- 22 Mart 2025
- 20
- 7
- 1
- 29
- Konu Sahibi mervehelik
-
Dualarım sizinle, güzel haberinizin bekliyorum. İnşAllah bebiş sizinledirMerhaba,
Ben reglimin 3. günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam Klomen kullandım
Klomen bittikten 5 gün sonra yani 29 Mart’ta çatlatma iğnesi Ovitrelle vuruldum
7 Nisan’da yumurta tam çatladı mı yumurtlama oldu mu diye kan verip progesteron baktırdım sonuç 20.1 çıktı
Doktorum sonucun çok iyi olduğunu söyledi
Böyle giderse 19 Nisan’da Beta HCG baktıracağım
Şu an ara ara sağ tarafta bel ağrım var, kasık ağrısı ve mide bulantısı da oluyor, bir de beyaz akıntı mevcut
Haftaya inşallah bebiş haberi alırım
Hadi bakalım. Bu ay hepimiz gebelik haberini birbirimize veririz inşallah aminBende 29 martta catlatma ignesi oldum ama adetime 5 gün var gecikmesini beklicem garanti sonuç için.Bende bekleyebilirsiniz 17. Günü falan bekleyin
Canım 15.güne kadar bekle istersen. Genellikle iğneden 15 gün sonra adet olunuyor. Güzel haberlerini bekliyorum. İnşAllah bebişin seninledir30 martta vuruldum canım 12. Gün
İns canimCanım 15.güne kadar bekle istersen. Genellikle iğneden 15 gün sonra adet olunuyor. Güzel haberlerini bekliyorum. İnşAllah bebişin seninledir
14. Günde kan verirsen net ve doğru sonucu alırsın canım. Bende aşırı sabırsızım ama bu sefer minimum 15 gün bekleyeceğimİns canim
İns kanda çıkar mı peki
Dualarım sizinle, güzel haberinizin bekliyorum. İnşAllah bebiş sizinledir
Insalllaaaaah. İsteyen herkese nasip etsin. Bende 29. Unda vuruldum bugün 13. Gün ama ben adet gecikmesini beklicem. Negatif görüp moralimi bozmak istemiyorumHadi bakalım. Bu ay hepimiz gebelik haberini birbirimize veririz inşallah amin
Bende 29. Da yaptım. Ama ben hiç gebelik hissedemiyorum. Hissedilebilen bir şey mi bilmiyorum da. İlk catlatma ignem28 inde de ben yaptm çatlatma iğnesi belirtti var mı
Benim sadece göğüslerim şişBende 29. Da yaptım. Ama ben hiç gebelik hissedemiyorum. Hissedilebilen bir şey mi bilmiyorum da. İlk catlatma ignem
Canim sende tekrar test yaptin mi bugun falan. Daha sorna yukselenler de var degerleri
İnşallah olmuştur. Dua edeceğim. Cok sevindim gercektenMerhaba,
Ben reglimin 3. günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam Klomen kullandım
Klomen bittikten 5 gün sonra yani 29 Mart’ta çatlatma iğnesi Ovitrelle vuruldum
7 Nisan’da yumurta tam çatladı mı yumurtlama oldu mu diye kan verip progesteron baktırdım sonuç 20.1 çıktı
Doktorum sonucun çok iyi olduğunu söyledi
Böyle giderse 19 Nisan’da Beta HCG baktıracağım
Şu an ara ara sağ tarafta bel ağrım var, kasık ağrısı ve mide bulantısı da oluyor, bir de beyaz akıntı mevcut
Haftaya inşallah bebiş haberi alırım
Bilmiyorum hiç var gibi gelmiyorAnladım. Insallah bebis vardır
İnşallah olmuştur. Dua edeceğim. Cok sevindim gercekten
Çatlama iğne verdı bana ama yumurta takip doğru düzgün yapmadı en son baktığında 16 mm di yumurta. Ondan sonra bakmadı hiç direk ertesı gün iğne yaptırıp bir sonraki gün de aşılama yapıldı. Hastalandım bu arada aşılama 28 gün sonra yumurtam çatlama di büyük ihtimalle. Hayrlısı artık denemeleri braktım bundan sonra tüp bebeğe geçicezDoktor çok önemli. Benim çok az yumurta tembelliğim olduğunu söyledi doktor. Hsg eğer bu ay gebe kalmazsam hsg çekilecek. Klomen 5 gün kullanıp 2 yunurtam oluşmuştu. Daha sonra da 2 tane iğne oldum. Pahali diye iğne vermemek biraz tuhafmis. Ama belki gerek duymamistir
Benım de yumurtam geliştiDoktor çok önemli. Benim çok az yumurta tembelliğim olduğunu söyledi doktor. Hsg eğer bu ay gebe kalmazsam hsg çekilecek. Klomen 5 gün kullanıp 2 yunurtam oluşmuştu. Daha sonra da 2 tane iğne oldum. Pahali diye iğne vermemek biraz tuhafmis. Ama belki gerek duymamistir
Cnm senin sonuçları ne zaman belli olacak ne zaman test yapıcaksınInsallah hamilesindir. Rabbım dualarımızı kabul etsin. Bende adetime 7gun var gecikmesini bekleyeceğim. Negatif görmek istemiyorum testi. Bende 28 martta oldum iğneyi. Gonapeptyl iğne iğneden oncede 5 gün klomen kullandım. 2 yumurtam büyümüştü. Insallah hamile kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?