- 24 Şubat 2022
- 101
- 60
- 34
aminnn hepimizin inşallahh :)Hos geldiiiiinnn canım bu kez guzel sonuçlar alman niyetiyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnn hepimizin inşallahh :)Hos geldiiiiinnn canım bu kez guzel sonuçlar alman niyetiyle
Çok şükür güzel geçti pazartesi sabahı tekrar çağırdı doktor ama kortizon başlattı bebeğin kalp atışını duyana kadar içeceksin dedi dekort ondan canım çok sıkkın ben kendimde kiloluyum dahada kilo almaktan korkuyorum ((Kontrolün nasıl geçti güzel haberler ile gel inşallah
hayırlısı olsun doktor genelde rahmi dinlendiriyor ama drdan dra hastadan hastaya değişiyorKizlar merhaba. Tedavileriniz InsaAllah ilk aydan olumlu sonuçlar verir. Birsey sorucakdim. Aslinda yarin doktorumla konuşucam ama merak ediyorum. Yumurta toplama ve transferi genelde ayni ay mi yapiyorlar yoksa vucut dinlenmesi için bir ay zaman taniyorlar mi? Ben hemen istiyorum tup bebek karari verirsek
peki tüp bebek raporun varmı canımDevlette yaptırıyorsan koymuyorlar canım bende 29 yaşındayım. Benim doktorum özelde o yüzden eğer hormon ve rahmin iyi olursa koyacam dedi cuma kontrol var 03.03.2022 transfer bakalım ne diyecek
Canım tebrik ederim gebesiiiinn Katkat katlansın inşallah Çok erken olduğu için düşük, 2 gün sonra tekrar verirsnKızlar sonucum çıktı, 2 adet 5. Gün dondurulmuş embriyo 8. Gün test sonucum 15,95, ne hissedeceğimi bilemedim
Bakalım inşallah 8. Güne göre biraz düşük geldi bana normalde 50 filan bekliyordum, yani tuttuysa.. hayırlısı yaa..Canım tebrik ederim gebesiiiinn Katkat katlansın inşallah Çok erken olduğu için düşük, 2 gün sonra tekrar verirsn
Yaaaa aglamak serbest mi cok mutlu oldum rabbim artırsın sonucunun degerlerini seninle birlikte uzuuuuuunca bi ömrü olsun bebisimizinBakalım inşallah 8. Güne göre biraz düşük geldi bana normalde 50 filan bekliyordum, yani tuttuysa.. hayırlısı yaa..
Saol cnm, inşallah c tesi 2 katını görürüz, yoksa bu bir negatif sonuc olurYaaaa aglamak serbest mi cok mutlu oldum rabbim artırsın sonucunun degerlerini seninle birlikte uzuuuuuunca bi ömrü olsun bebisimizin
Çok güzel çıkmış kuzum.. Zaten genelde 12.gün 50-100 arası çıkıyor sonuç..Kızlar sonucum çıktı, 2 adet 5. Gün dondurulmuş embriyo 8. Gün test sonucum 15,95, ne hissedeceğimi bilemedim
8. Gun icin normal sanki İnsallah artarak devam ederKızlar sonucum çıktı, 2 adet 5. Gün dondurulmuş embriyo 8. Gün test sonucum 15,95, ne hissedeceğimi bilemedim
Canım geç tutunmuş olabilir güzel düşünelim güzel olsun İnşaAllahKızlar sonucum çıktı, 2 adet 5. Gün dondurulmuş embriyo 8. Gün test sonucum 15,95, ne hissedeceğimi bilemedim
Yok canım raporum rapor için ikinci aşılama şartı vardı. Uğraşmak istemedikpeki tüp bebek raporun varmı canım
Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayida nasip etsin inşallahKızlar sonucum çıktı, 2 adet 5. Gün dondurulmuş embriyo 8. Gün test sonucum 15,95, ne hissedeceğimi bilemedim
Amin canım İnşaAllah Allah seninde yardımcın olsun kolaycacık geçsin hemen iyi olMerhaba bende tüp bebek tedavisindeyim cumartesi günü yumurta toplama işlemim var rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı evlat versin inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Protein ağırlı beslen canım karbonhidratı baya azaltıp suyu çoğalt o zaman çok almazsın ödeminde gider. Dokturun bildiği vardır valla ne veriyorlar sa yapıyoruz napalım sonucu güzel olsun İnşaAllahÇok şükür güzel geçti pazartesi sabahı tekrar çağırdı doktor ama kortizon başlattı bebeğin kalp atışını duyana kadar içeceksin dedi dekort ondan canım çok sıkkın ben kendimde kiloluyum dahada kilo almaktan korkuyorum ((
Canlarim Yumurta toplama işlemi sonrasu nasil oluyor yani kanama oluyor mu ağrılar falan ağır mi geciyo kolay mi geçiyorAmin canım İnşaAllah Allah seninde yardımcın olsun kolaycacık geçsin hemen iyi ol