• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben bişey merak ettim adetinin basladığı günden diğer adet gününe kadar yapıyomusun ovu testi

Bazen yaptım bazen yapmadım canım
Pik görüp silikleştikten sonra yapmaya gerek yok zaten o yüzden pikten sonraki günlerde daha yapmıyorum artık
Ancak adet zamanım geldiğimde 1-2 gün daha yapıyorum ola ki gebelik ihtimali var mı diye onu görmek için... Gerçi geç döllenme olursa adet zamanı hemen pik olmayabiliyo

Canım eşin keçi boynuzu yesin sabah akşam kabak çekirdeği yesin sende ye bizde ilk inde ise yaradı keçi boynuzu yediği ay hamile aldım sipermin hareketi önemli hep pik görüyorsan yumurtlama oluyordur , bazen sorun yoksa vitamin takviyeleri cokbise yarıyor bide hecesleniyoruz elde değil ama herşey bu vesile asıl sebebi daha o bebesin geleceği zaman değil biz yok isteyelim Allah istediğimizi görüyor ona rağmen gelmiyorsa bebesler demekki daha zamanvar hayırlısıyla işte üzülme canım

Aynen canım benim Allah razı olsun ♥️
Çok haklısın.... Olmuyorsa tevekkül🤲
Bu dediklerini hergün eşime yediriyorum
Ekstradan hergün d vitamini,havuç, bazen muz, badem,ceviz olduğu kadar....
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin hepimize amin🤲

Pik görüp silikleştikten sonra yapmaya gerek yok zaten o yüzden pikten sonraki günlerde daha yapmıyorum artık
Ancak adet zamanım geldiğimde 1-2 gün daha yapıyorum ola ki gebelik ihtimali var mı diye onu görmek için... Gerçi geç döllenme olursa adet zamanı hemen pik olmayabiliyo
Valla bende o hataya düstüm pik gördüm diye bıraktım sonra tesadüfen tekrar yapym dedm baktım t cizgisi çok koyu bende o günü değerlendirdim tuttu

Valla bende o hataya düstüm pik gördüm diye bıraktım sonra tesadüfen tekrar yapym dedm baktım t cizgisi çok koyu bende o günü değerlendirdim tuttu

O zaman 2 defa yumurtlamış olmalısın veya birden fazla yumurtan geliştiyse diğerleri de yakın aralıklarla çatlamış olabilir
Maşallah...hamile misin yoksa doğum yaptın mı? Peki ilk pikten kaç gün sonra 2.piki gördün? Bide 2.pikini gördüğün zaman yumurtlama belirtileri yaşadınmı akıntı, kasık ağrısı falan oldu mu yine? Ben bıraktım testi 2 gündür yapmıyorum

Haydaaa kızlar 15.gün yumurtlama görmüştüm bugün 34.gün bu şekilde çıktı sizde bi bakın dedim

Hamile olabilirsin cnm böyle örnekleri çok görüyoruz bugün nasıl çıkacak lh testin yapınca paylaş olur mu? 15.gün pik gördün ya o günlerde kaç gün değerlendirmiştin peki hergün mü olmuştu?

Ya canlar ben acaba kaçırdım mı adet biter bitmez başladım ama bakın beşinci gün hafif koyu oldu gün gün koyulaşmak yerine silinmeye başlandı T C den daha koyu olmalı diye bekliyorum ama sizce yumurtlama henüz olmamış mı yoksa beşinci gün müymüş?

Eklentiler

• DSC_0125.JPG
    DSC_0125.JPG
    67,1 KB · Görüntüleme: 36
Ya canlar ben acaba kaçırdım mı adet biter bitmez başladım ama bakın beşinci gün hafif koyu oldu gün gün koyulaşmak yerine silinmeye başlandı T C den daha koyu olmalı diye bekliyorum ama sizce yumurtlama henüz olmamış mı yoksa beşinci gün müymüş?
Mrb
Bence kaçırmadın. Benim hep yumurtlama düzenliydi. ama ilk defa bu ay koyulaşti açıldı. koyulaştı açıldı. 23. Gün yumurtlama yi yakaladim testlere ara vermeden devam et.

Kızlar ben dayanamadım elimdeki tek testi yaptım ve malesef negatif.. Sanırım lh testindeki bu koyuluk yumurtlama koyulugu imiş.. Burdan diğer okuyanlara da bilgi olsun diye özellikle yazmak istedim. Adete yakın sanırım yumurtladim ki normalde ilk kez olan bisey. Siz de dikkat edin bu konuda..

Mrb
Bence kaçırmadın. Benim hep yumurtlama düzenliydi. ama ilk defa bu ay koyulaşti açıldı. koyulaştı açıldı. 23. Gün yumurtlama yi yakaladim testlere ara vermeden devam et.
Yaaa canım benim inşallah dediğin gibi olur çok sağol devam edeceğim yarın programa göre yumurtlama günüm ama sanırım takvim ile tutmıycak inşallah görürüm koyu çizgiyi Bi de bu ay hiç göremezsem üzülürüm

Pikten sonrada yapılması gerekmiyormu bir iki gün yumurta iki üç güne kadar döllenebilir

Back