Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelişimi geri oluor o yüzden canım benim de 2 tane öyle vardı. 6. Gün beklenilecek dediler ama olmadı gittiler zaten transfer olsada tutmazdı heraldeArkadaşlar bişey sorucam 5.güne giden emriyodan biyopsi alınamıyomu yani genetiğe gidemiyomu niye 6.güne bekliyorlar ters giden birşeyler var sanki
Sağlıksız mı oluyo da 6.güne bekleniyor?
Ya canım aynen çok güzel oldu tam da mübarek şaban ayının gecesi ben gündüzü sen banada dua et canım benim ismim CeydaBenimde progestron değerim iyi çıktı. Rahim kalınlığımda iyi… 4 mart cuma transfer dediler.. Beraber olmuş olucaz
Ah canim yaa edilmez mi dua herkesi kalbime alacağım insaAllah ikizlerine hamile kalir uzuunca guzel bi ömür sürün ailecek ❤Ya canım aynen çok güzel oldu tam da mübarek şaban ayının gecesi ben gündüzü sen banada dua et canım benim ismim Ceyda
Ohh çook sevindim canım hadi hayırlısıyla tutunsun insallah minnoslarCanım elhamdülillah herşey yolundaymış.
Protestan fitile başlıyorum bu akşam Rahim iyi dedi.
3 mart perşembe günü 2 emriyo trasnfer edilecek İnşaAllah
Rabbim bizleri mübarek 3 aylar hürmetine geri çevirmesin.
Çifter çifter nasip etsin.
İcin rahat olsun canım oyle oluyor da bi sıkıntı olmuyor merak etme hayırlısıyla atlat insallah yarınıKızlar yaa kafama takıldı yarın opu olacağım sizler bu aşamada tecrübelisiniz yardımcı olursanız sevinirim şuan yumurtlama akıntısı başladı bu normalmi
Ayy ne güzel.. Dua ederim tabiki.. İnş Rabbim bizlere nasip ederYa canım aynen çok güzel oldu tam da mübarek şaban ayının gecesi ben gündüzü sen banada dua et canım benim ismim Ceyda
Senin yaş kaç acaba yaşlamı alakalı acaba gelişiminin geride olması çok canım sıkıldı ya beynim yanıyo yemin ederim.Gelişimi geri oluor o yüzden canım benim de 2 tane öyle vardı. 6. Gün beklenilecek dediler ama olmadı gittiler zaten transfer olsada tutmazdı heralde
Allah’ım inşallah gönlünün muradını verir canım hayırlı haberlerini okuruz burda inşallah herkesin hikayesi başka dermanı başkaCanım bende pcos var eşiminde ileri hareket hızı %3 o 1,5 yıl denedik çatlatma iğnesiyle beraber gebelik oluşmayınca zaman kaybetmeden tüp bebeğe geçelim dedik.. ekim ayında yumurtalarım toplandı 10 aralıkta transfer oldm negatif sonuçlandı. 28aralıkta histereskopi oldum rahmimi yıkadı rahim çizik attı 30 aralık ve 30ocakta lucrin vuruldm(geçiçi menopoza soktular) hiç adet olmadan transfer hazırlığına başladım işte 5 martta 2.transferim olck canm…
29 yaşındayım canım 11 yumurta toplandı 5 kaldı 7 taneydi işte 2si de bekleyecez die 6. Gün gitti. Başkada bişi demediler kendim araştırdım sonra baktım 5. Gün olması gerekirken 4. gün gibi oluolarmış 6. Güne aslında 5. Gün gibi bölünsün die bekliyorlar bölünmeyince çöp kalitesiz oluorSenin yaş kaç acaba yaşlamı alakalı acaba gelişiminin geride olması çok canım sıkıldı ya beynim yanıyo yemin ederim.
Sağol canım gönlüme su serptiniz ne güzel dualar ile aşalım zor günleri İnşaAllahAh canim yaa edilmez mi dua herkesi kalbime alacağım insaAllah ikizlerine hamile kalir uzuunca guzel bi ömür sürün ailecek ❤
40 gayet genç bi yaş lütfenBelkide haklısın aslında senin yaşın küçük ben 40 yaşındayım biraz geç kaldım tedaviye pandemi para pul derken bu zamana kaldık tekrar başladınmı tedaviye sen.
Ceydacım 2 tane okurum ben, inşallah sonucum yarın negatife dönmezde adet olmazsam, yarın 1, kandil günü 1 olmak üzere. Bi yere verilecek mi?Kızlar bi ricam var.
Miraç Kandiline dualanmak üzere adıma Yasini Şerif dağıtıyorum. Hacı Bayram Veli camisinde yapılacak pazar öğlen duası
Ankara da olan varsa pazar orada olacağım.
Transfer için adıma okuyabilecek yada annesi kayınvalidesi okuyabilecek olan varmı? Bende size okurum okuturum. Biliyorsunuz en çabuk kabul olan dua kulun kula ettiği duadır. Dua eder. Dua beklerim
İsmim Ceyda
Allah razı olsun canım valla camideki hocaya sordum senin adına okusunlar Miraç kandili programı yapcaz pazar öğlen hatimlerle beraber dualarız dedi.Ceydacım 2 tane okurum ben, inşallah sonucum yarın negatife dönmezde adet olmazsam, yarın 1, kandil günü 1 olmak üzere. Bi yere verilecek mi?
Gebelik testi yapmayı düşündün mü? Nasılsın bir belirti bi lekelenmen falan olduğumu kendini nasıl hissediyorsunuz.Ceydacım 2 tane okurum ben, inşallah sonucum yarın negatife dönmezde adet olmazsam, yarın 1, kandil günü 1 olmak üzere. Bi yere verilecek mi?
Allahım İnş nasip eder güzel haberlerini bize iletirsin.40 gayet genç bi yaş lütfen
Benim ilk transferi bekliyorum önceden hiç yaptırmadım.
İlk ve son olsun İnşaAllah
Eminim Rabbim şifanı verip annelik duygusunu nasip edicek hepimize sadece vakti var.
Rabbim hiç birimizi başkasının beşiğine boynu bükük baktırmasın. AMİN
Merhaba canım. Baya yazılanlar olmuş, yoğunluktan yetişemedim ben. Sen tekrar gittin mi kontrole? Ben bugün gittim. Pazartesi opu yapılacak inşallah bugün ve yarın iğneye devam edeceğim. Seninle 1 gün vardı aramızda, merak ettim seni.Ooo masaAllah transfer olacaklar siraya bile girdi 3 mart 4 mart yarın yumurta toplama olan kardesler de var ohh mis hersey guzelce kolayca olsun. Yarin tahlil verecekti arkadasin birisi de bütün gelismeleri yazalım. Benim ne olacagim belli olmadığı için simdilik sizi izliyorum