- 2 Temmuz 2024
- 11
- 6
- 1
- 33
- Konu Sahibi mervehelik
-
Vaaar :) daha önce test yapmış mıydınız? iğne etkisi değildir umarımEki Görüntüle 3572714
Merhaba kızlar çatlatma iğnesinin 12. Günü 27 martta vurulmuştum sabah test yaptım hemen çıktı ama var mı bana mı öyle geliyo
Yok bugün ilk yaptım kan tahlili verdim sonuç bekliyorum inşallah vardırVaaar :) daha önce test yapmış mıydınız? iğne etkisi değildir umarım
İğne daha etkılı cnm kalırsın umarım. Ben de klomen kullandım yumurtam gelişti ama tutmadı. Araştırdım biraz iğne daha iyi. Ben halla adet olmadım doktor bir kaç gün daha bekle geç döllenme olabilir dedi. Bir kaç gün daha beklip adet söktürücü içicemInsallah hamilesindir. Rabbım dualarımızı kabul etsin. Bende adetime 7gun var gecikmesini bekleyeceğim. Negatif görmek istemiyorum testi. Bende 28 martta oldum iğneyi. Gonapeptyl iğne iğneden oncede 5 gün klomen kullandım. 2 yumurtam büyümüştü. Insallah hamile kalırız
Bekle bencede daha iyi olur en azından net sonuç alırsın kafa karışıklık olmaz. Klomen okadar iyi diğil ama. İğne lerden var tüp bebekte kulanılan onlar çok dana etkili ben doktordan istedım vermedi pahalı olur gerek yok vs diye. Benım doktorum pek iyi diğil ama gitmicem artık başka doktora giderim bundan sonra memnun kalmadımInsallah hamilesindir. Rabbım dualarımızı kabul etsin. Bende adetime 7gun var gecikmesini bekleyeceğim. Negatif görmek istemiyorum testi. Bende 28 martta oldum iğneyi. Gonapeptyl iğne iğneden oncede 5 gün klomen kullandım. 2 yumurtam büyümüştü. Insallah hamile kalırız
Bekle bencede daha iyi olur en azından net sonuç alırsın kafa karışıklık olmaz. Klomen okadar iyi diğil ama. İğne lerden var tüp bebekte kulanılan onlar çok dana etkili ben doktordan istedım vermedi pahalı olur gerek yok vs diye. Benım doktorum pek iyi diğil ama gitmicem artık başka doktora giderim bundan sonra memnun kalmadım
Bekle bencede daha iyi olur en azından net sonuç alırsın kafa karışıklık olmaz. Klomen okadar iyi diğil ama. İğne lerden var tüp bebekte kulanılan onlar çok dana etkili ben doktordan istedım vermedi pahalı olur gerek yok vs diye. Benım doktorum pek iyi diğil ama gitmicem artık başka doktora giderim bundan sonra memnun kalmadım
Eki Görüntüle 3572714 Merhaba kızlar çatlatma iğnesinin 12. Günü 27 martta vurulmuştum sabah test yaptım hemen çıktı ama var mı bana mı öyle geliyo
Yok bugün ilk yaptım kan tahlili verdim sonuç bekliyorum inşallah vardırama olulsayon testim 8. Günden beri çok silikti geçmiştir umarım iğne etkisi
Kızlar hangi problemden dolayı çatlatma iğnesi önerdiler acaba sizlere
İğne daha etkılı cnm kalırsın umarım. Ben de klomen kullandım yumurtam gelişti ama tutmadı. Araştırdım biraz iğne daha iyi. Ben halla adet olmadım doktor bir kaç gün daha bekle geç döllenme olabilir dedi. Bir kaç gün daha beklip adet söktürücü içicem
Vaaar :) daha önce test yapmış mıydınız? iğne etkisi değildir umarım
İğne daha etkılı cnm kalırsın umarım. Ben de klomen kullandım yumurtam gelişti ama tutmadı. Araştırdım biraz iğne daha iyi. Ben halla adet olmadım doktor bir kaç gün daha bekle geç döllenme olabilir dedi. Bir kaç gün daha beklip adet söktürücü içicem
Vaaar :) daha önce test yapmış mıydınız? iğne etkisi değildir umarım
Eki Görüntüle 3572714 Merhaba kızlar çatlatma iğnesinin 12. Günü 27 martta vurulmuştum sabah test yaptım hemen çıktı ama var mı bana mı öyle geliyo
Doktor çok önemli. Benim çok az yumurta tembelliğim olduğunu söyledi doktor. Hsg eğer bu ay gebe kalmazsam hsg çekilecek. Klomen 5 gün kullanıp 2 yunurtam oluşmuştu. Daha sonra da 2 tane iğne oldum. Pahali diye iğne vermemek biraz tuhafmis. Ama belki gerek duymamistirBekle bencede daha iyi olur en azından net sonuç alırsın kafa karışıklık olmaz. Klomen okadar iyi diğil ama. İğne lerden var tüp bebekte kulanılan onlar çok dana etkili ben doktordan istedım vermedi pahalı olur gerek yok vs diye. Benım doktorum pek iyi diğil ama gitmicem artık başka doktora giderim bundan sonra memnun kalmadım
Sonucunu bizimledeee paylaşssYok bugün ilk yaptım kan tahlili verdim sonuç bekliyorum inşallah vardırama olulsayon testim 8. Günden beri çok silikti geçmiştir umarım iğne etkisi
1 yıldır korunmasız ilişki gebelik olmadı. Sadece çok az yumurta tembelliği olduğu için bu yolu izledik. Sperm testinde ya da herhangi bir şey de sorun yokKızlar hangi problemden dolayı çatlatma iğnesi önerdiler acaba sizlere
Tatlım negatif oldu first test gebelik testi yapmıştım yalancı pozitif çıkmış hayırlısı böyleymişSonucunu bizimledeee paylaşss
Hayırlısı olsun. Benimde ilk ignem ve tedirginim. Hic bi belirti yok. Korkuyorum daTatlım negatif oldu first test gebelik testi yapmıştım yalancı pozitif çıkmış hayırlısı böyleymiş
Ben 14 . Güne kadar beklicem net sonucum 12. Güne kadar iğne etkisinin görüldüğü soyleniyor. C9k fazla okudum burada catlatma ignesiyle alakali konuşulanları. 17. Güne kadar negatif olup 17 günde pozitif olanlar da var. Kişiden kişiye değişiyor. Ama ben sizin yerinizde olsam 15. Gün falan tekrar kan testi verirdimMerhaba kızlar çatlatma iğnesinin 10 günü kan verdik 1.09 çıktı 12 gün tekrar verdim yani 9 Nisan bugün <2 çktı sizce yükselir mi
Bekleyin diyorsunuz yani bende duramıyorumBen 14 . Güne kadar beklicem net sonucum 12. Güne kadar iğne etkisinin görüldüğü soyleniyor. C9k fazla okudum burada catlatma ignesiyle alakali konuşulanları. 17. Güne kadar negatif olup 17 günde pozitif olanlar da var. Kişiden kişiye değişiyor. Ama ben sizin yerinizde olsam 15. Gün falan tekrar kan testi verirdim
Bende 29 martta catlatma ignesi oldum ama adetime 5 gün var gecikmesini beklicem garanti sonuç için.Bekleyin diyorsunuz yani bende duramıyorumevdede yapıyorum çünkü test sürekli
İğne üzerinden kaç gün geçti? Geçen ay bende fena ağrılar vs çektim iğnenin 15.günü adet oldum. Olası bir hayal kırıklığı yaşamamak için adetin geçsin derim canım. Bu ay yine çatlatma iğnesi oldum. Adetim geçmeden asla test yapmayacağım diye söz verdim kendimeKızlar bende bu ay iğne vurundum
Adetim yarın gösteriyor bugün de bel
Agrisi hissettim sanki adet olacak gibi ama geçti şimdi ben ne zaman kan testi vereyim yarın versem
Çıkar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?