- 14 Aralık 2021
- 721
- 258
- 24
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.321
Öyle geldiyse olabilir canim çünkü adete yakin olmusya belki adet başlaması dir İnşAllah hamilesindirMerhaba hanımlar adetime 2 gün kaldı az önce tuvalette peçeteye silince açık kahve bir akıntıyla karışık bir şey geldi hasta mı oldum sizce Yahemen ped koydum 3 gündür zaten adet olacakmış gibi ağrılarım vardı.
Amin Allahım inşallah adet değildir YaÖyle geldiyse olabilir canim çünkü adete yakin olmusya belki adet başlaması dir İnşAllah hamilesindir
Evet canım ovulasyon testi ile hamile kalmayı arttırabilirsinArkadaşlar 5-6 aydır deniyoruz yaşım da 29 olunca artık tedirginim . Kadın doğum doktoru bı sorun yok denemeye devam ve kilo ver dedi . 10 kilo kadar verdim . Hâlâ bebek felan yok . Ovulasyon takibini uygulamadan yapıyorum ama.sizlerde görünce sormak istedim ovulasyon testi kullanmak daha mi mantıklı ?
Bir de ne bileyim sanki hiç olmayacak gibi geliyor
Bat tarihimiz sanırım aynı bende de var ama üşütme olabilir mi diye düşünüyorumSol kasık ağrım gün boyu devam ediyor, karnım da ağrıyor ama normal ağrı değil küçük küçük batmalar var ve sol tarafımda şişkinlik var akıntım her zamanki gibi öyle fazla bi akıntı yok. Göğüslerim yürürken düşecek gibi hissediyorum sızlıyor, bata 1 hafta var bu kadar erken olur mu bu belirtilerdaha çok var diye test yapamıyorum negatif çıkacak yine
Bebiş ben 1 hafta sanıyorum 4 gün varmış benim bata, normalde regl olunca 1-2 saat hafif bi ağrım olur geçer, 4 gün var regl sancısı çekiyorum şu an ben de üşüttüğüm için mi diye düşünmeye başladım umarım bebek vardırBat tarihimiz sanırım aynı bende de var ama üşütme olabilir mi diye düşünüyorum
Hiçbir belirtim yok şuan test yaptım negatif hayırlısı olsunDurumlar nasıl?)) Belirtiler var mı?)
Hayir pozitif gördüğüm gun gittim 3 hafta sonraya çağırdıBen buralardayım da okuyamadım ki hepsiniayy nasıl mutlu oldummm kese falan göründümü 6 hafta içinde yazıyor
Ben gordummEki Görüntüle 3034920 kızlar hayırlı sabahlar benim gördüğümü görüyor musunuz sizce var mı?
Hatalı olma ihtimali olur mu kuruma çizgisi filan mı acaba çok stresliyim de al bi marka testBen gordumm
Bat gecti miHatalı olma ihtimali olur mu kuruma çizgisi filan mı acaba çok stresliyim de al bi marka test
Ben görüyorum ins bebisiniz sizinledirEki Görüntüle 3034920 kızlar hayırlı sabahlar benim gördüğümü görüyor musunuz sizce var mı?
29 mart canım bat 5 dakika içerisinde çıktı haziran ayında 9 haftalık düşüğüm vardıBat gecti mi
Ben görüyorum ins bebisiniz
Amin inşallahBen görüyorum ins bebisiniz sizinledir
Eki Görüntüle 3034920 kızlar hayırlı sabahlar benim gördüğümü görüyor musunuz sizce var mı?
Benim testim de aynı bu şekilde ins vardır yaEki Görüntüle 3034920 kızlar hayırlı sabahlar benim gördüğümü görüyor musunuz sizce var mı?
İnşallah rAbbim dualarımızı kabul etmiştir canımBenim testim de aynı bu şekilde ins vardır ya
Benim bat 29 mart canım ben de erken yaptığım için huzursuzum gün içinde tekrar denemeyi planlıyorum nasip olursa sen de yarın sabah tekrar deneCanım sabah test yaptım ben de negatif görüp testi çöpe attım iki dk anca bakmıştım şimdi merak edip tekrar bakayım dedim senin test gibi hayali çizgi çok net görünüyor ins testin azizliğine ugramayiz ben foto çektim fotoda belli olmuyor bata 3 gün var testim artımed hiç duydun mu güvenilir mi senin bat günün ne zamandi
Hiçbir belirtim yok şuan test yaptım negatif hayırlısı olsun
Benim belirtim var bel ağrısı göğüs şişkinliği ve akıntı ancak daha bata 3,4 gün var test yapıyorum negatif çıkıyor. İnşAllah erken yaptığımız içindir)))Hiçbir belirtim yok şuan test yaptım negatif hayırlısı olsun