Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım canm inşallah tutunmuşturKızlar benim test sonucu daha çıkmamış bekliyorum inşallah hayırlı haberler veririm size
Belirti varmı suan sende herhangi bişeyKızlar benim test sonucu daha çıkmamış bekliyorum inşallah hayırlı haberler veririm size
Ay çok heyecanlı hemen yaz cıkıncaKızlar benim test sonucu daha çıkmamış bekliyorum inşallah hayırlı haberler veririm size
Klomen kullandım canım 5 günİlaç ne kullandın
Sıkma canını benimde 2. Aşılamam olacak ilke göre daha şans arttığını söylüyorlar umarım güzel haberi alırızOlmadı maalesef 2. İçin adet olmayı bekleyeceğim
Adet belirtisi var mı peki? Ben cmrtesi günü aşılama oldum bugün falan göğüslerim hafiften acımaya başladıHadi yaaa hayrlısı olsun inş benım bir haftam kaldı teste ilk zamanlar çok rahattım şimdi aşırı kasılmaya başladım
Yani adet belirtisimi gebelik belirtisimi ilaçların etkisimi ayırt etmek çok zor cnkü hepsi aynı neredeyse bende göğüsler şiş böle 6 7 8 günde patlıcak gibilerdi şimdi birazdaha rahatım kasık ağrılarımda şuan ara ara batma şeklinde oluyo karnım 4 ay hamile gibi şiş ve gergin mesela akıntımda var akıntıyıda takip edemiyorum fitil gün içinde çıktığı içinAdet belirtisi var mı peki? Ben cmrtesi günü aşılama oldum bugün falan göğüslerim hafiften acımaya başladı
İnşallah ya hayırlısı olsun inşallahSıkma canını benimde 2. Aşılamam olacak ilke göre daha şans arttığını söylüyorlar umarım güzel haberi alırız
Karın şişkinliği normal ama inşallah hamilesin ne zaman test yapacaksınızYani adet belirtisimi gebelik belirtisimi ilaçların etkisimi ayırt etmek çok zor cnkü hepsi aynı neredeyse bende göğüsler şiş böle 6 7 8 günde patlıcak gibilerdi şimdi birazdaha rahatım kasık ağrılarımda şuan ara ara batma şeklinde oluyo karnım 4 ay hamile gibi şiş ve gergin mesela akıntımda var akıntıyıda takip edemiyorum fitil gün içinde çıktığı için
Yani adet belirtisimi gebelik belirtisimi ilaçların etkisimi ayırt etmek çok zor cnkü hepsi aynı neredeyse bende göğüsler şiş böle 6 7 8 günde patlıcak gibilerdi şimdi birazdaha rahatım kasık ağrılarımda şuan ara ara batma şeklinde oluyo karnım 4 ay hamile gibi şiş ve gergin mesela akıntımda var akıntıyıda takip edemiyorum fitil gün içinde çıktığı için
İnşallahhh canımmmm şuan daha çok erken bugun 9. Günüm doktor ayın 12 de kan testı yap dedi ben cumartesi bi hastaneye gider yaptırırım die düşünüyorum kart testlere güvenmiyorum çok en azından pazartesi ramazan orucuda tutarken tedirgin olmamKarın şişkinliği normal ama inşallah hamilesin ne zaman test yapacaksınız
Aynen öyle bende öyle çekiyorum geceleri bide bana 2 tane verdi sabah 1 tane canım çıkıyo sabahta 40 dk önce atıyorum tekrar yatıyorum bide uykuda yapıo kalk kalkabılırsenOf o fitil dram ya. İlkinde hap vermişti. Bu fitli sabah işe gitmeden önce yap yat hazırlan gerçi hap içerken de akıntı olmuştu. O hormonla alakalı olabilir.
İnşallahhh canımmmm şuan daha çok erken bugun 9. Günüm doktor ayın 12 de kan testı yap dedi ben cumartesi bi hastaneye gider yaptırırım die düşünüyorum kart testlere güvenmiyorum çok en azından pazartesi ramazan orucuda tutarken tedirgin olmameve