Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bu sayfaya bende baya oldu girmemistim olumsuz sonuçlanmıştıBugün aklıma bu form geldi çok uzun zaman geçmiş mesajlarımı görünce tuhaf hissettim
Hâlâ buralarda olan var mııı
Siz ne yaptınız bu süreçte nasıl gidiyor neler değişti ? :)
Selam Ben buralardayım Mart’ta transfer olacaktım ama adet gecikince 5 Nisan’da olmuştu transfer çok şükür olumlu oldu şimdilik iyi gidiyoruz,sende son durum ne ?Bugün aklıma bu form geldi çok uzun zaman geçmiş mesajlarımı görünce tuhaf hissettim
Bende mart ayındaki transferde negatif görüp hayal kırıklığı yaşayanlardanım.Bugün aklıma bu form geldi çok uzun zaman geçmiş mesajlarımı görünce tuhaf hissettim
Natual siklus sizmi istedinizGünaydın kızlar dün adetle beraber transfer sürecine girdim sayılır, 17 hazirana ilk randevumu aldım sadece corasprin ve elevit kullanıcam bunları zaten kullanıyordum. Galiba naturel ilaçsız transfer olacak. Aynı şekilde transfer olan var mı yada bilgisi olan?
Nasil bi tedavi uyguladilar acaba?ve dr unuz kimdi?Bende mart ayındaki transferde negatif görüp hayal kırıklığı yaşayanlardanım.
Doktorun tedavisi ile doğal yoldan hamile kaldım 12 haftalık olduk
Semra Esenkaya pendik medikal park.Nasil bi tedavi uyguladilar acaba?ve dr unuz kimdi?
Ben de 1 Nisan da transfer tek transfer olmuştumSelam Ben buralardayım Mart’ta transfer olacaktım ama adet gecikince 5 Nisan’da olmuştu transfer çok şükür olumlu oldu şimdilik iyi gidiyoruz,sende son durum ne ?
İnşallah bu sefer güzel sonuclar gelire dualarım seninleEvet bu sayfaya bende baya oldu girmemistim olumsuz sonuçlanmıştı
3. Ye başladım yarin transfer olacağım Allahını izniyle
Sende durum ne
Yaa cok güzel bir duygudur sürpriz gibi ilk ogrendiğin an özellikleBende mart ayındaki transferde negatif görüp hayal kırıklığı yaşayanlardanım.
Doktorun tedavisi ile doğal yoldan hamile kaldım 12 haftalık olduk
AA kısmete bakın,hayırlı olsun,sağlıkla gelsin oğluşlarınız inşallah Biz de tek embriyo transfer ettirdik ikiz gebelikten korktuğum için ama kaderde varsa kaçış yok demek ki 18 haftalığım şu an ama doktorum ısrarla cinsiyeti kesin olarak söylemiyor %60 kız dedi en son kontrolde,artık ta ben sormayacağım kendisine,ayrıntılı ultrason zamanı yaklaştı iyice orada kesinleşir muhtemelenBen de 1 Nisan da transfer tek transfer olmuştum
Ama sonraki kontrolumde tek yumurta ikiz olduğunu doktor soyleyince cok sasırdım :)
Cinsiyetleride erkekmiş yeni ögrendik
Siz kaç haftalıksınızz
Yok canım. Doktorum opu olduğum sıra ilaçların bulunmasının zor olduğunda naturel siklus tercih ettiğini söylemişti.Natual siklus sizmi istediniz
Hemde nasıl?Yaa cok güzel bir duygudur sürpriz gibi ilk ogrendiğin an özellikle
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırızzz
Hic ilac kullanmıyorum yani bu tedavide ,kac yumurtaniz olduYok canım. Doktorum opu olduğum sıra ilaçların bulunmasının zor olduğunda naturel siklus tercih ettiğini söylemişti.
İnşallah canım cumartesi transferimi oldum hepimiz güzel hallberler alırız insİnşallah bu sefer güzel sonuclar gelire dualarım seninle
9 yumurta toplandı 2 tanesi olgun çıktı, 3 tanesininn içi boş çıktı, 2 tanesi olgunlaşmamış ama laboratuvar ortamında olgunlaşıcakmış, 2 tanede düşük kalite dediler. 2 tane döllendi 2side 5.güne geldi biri transfer edildi biri de donduruldu. Opudan sonra hiç ilaç kullanmadım vitamin ve corasprin hariç onları da zaten tüp bebeğe başlamadan kullandırmaya başlatmıştı doktorum. Transferden 3 gün önce de progestan fitile başlamıştımHic ilac kullanmıyorum yani bu tedavide ,kac yumurtaniz oldu