- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
Ovülasyon testi tatlımBu ovülasyon galiba çok bilgim yok ama pozitif görünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovülasyon testi tatlımBu ovülasyon galiba çok bilgim yok ama pozitif görünüyor
Hadi inşallahAyy inşallah hadii Rabbim tuttursun
Değerlendir canım pozitif senin kiBuda benimki t c den daha koyu çatlamak üzere galiba
Değerlendirelim bakalım sen akşam bidaha yap testi bence seninkide bugünü gösteriyor. ne zaman adet olmuştun senDeğerlendir canım pozitif senin ki
Bende pko var düzensiz adetlerim yumurtlama günlerimi bilmediğim için bu ay ovülasyon takibine yapmaya karar verdim dün akşamdan beri de testler bu şekilde koyulaştıDeğerlendirelim bakalım sen akşam bidaha yap testi bence seninkide bugünü gösteriyor. ne zaman adet olmuştun sen
ama dünden daha koyu senin testin bence o gün bugün kaçırma bugünü yarın testi tekrarlarız ikimizde silikleşirse tamam deriz çatlattık yumurtalarıBende pko var düzensiz adetlerim yumurtlama günlerimi bilmediğim için bu ay ovülasyon takibine yapmaya karar verdim dün akşamdan beri de testler bu şekilde koyulaştı
Baksana test yaptıktan 15 dk sonra böyle iyice koyulaştıama dünden daha koyu senin testin bence o gün bugün kaçırma bugünü yarın testi tekrarlarız ikimizde silikleşirse tamam deriz çatlattık yumurtaları
seninkide pik bence baksana koyuluğa. bide akşam yap bakalım nasıl çıkacakBaksana test yaptıktan 15 dk sonra böyle iyice koyulaştı
Ayy inşallah sende gelişmeleri buradan paylaş canımseninkide pik bence baksana koyuluğa. bide akşam yap bakalım nasıl çıkacak
Hayır canım benim kullandığım da 30 lu labquick ben çok memnunum bence en iyisi labquick doktorlarda onu öneriyor genelliklekızlar ince çubuk şeklinde ovü testleri var. onları nerden bulabilirim? sanırım çoklu paket onlar. dün miratech aldım ben, 5 tanesi 32 tl eczanede. internette de laboquik marka baktım n11 ve hepsiburada'dan, yorumlar çok kötü. 30 testin yarısından fazlası bozuk çıktı yazmış pek çok kişi.
sağ ol canım, o zaman sipariş vereyim ben de. en azından bir sonraki ay elimde durur.Hayır canım benim kullandığım da 30 lu labquick ben çok memnunum bence en iyisi labquick doktorlarda onu öneriyor genellikle
Aynen öyle canımsağ ol canım, o zaman sipariş vereyim ben de. en azından bir sonraki ay elimde durur.
Tamamdır canım yarın haberleşirizAyy inşallah sende gelişmeleri buradan paylaş canım
Hemen çalışmaya başla bence olmul gibiKızlar pozitif mi sizce c'deki koyuluğa yakın kırmızıda şuan
Çalışmalara devam yaHemen çalışmaya başla bence olmul gibi