Selam arkadaşlar. Ben ilk adet günlerimden beri pkoluyum. Ve neredeyse iki yıllık evliyim. Ve çocuk için 4 ay önce doktora başvurdum. Bana femara ilacını verdi kullandım yumurta takibim yapıldı catlatma ignesi oldum vee o ay hamile kaldım. Ama ne yazık ki 8 haftadayken bebeğin kalbi durdu ve kürtaj oldum. Kürtaj sonrasında iki kez daha femara ve çatlatma iğnesi kullandım, yumurtam oluştu ama hamile kalamadım. Artık aşılamaya geçmek istedim zaten doktorlar da aynı şeyi söylemişti, ve özel bı hastanenin tüp bebek merkezine başvurdum. Dün adetimin ikinci günüydü, doktor muayene etti ve büyümeye hazır yumurtalar olduğunu söyledi ve aşılama öncesi yine femara verdi birde ayriyetten gonal f diye 75ml.lik iğne verdi. Femaraya yine adetin 3. Günü başlayıp 5 gün icicem, gonal f'yi de adetin 5.gününden itibaren 4 gün vurulcam, acaba aranızda böyle hem hap hem de iğneyle aşılama tedavisi olan var mı?
Birde benim doktorum adetin üçüncü günü hormon tahlilleri istemedi benden, acaba gerekli değil mi? Sizden istediler mi?
Birde benim doktorum adetin üçüncü günü hormon tahlilleri istemedi benden, acaba gerekli değil mi? Sizden istediler mi?