- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- 1
- 1.819
- 333
- Konu Sahibi meryemhilall
Selam kızlar bugün 9. Günüm. Benim 17, 18 vaya 19 da yumurtlamam oluyor 3 ay hep bu günlerde yakaladım piki. Bu ay da o günlerde yapacağım hayırlısı olsun hepimiz için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yumurta olgunluğa ulaştığı zaman 24 ile 48 saat arasında çatlıyor. eğer silikleşmeye başladıysa testin yumurtan çatlıyordur. çalışmalara devam et bugün yarın diğer gün
9 martta yaptığınız test pozitif çıkmış amaSelam kızlar bende 2 aydır ovulasyon testi yapıyorum. Bu ay çok değişik bir tecrübe yaşıyorum. Paylaşmak istedim sizinle. Son adetimden birkaç gün sonra akıntım başladı ve 08 martta ovulasyon testi yaptım. 9 martta tekrar yaptım çizgiler bayaa koyuydu, 3. gün yani dün doktor randevum vardı muayenede yumurtamı gösterdi henüz çatlamamış tahmini olarak 14 martta çatlar dedi. Ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı çatlayana kadar o kadar gün geçermi üstünden dedim, hesap ortada dedi. Akşam tekrar yaptım, ikinci çizgi hafif silinmeye başlamıştı. Yani anlamadığım biz çizgiler koyu olduğunda çalışmaya başlıyoruz ama yumurta çok sonra mı çatlıyor Bende mi bir anormallik var yoksa yanlış mı biliyoruz ...
Amin canım benimSelam kızlar bugün 9. Günüm. Benim 17, 18 vaya 19 da yumurtlamam oluyor 3 ay hep bu günlerde yakaladım piki. Bu ay da o günlerde yapacağım hayırlısı olsun hepimiz için
9 martta yaptığınız test pozitif çıkmış ama
benimde testim bugün pik gibi duruyor. bende başlıyım çalışmaya 3 gün üst üste ilişki sonra gün aşırı planlıyorum bendeAynen 1 hafta gün aşırı devam etmeyi düşünüyorum. Şansa bırakmamak lazım :)
Siz yinede değerlendirseydiniz garanti olsun diyeEvet doktora bunu izah ettim fakat adet günlerimden 14 martta çatlayacağını hesap etti.
Hahahahah kolay gelsin darısı banabenimde testim bugün pik gibi duruyor. bende başlıyım çalışmaya 3 gün üst üste ilişki sonra gün aşırı planlıyorum bende
Siz yinede değerlendirseydiniz garanti olsun diye
Hahahah devamTabi tabi dün akşamdan itibaren gün aşırı 1 hafta boyunca devam
benimde testim bugün pik gibi duruyor. bende başlıyım çalışmaya 3 gün üst üste ilişki sonra gün aşırı planlıyorum bende
Bende gün aşırı daha iyi diye okudumüst üste her gün olan ilişkide sperm kalitesinin düştüğü düşünülüyor. Gün aşırı daha sağlıklı değilmi. hem yumurta 24-48 saatte çatlıyormuş, Hemde zaten en kötü ihtimalle sperm içerde 2 gün yaşıyor
Kızlar ben de ilk kez ovu testi yapıyorum,üst üste hergün ilişki ile gün aşırı ilişki arasında kararsız kaldım,şimdi 9 mart ile 10 martı değerlendirdik. Bugün yapmayacağız. Yarını değerlendireceğiz. Sizce izlediğimiz yol yanlış mı? Bugünü de değerlendirsek 3 gün üst üste olacak o da belki yanlış olur diye düşündüm,sizin öneriniz nedir
İnşallah çok teşekkür ederimBence düşünceniz mantıklı hayırlısı olsun hakkınızda
ben hamile kaldığım zaman üst üste 4 gün ilişki yaşamıştım. instagramda birgebeningünlüğü diye sayfa var ordaki kadına ovulasyon testlerimi göndermiştim pik gördüğün ve sonraki 3 - 4 gün ilişki olsun demişti ve sonuç olumluyduüst üste her gün olan ilişkide sperm kalitesinin düştüğü düşünülüyor. Gün aşırı daha sağlıklı değilmi. hem yumurta 24-48 saatte çatlıyormuş, Hemde zaten en kötü ihtimalle sperm içerde 2 gün yaşıyor
bugün çatlar canım senin testinde bak benimki böyle akşamki ilk yaptığımda daha koyuydu kuruyunca matlaşmış biraz öğlen tekrar yapıcam silikleştiyse çatlamıştır artık. Aramız çok yakın beraber bekliycez senleBenim yumurtaların çatlaması yakın galiba kızlar
Güzel haberlerle inşallahbugün çatlar canım senin testinde bak benimki böyle akşamki ilk yaptığımda daha koyuydu kuruyunca matlaşmış biraz öğlen tekrar yapıcam silikleştiyse çatlamıştır artık. Aramız çok yakın beraber bekliycez senle