Hangi hastane, hangi doktor. Belki aynı yere gidiyoruzdurMerhaba bende antalya dayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi hastane, hangi doktor. Belki aynı yere gidiyoruzdurMerhaba bende antalya dayım
Hangi hastane, hangi doktor. Belki aynı yere gidiyoruzdur
Bende vitale gidiyorum Ali Beyin hastasıyım bizim de ilk deneme transfer olmadım daha. Hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba canım ben tıp fakultesınde şafak bey in hastasıydım şükür ilk denememiz de olumlu sonuc aldık sımdı yaşam asv yunus beye gidiyorum
Bende vitale gidiyorum Ali Beyin hastasıyım bizim de ilk deneme transfer olmadım daha. Hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah canımAmin inşallah guzel sonuclar alırsın canım sende
Ben kürtaj oldum bebeğimi kaybettim maalesefMerhaba kalp atışı düzeldi mi acaba? Bende 6+2 haftadaki. Kalp atışı biraz yavaş dedi doktor ama kucuk olduğuna bağladı. Sizde nasıl durum?
Bende bu ay içinde kürtaj oldum, geçmiş olsun..Ben kürtaj oldum bebeğimi kaybettim maalesef
Kaç yumurta kaldı, sonuç be oldu sizin45 yumurta toplanmisti,pcos um o sebepten olsa gerek,sayi değil kalite onemli bir tane olsun bizim olsun yeter
Önceki transferiniz ne zaman yapıldıMerhaba. 6 mayısta histeroskopi oldu. Nk hücre paneli, eşli karyotip ve pıhtulaşma kan testleri yapıldı bir de. 2 adet sonra transfer olacak umarum. Yani temmuz gibi nasipse. Sizin naıl olacak belli mi.
45 yumurtamin 21 tanesi dollendi,bir tane transfer oldum,20 tanesi donduruldu,7 haftalik oldu,dun kalp atislarini duyduksağlikla ilerlesin tek istegimisteyen herkese allahim nasip etsinKaç yumurta kaldı, sonuç be oldu sizin
Kalp atislarini duyduk derken yanlis anlasilmasin,ikiz degil,resmi bir ifade olmus sadeceKaç yumurta kaldı, sonuç be oldu sizin
Çok güzel maşallah hayırlı olsun. Benimde bugun 17 yumurtam toplandı. Yarın bilgilendirme için dönecekler kaçı döllendi kaçı boş diye. Dua et bana canım döllenen yumurtalarım olsun45 yumurtamin 21 tanesi dollendi,bir tane transfer oldum,20 tanesi donduruldu,7 haftalik oldu,dun kalp atislarini duyduksağlikla ilerlesin tek istegimisteyen herkese allahim nasip etsin
Sagol canimGonlune gore olsun canim,en az yarisi döllensin insallahsağlikla ilerlesinler,en sagliklilari hep seninle olsunÇok güzel maşallah hayırlı olsun. Benimde bugun 17 yumurtam toplandı. Yarın bilgilendirme için dönecekler kaçı döllendi kaçı boş diye. Dua et bana canım döllenen yumurtalarım olsun
Ayy amin kuzum. Çok sabırsızlanıyorum . Tutacak mı tutmayacak mı. Pico var bende de. Bir kaç paylaşım okudum. 20 yumurta toplanmış 20si boş çıkmış ve döllenme olmamışSagol canimGonlune gore olsun canim,en az yarisi döllensin insallahsağlikla ilerlesinler,en sagliklilari hep seninle olsun
Ben de pcos um,vallahi ben soyle bir karar aldim,forumlara girip birsey okumuyorum,sadece bana bsy yazan olursa donuyorum,cunku yorumlar insani çok aşagi cekiyor,benden tavsiye sen de okumahatta hesabi dondurmayi dusundum ama yerini bulamadimAyy amin kuzum. Çok sabırsızlanıyorum . Tutacak mı tutmayacak mı. Pico var bende de. Bir kaç paylaşım okudum. 20 yumurta toplanmış 20si boş çıkmış ve döllenme olmamış
Ama bazı yorumlar yazılar da çok aydınlatıcı. Bu yüzden ortalarda bir yerdeyim bu konu daBen de pcos um,vallahi ben soyle bir karar aldim,forumlara girip birsey okumuyorum,sadece bana bsy yazan olursa donuyorum,cunku yorumlar insani çok aşagi cekiyor,benden tavsiye sen de okumahatta hesabi dondurmayi dusundum ama yerini bulamadim
Evet haklisin,ama olumsuz durumlarda da bana da boyle olur mu,benim basima da gelir mi diye mutlaka dusunuyor insan istemese debeterin beteri var haline sükret dosrum halleriay noldu acaba bu kizin bebegine,fln fln...Ama bazı yorumlar yazılar da çok aydınlatıcı. Bu yüzden ortalarda bir yerdeyim bu konu da
valla bende merak ediyorum bazen bu kızın son durumu ne oldu, oldu mu falan Evet olumsuz yorumlarda çok var, bazıları olumsuz yorumları kendimle kıyaslayıp moralimin bozulduğu da olmuşturEvet haklisin,ama olumsuz durumlarda da bana da boyle olur mu,benim basima da gelir mi diye mutlaka dusunuyor insan istemese debeterin beteri var haline sükret dosrum halleriay noldu acaba bu kizin bebegine,fln fln...
Evet haklisin,ama olumsuz durumlarda da bana da boyle olur mu,benim basima da gelir mi diye mutlaka dusunuyor insan istemese debeterin beteri var haline sükret dosrum halleriay noldu acaba bu kizin bebegine,fln fln...
3 marttaÖnceki transferiniz ne zaman yapıldı