden önce yap yat hazırlan 😫 gerçi hap içerken de akıntı olmuştu. O hormonla alakalı olabilir.

Karın şişkinliği normal ama inşallah hamilesin ne zaman test yapacaksınız
İnşallahhh canımmmm şuan daha çok erken bugun 9. Günüm doktor ayın 12 de kan testı yap dedi ben cumartesi bi hastaneye gider yaptırırım die düşünüyorum kart testlere güvenmiyorum çok en azından pazartesi ramazan orucuda tutarken tedirgin olmam

Of o fitil dram ya. İlkinde hap vermişti. Bu fitli sabah işe gitmeden önce yap yat hazırlan 😫 gerçi hap içerken de akıntı olmuştu. O hormonla alakalı olabilir.
Aynen öyle bende öyle çekiyorum geceleri bide bana 2 tane verdi sabah 1 tane canım çıkıyo sabahta 40 dk önce atıyorum tekrar yatıyorum bide uykuda yapıo kalk kalkabılırsen

İnşallahhh canımmmm şuan daha çok erken bugun 9. Günüm doktor ayın 12 de kan testı yap dedi ben cumartesi bi hastaneye gider yaptırırım die düşünüyorum kart testlere güvenmiyorum çok en azından pazartesi ramazan orucuda tutarken tedirgin olmameve

Çatlama iğnesi etkisi devam ettiği için bencede cumartesi günü direk acilden kan ver gün içinde çıkar zaten

X