• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buda benimki t c den daha koyu çatlamak üzere galiba

Eklentiler

• 20200312_154409.jpg
    20200312_154409.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 43
Değerlendirelim bakalım 😂 sen akşam bidaha yap testi bence seninkide bugünü gösteriyor. ne zaman adet olmuştun sen
Bende pko var düzensiz adetlerim yumurtlama günlerimi bilmediğim için bu ay ovülasyon takibine yapmaya karar verdim dün akşamdan beri de testler bu şekilde koyulaştı 😀

Bende pko var düzensiz adetlerim yumurtlama günlerimi bilmediğim için bu ay ovülasyon takibine yapmaya karar verdim dün akşamdan beri de testler bu şekilde koyulaştı 😀
ama dünden daha koyu senin testin bence o gün bugün :KK76: kaçırma bugünü yarın testi tekrarlarız ikimizde silikleşirse tamam deriz çatlattık yumurtaları :halay:

ama dünden daha koyu senin testin bence o gün bugün :KK76: kaçırma bugünü yarın testi tekrarlarız ikimizde silikleşirse tamam deriz çatlattık yumurtaları :halay:
Baksana test yaptıktan 15 dk sonra böyle iyice koyulaştı 😁

Eklentiler

• 20200312_161652.jpg
    20200312_161652.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 44
kızlar ince çubuk şeklinde ovü testleri var. onları nerden bulabilirim? sanırım çoklu paket onlar. dün miratech aldım ben, 5 tanesi 32 tl eczanede. internette de laboquik marka baktım n11 ve hepsiburada'dan, yorumlar çok kötü. 30 testin yarısından fazlası bozuk çıktı yazmış pek çok kişi.

kızlar ince çubuk şeklinde ovü testleri var. onları nerden bulabilirim? sanırım çoklu paket onlar. dün miratech aldım ben, 5 tanesi 32 tl eczanede. internette de laboquik marka baktım n11 ve hepsiburada'dan, yorumlar çok kötü. 30 testin yarısından fazlası bozuk çıktı yazmış pek çok kişi.
Hayır canım benim kullandığım da 30 lu labquick ben çok memnunum bence en iyisi labquick doktorlarda onu öneriyor genellikle 😊

Merhabalar bende inoovita kullanıyorum dün sabah yumurtlamam oldu ama akşam siliklesti hep 2 gün sürer çatlardı bu sefer böyle oldu sizde hiç oldu mu

Yumurtlama yakındır dimi kızlar😀

Eklentiler

• B6E1F9F1-0A8B-42F9-B733-8F088A0229FE.jpeg
    B6E1F9F1-0A8B-42F9-B733-8F088A0229FE.jpeg
    72,7 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Back