Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam benimde iğnenin 12. Günü catlamanin 11. Günüydü kan degerimde 12 çıkmıştı o gün. Tam yumurtlamadan emin misin peki
Eminim tabi canım ovulasyon testi takibi yapıyorum. 12 çıktıysa erken gebelikte silik çıkmıştı dimi kaset testte çıkmadı? Belki varsa benim de çıkmıyor olabilir ama sanmıyorum🥲

Eminim tabi canım ovulasyon testi takibi yapıyorum. 12 çıktıysa erken gebelikte silik çıkmıştı dimi kaset testte çıkmadı? Belki varsa benim de çıkmıyor olabilir ama sanmıyorum🥲
Ya benim kaset test olayı karışık aslında, elimde surelab test vardı ilk değer 12 çıktığında cok cok silik bi çizgi vardı diğer günler yine aynı markayla yaptım negatife döndü meğer değerim yükseliyormus testler bozuktu sanırım
Bazıları akıntıya göre Takip de ediyor ya ondan dedim 😊

Öncelikle merhaba bende polikistik over hastasıyım yumurtaların ikisinde de kist var ve Rahim duvarımda kalınlaşma vardı korunmayı bıraktıktan 2 ay içinde hamile kaldım stres yapmamak her şeyi oluruna bırakmak lazım Allah büyük inşallah sizin kucağınızı da doldurur
Amiin inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin 🌸 peki test için doğru zaman ne zaman sizce?

Kızlar selam bugun yumurtlamanın 12. Gunuydu test yaptım negatif çıktı bat 28 mart. Yarın 13.gün olcak yapsam kesin sonuç çıkar mı? Bugün eğer bişey olsaydı çıkardı dimi?
Geç dollenmistir belki canım bence hemen ümidini kesme :) , benim 10. Gün hem kaset testte hem erken gebelikte çıkmıştı

Geç dollenmistir belki canım bence hemen ümidini kesme :) , benim 10. Gün hem kaset testte hem erken gebelikte çıkmıştı
Geç döllenme dediğin yumurtlama geç oldugu zaman olmuyor mu😂 yani bata 10 gün kala falan yumurtlama görünce sonra adet tarihi 4 gün ileriye atıyor. Pek sanmıyorum

Geç döllenme dediğin yumurtlama geç oldugu zaman olmuyor mu😂 yani bata 10 gün kala falan yumurtlama görünce sonra adet tarihi 4 gün ileriye atıyor. Pek sanmıyorum
Benim demek istediğim şu yumurtlamadan hemen sonra gebelik oluşmuyor ki en az 6 ile 10 gün sonra rahme yerlesip beta salgilaniyor yani onu demek istemiştim:)

Arkadaşlar 5-6 aydır deniyoruz yaşım da 29 olunca artık tedirginim . Kadın doğum doktoru bı sorun yok denemeye devam ve kilo ver dedi . 10 kilo kadar verdim . Hâlâ bebek felan yok . Ovulasyon takibini uygulamadan yapıyorum ama.sizlerde görünce sormak istedim ovulasyon testi kullanmak daha mi mantıklı ?
Bir de ne bileyim sanki hiç olmayacak gibi geliyor

Arkadaşlar 5-6 aydır deniyoruz yaşım da 29 olunca artık tedirginim . Kadın doğum doktoru bı sorun yok denemeye devam ve kilo ver dedi . 10 kilo kadar verdim . Hâlâ bebek felan yok . Ovulasyon takibini uygulamadan yapıyorum ama.sizlerde görünce sormak istedim ovulasyon testi kullanmak daha mi mantıklı ?
Bir de ne bileyim sanki hiç olmayacak gibi geliyor
Bende 29 yaşındayım ve deneme aşamasında henüz 4. Ayımdayım, bu hislerin hepsi vesvese. Olumlu düşünüp motive olmalıyız. 5-6 ay çok erken bir süreç.
Doktorlar 35 yaş altı için 1 yıl deneme süreci öneriyor zaten.
Belki de güzel haber çok yakın öyle düşün 🌻

Bende 29 yaşındayım ve deneme aşamasında henüz 4. Ayımdayım, bu hislerin hepsi vesvese. Olumlu düşünüp motive olmalıyız. 5-6 ay çok erken bir süreç.
Doktorlar 35 yaş altı için 1 yıl deneme süreci öneriyor zaten.
Belki de güzel haber çok yakın öyle düşün 🌻
Haklısınız ama işte her şeye geç.kalmis gibi hissediyorum..ilk 2 yıl gezelim tozalım vs düşünmedik şimdi de böyle oldu ama aşırı stresli.zamanlardan geçiyorum.
Ovulasyon takibi haricinde yapmam gereken ekstra bı şey var mı 🤷 bı de eşim sperm testi verecek meraktan 😌

Merhaba hanımlar adetime 2 gün kaldı az önce tuvalette peçeteye silince açık kahve bir akıntıyla karışık bir şey geldi hasta mı oldum sizce Ya 😣 hemen ped koydum 3 gündür zaten adet olacakmış gibi ağrılarım vardı.

X