- 22 Mart 2025
- 13
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi mervehelik
-
Bende bekliyorum bugün 5. günüm daha bakalım ne oluyor dün çok kasık ağrısı oldu iğne batar gibi bugünde aynı şey rahimde oldu nedense sadece iğneden sonra ki günü ve diğer günü değerlendirdik bugünü boş geçiyoruz olur mu ki acabaKızlar 8 martta çatlatma iğnesi oldum. Bu süreçte famera kullandım. Bu süreçte olanlarla birlikte takip etmek istedimşuan iğnemin 14.günündeyim göğüslerim aşırı acıyor. Tabi dolgunlukta var. Adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım vardı ama şuan geçti. 13.güne kadar bütün gebelik testlerimi de bitirdim 13.gün yaptığım test maalesef negatifti sizler ne durumdasınız? Hamilelik haberi alanlar oldu bu? Belirtileriniz nelerdi. Merakla bekliyorum
Bende bekliyorum bugün 5. günüm daha bakalım ne oluyor dün çok kasık ağrısı oldu iğne batar gibi bugünde aynı şey rahimde oldu nedense sadece iğneden sonra ki günü ve diğer günü değerlendirdik bugünü boş geçiyoruz olur mu ki acaba
Ay hadi güzel haberler alalım inşallah, doktorun ilişki günleri hakkında bi tavsiye de bulundu mu ? Bizde iğneden sonra ki 3 günü değerlendirdik. Sonrası boş. Böyle kendimi robot gibi hissediyorumBende bekliyorum bugün 5. günüm daha bakalım ne oluyor dün çok kasık ağrısı oldu iğne batar gibi bugünde aynı şey rahimde oldu nedense sadece iğneden sonra ki günü ve diğer günü değerlendirdik bugünü boş geçiyoruz olur mu ki acaba
Banada aynı şekilde sadece iğneden sonra 36. Saat birliktelik dedi bizde iğneden sonra iki günü değerlendirdik bugünü boş gecelim dedik istekde olmuyor sartlanincaAy hadi güzel haberler alalım inşallah, doktorun ilişki günleri hakkında bi tavsiye de bulundu mu ? Bizde iğneden sonra ki 3 günü değerlendirdik. Sonrası boş. Böyle kendimi robot gibi hissediyorumşartlanılan günlerde ilişki bana iyi hissettirmiyor
Bende 18 Mart da çatlatma iğnesi oldum. 16-17 Mart birliktelik oldu. 19 Mart (36.saatte) birliktelik oldu. 20-21 Mart birliktelik oldu. Bugün iğnenin 6.günü kasıklarım ve belim çok ağrıyor yürüyemez haldeyim. Adetlerim düzensiz olduğu için ne zaman adet olacağımı bilmiyorum. Niye erkenden ağrılarım başladı bilmiyorum.Kızlar 8 martta çatlatma iğnesi oldum. Bu süreçte famera kullandım. Bu süreçte olanlarla birlikte takip etmek istedimşuan iğnemin 14.günündeyim göğüslerim aşırı acıyor. Tabi dolgunlukta var. Adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım vardı ama şuan geçti. 13.güne kadar bütün gebelik testlerimi de bitirdim 13.gün yaptığım test maalesef negatifti sizler ne durumdasınız? Hamilelik haberi alanlar oldu bu? Belirtileriniz nelerdi. Merakla bekliyorum
Aynı benim de bugün 5. günüm sabah kasigimda iğne batar gibi felaket ağrı oldu aynı şey vajinamda da oldu sancidan duramadim resmen bir süre sonra düzeldi şimdi de ara ara kasık agriyo ama belim biraz daha fazla mesela benimde iğneden sonraki iki gün değerlendirdik bakalım oluyor mu benimde adetlerim çok düzensizBende 18 Mart da çatlatma iğnesi oldum. 16-17 Mart birliktelik oldu. 19 Mart (36.saatte) birliktelik oldu. 20-21 Mart birliktelik oldu. Bugün iğnenin 6.günü kasıklarım ve belim çok ağrıyor yürüyemez haldeyim. Adetlerim düzensiz olduğu için ne zaman adet olacağımı bilmiyorum. Niye erkenden ağrılarım başladı bilmiyorum.
İnşallah ikimizde gebeyizdir. Birbirimizi haberdar edelim olur mu?Aynı benim de bugün 5. günüm sabah kasigimda iğne batar gibi felaket ağrı oldu aynı şey vajinamda da oldu sancidan duramadim resmen bir süre sonra düzeldi şimdi de ara ara kasık agriyo ama belim biraz daha fazla mesela benimde iğneden sonraki iki gün değerlendirdik bakalım oluyor mu benimde adetlerim çok düzensiz
Olur tabii ki inşallah olmuştur Rabbim bayrama hayırlı haber almayı nasip etsinİnşallah ikimizde gebeyizdir. Birbirimizi haberdar edelim olur mu?
Hadi inşallah gebeliğin olur bu ayBende 18 Mart da çatlatma iğnesi oldum. 16-17 Mart birliktelik oldu. 19 Mart (36.saatte) birliktelik oldu. 20-21 Mart birliktelik oldu. Bugün iğnenin 6.günü kasıklarım ve belim çok ağrıyor yürüyemez haldeyim. Adetlerim düzensiz olduğu için ne zaman adet olacağımı bilmiyorum. Niye erkenden ağrılarım başladı bilmiyorum.
adet bakmaz iğneden sonra 14 18 gün aralığında adet kesin görülür tabi benim yoksaBende 18 Mart da çatlatma iğnesi oldum. 16-17 Mart birliktelik oldu. 19 Mart (36.saatte) birliktelik oldu. 20-21 Mart birliktelik oldu. Bugün iğnenin 6.günü kasıklarım ve belim çok ağrıyor yürüyemez haldeyim. Adetlerim düzensiz olduğu için ne zaman adet olacağımı bilmiyorum. Niye erkenden ağrılarım başladı bilmiyorum.
Umudunu kaybetme inşallah önümüzdeki ay müjdeli haberi alırsınHadi inşallah gebeliğin olur bu aymaalesef ben elendim Bugün regl oldum
İnşallah adet olmayızadet bakmaz iğneden sonra 14 18 gün aralığında adet kesin görülür tabi benim yoksa
insallah dileyen isteyen herkesleİnşallah adet olmayız
Amin canım benim, bu ay sizden güzel haberler bekliyorumUmudunu kaybetme inşallah önümüzdeki ay müjdeli haberi alırsın
Peki progestan kullandınız mı. Dün çok kaşık ağrısı ve ateş yaptı bugün kaşık ağrısı çok fazla değil. Bunlar normal ki sizceÇatlatma iğnesi vurulduktan 36 içinde çatlama oluyor. O yüzden 25,26 sizin için daha uygun oluyor. Doktorunuzda en iyi takvimi bildiği için o günleri tavsiye etmiştir. Hatta bu iğne sonrası da ilişkiye 1 hafta devam edin diyorlar arkadan gelen yumurta varsa onu da değerlendirebilmek adına
Merhaba bende bu ay çatlatma iğnesi oldum 21 martta oldum iki yumurta vardı biri çatladı diğeri çatlamadı dün doktora gittim bir tane daha geliştiğini söyledi ilişkiye devam dedi sizce normal miÇatlatma iğnesi vurulduktan 36 içinde çatlama oluyor. O yüzden 25,26 sizin için daha uygun oluyor. Doktorunuzda en iyi takvimi bildiği için o günleri tavsiye etmiştir. Hatta bu iğne sonrası da ilişkiye 1 hafta devam edin diyorlar arkadan gelen yumurta varsa onu da değerlendirebilmek adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?