• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Mart ayında aşılama yaptıranlar ve yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Soseyolll

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
157
40
13
38
Selam arkadaşlar. Ben ilk adet günlerimden beri pkoluyum. Ve neredeyse iki yıllık evliyim. Ve çocuk için 4 ay önce doktora başvurdum. Bana femara ilacını verdi kullandım yumurta takibim yapıldı catlatma ignesi oldum vee o ay hamile kaldım. Ama ne yazık ki 8 haftadayken bebeğin kalbi durdu ve kürtaj oldum. Kürtaj sonrasında iki kez daha femara ve çatlatma iğnesi kullandım, yumurtam oluştu ama hamile kalamadım. Artık aşılamaya geçmek istedim zaten doktorlar da aynı şeyi söylemişti, ve özel bı hastanenin tüp bebek merkezine başvurdum. Dün adetimin ikinci günüydü, doktor muayene etti ve büyümeye hazır yumurtalar olduğunu söyledi ve aşılama öncesi yine femara verdi birde ayriyetten gonal f diye 75ml.lik iğne verdi. Femaraya yine adetin 3. Günü başlayıp 5 gün icicem, gonal f'yi de adetin 5.gününden itibaren 4 gün vurulcam, acaba aranızda böyle hem hap hem de iğneyle aşılama tedavisi olan var mı?
Birde benim doktorum adetin üçüncü günü hormon tahlilleri istemedi benden, acaba gerekli değil mi? Sizden istediler mi?

Canım hayırlı olsun öncelikle.ilk gittiğin doktorsa kan tahlili yapsa iyiymiş.ben geçen ay gitmiştim kan tahlili yaptı fsh biraz yüksekti.hatta onunla ilgili konuştu.2 kez aşılama sonra tüp bebek dedi.antibiyotik verdi hsg ye filmim vardı baktı.dün gittim bende aşılama için gonalf 75 lik verdi banada.5gün gel dedi.yanındada folikasit verdi.

Kizlar merhaba asilama icin adetin 4. gunu gidilir mi benim adetin 2. ve 3. gunleri hafta sonuna denk geldi

Kizlar merhaba asilama icin adetin 4. gunu gidilir mi benim adetin 2. ve 3. gunleri hafta sonuna denk geldi
Canım ya bir git sor istersen bende daha önce sormuştum 4.gün biraz geç oluyor sanırım 3gün haftasonuna gelirse 2.gün gelirsin demişti.3.gün ilacs başlamış olmak gerekiyor benim bildiğim.ama üzülme bu ay gidiyorsun mesela başlıyım diye önce bi antibiyotik fln kullandırıyor enfeksiyon varsa temizlensin diye.enazından bu ay onu kullanırsın

Canım ya bir git sor istersen bende daha önce sormuştum 4.gün biraz geç oluyor sanırım 3gün haftasonuna gelirse 2.gün gelirsin demişti.3.gün ilacs başlamış olmak gerekiyor benim bildiğim.ama üzülme bu ay gidiyorsun mesela başlıyım diye önce bi antibiyotik fln kullandırıyor enfeksiyon varsa temizlensin diye.enazından bu ay onu kullanırsın
Anladim canim tesekkur ederim oyle yapayim en iyisi o zmn

Kızlar aşılama olduğum gün bir öksürük krizi sormayın gıcık gibi oksurmekten karnım ağrıdı zararı varmıdır ki

Kızlar aşılama olduğum gün bir öksürük krizi sormayın gıcık gibi oksurmekten karnım ağrıdı zararı varmıdır ki
Birsey olmaz insallah canim Allah in izniyle kotu dusunme sen icini ferah tut insallah guzel sonuclar alirsin bizlerede paylasirsin rabbim yardim etsin insallah

Birsey olmaz insallah canim Allah in izniyle kotu dusunme sen icini ferah tut insallah guzel sonuclar alirsin bizlerede paylasirsin rabbim yardim etsin insallah
Amin canım inşallah hepimiz güzel haberler alırız hala öksürük var zorlama diyorlar ya mübarek kasiklarim gerildi oksurmekten ondan korktum ben hayırlısı inşallah

Guzel gelismis canim benimki 15 14.5 vardi bide yanlis anlamadiysam . Ben 2 asilamada da fostimon ve ovitrelle kullanmistim

Kízlar dün oldum aşılamamı, Allah hepimize hayırlı haberler nasip etsin inşallah.
Benim asilamadan iki gün önce sabah bakıldığında 3 yumurta vardı biri 17.5, diğerleri 15 mm. Acaba bu yumurtalar günde kaç mm büyüyor, yani çatlatma iğnesinin etkisini gosterene kadar hepsi de catlayacak büyüklüğe ulaştı mı ki?
Gittiğim doktor profesör ve çok iyi dedi, hatta asilamayi yaptıktan sonra da çok güzel oldu dedi, moral için mi dedi neden dedi bilmiyorum.
Bide asilamaniz adetin kaçıncı günü oldu? Benimki 13. Güne denkgeldi.

Kízlar dün oldum aşılamamı, Allah hepimize hayırlı haberler nasip etsin inşallah.
Benim asilamadan iki gün önce sabah bakıldığında 3 yumurta vardı biri 17.5, diğerleri 15 mm. Acaba bu yumurtalar günde kaç mm büyüyor, yani çatlatma iğnesinin etkisini gosterene kadar hepsi de catlayacak büyüklüğe ulaştı mı ki?
Gittiğim doktor profesör ve çok iyi dedi, hatta asilamayi yaptıktan sonra da çok güzel oldu dedi, moral için mi dedi neden dedi bilmiyorum.
Bildiğim kadarıyla büyüyor tatlım misal 15 olan 16-17 oluyordur çatlatma iğnesi de de büyütücü var sonuçta hayırlı olsun inşallah benim de dün yapıldı aşılamam :)

Bana progestan 100 ml kapsül verdiler aşılamadan sonra kullan diye akşam yatarken ilişkiden iki saat sonra köy vajinaya yat dediler de nasılmış ak bilen var mı zaten ilişkiye girince yatıp uyuyorsun iki saat sonra nasıl olacak bilgisi olan bilgi verebilir mi acaba

Benim gittiğim devlet hastanesi 18 mm olmadan yapmıyor aşılama ama her dk vardır bildiği aşılama yaparken iyi gitti demesi spermin sorunsuz gitmesi bana da demişti öyle inşallah inşallahhhhhhhhhhhh kucağına alırsın bebeğini

Back
X