- 3 Temmuz 2013
- 656
- 873
Kontrolün nasıl geçti güzel haberler ile gel inşallahbende cumartesi regl oldum yarın doktor kontrolüm var tahminimce martın ilk haftası olacak transfer çok heyecanlıyım . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kontrolün nasıl geçti güzel haberler ile gel inşallahbende cumartesi regl oldum yarın doktor kontrolüm var tahminimce martın ilk haftası olacak transfer çok heyecanlıyım . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Mardinden gelip gidiyoruz 2 saat sürüyorBen de diyarbakir da oluyorum Diyarlife diye hastahane kötü ama doktoruma internette çok övgü var. Beni doktorum tercih sbeebi akupunktur da yapıyor 2 seans embriyo asisi prp rahim güçlendirme embriyo yapistirma da yapacak insaAllah o asamaya gelirsek
Oh ne güzel önemli olan doktor zaten. Garanti olsun diye elinden geleni yapacak yani sen yumurtalarini buyutmeye bak o zamanBen de diyarbakir da oluyorum Diyarlife diye hastahane kötü ama doktoruma internette çok övgü var. Beni doktorum tercih sbeebi akupunktur da yapıyor 2 seans embriyo asisi prp rahim güçlendirme embriyo yapistirma da yapacak insaAllah o asamaya gelirsek
InsaAllah biz elimizden geleni yapiyoruz rabbim de nasip etsinOh ne güzel önemli olan doktor zaten. Garanti olsun diye elinden geleni yapacak yani sen yumurtalarini buyutmeye bak o zaman
Canım hangi doktordasın bende acıbademe gidiyorum dr um mustafa taşKayseri Acıbademdeyim ben sen hangi sehirde tedavidesin
Amin canım benim teyzemin ikizleri var doğduklarında falan çok zorlanmıştık o zaman hiç istemezdim ama şimdi tüp bebek falan işin içine girince içten içe istiyormuşum onu fark ettim. Ayrıca çift emriyo transferi şansı artıyor gibi geliyor. İnşaAllah isteyen herkese içinde bize nasip olsun canımAyyy bende küçüklükten beri hayalim yaaa rabbim nasip etsin isteyen herkese
Ayy benimki de mustafa tasCanım hangi doktordasın bende acıbademe gidiyorum dr um mustafa taş
Benim yaşım 30 koyarlar mı 2 embriyo bilmiyorumAmin canım benim teyzemin ikizleri var doğduklarında falan çok zorlanmıştık o zaman hiç istemezdim ama şimdi tüp bebek falan işin içine girince içten içe istiyormuşum onu fark ettim. Ayrıca çift emriyo transferi şansı artıyor gibi geliyor. İnşaAllah isteyen herkese içinde bize nasip olsun canım
AmiinInsaAllah biz elimizden geleni yapiyoruz rabbim de nasip etsin
Emeklerimiz çabalarımız çift çizgi ile sonuçlansın canımBen de diyarbakir da oluyorum Diyarlife diye hastahane kötü ama doktoruma internette çok övgü var. Beni doktorum tercih sbeebi akupunktur da yapıyor 2 seans embriyo asisi prp rahim güçlendirme embriyo yapistirma da yapacak insaAllah o asamaya gelirsek
Amin canim rabbim bu kez nasip etsin bu yılın annelerinden olman duasi ileKızlar merhabalar benimde 5 martta dondurulmuş çift embriyo transferim olacak inşallah… 2.denemem olacak Aralık ayında negatif almıştm…umarım hepimizin hakkında en güzeli olur
Yine Mustafa hocada mi denemistiniz canim ilkiniKızlar merhabalar benimde 5 martta dondurulmuş çift embriyo transferim olacak inşallah… 2.denemem olacak Aralık ayında negatif almıştm…umarım hepimizin hakkında en güzeli olur
Amin canım benimEmeklerimiz çabalarımız çift çizgi ile sonuçlansın canım
Öyle mi sen ne durumdasın suan canım ne zaman transferin? Neler yaptı mustafa hoca sana?Ayy benimki de mustafa tas
Evet canım mustafa hocada denemiştim ilkinideYine Mustafa hocada mi denemistiniz canim ilkini
Devlette yaptırıyorsan koymuyorlar canım bende 29 yaşındayım. Benim doktorum özelde o yüzden eğer hormon ve rahmin iyi olursa koyacam dedi cuma kontrol var 03.03.2022 transfer bakalım ne diyecekBenim yaşım 30 koyarlar mı 2 embriyo bilmiyorum
İlki taze transfer miydi pekiEvet canım mustafa hocada denemiştim ilkinide
Ozeldeyim canım benim. Ay hadi bakalim dualarimda olacaksin kardeşimDevlette yaptırıyorsan koymuyorlar canım bende 29 yaşındayım. Benim doktorum özelde o yüzden eğer hormon ve rahmin iyi olursa koyacam dedi cuma kontrol var 03.03.2022 transfer bakalım ne diyecek
Hayır canım o da dondurulmuştu 24 yumurta toplanmıştı ohss riskine karşı 2.adetle transfer olmuştuİlki taze transfer miydi peki