- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.301
Hayır canım kaset test yaptımBenim 12. Gün çok silik cikti erken gebelik ve kaset testte
Erken gebelik mi yapmıştın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım kaset test yaptımBenim 12. Gün çok silik cikti erken gebelik ve kaset testte
Erken gebelik mi yapmıştın
Biraz daha erken olabilir 2 gün sonra sabah tekrarla benceHayır canım kaset test yaptım
Ben çatlamadan sonra sayıyorum canım ondan ama bazıları olsa 12.günde çıkardı diyorBiraz daha erken olabilir 2 gün sonra sabah tekrarla bence
Benim kesin yumurtlama günüydü çünkü iğne attığım için ordan biliyorum
Tamam benimde iğnenin 12. Günü catlamanin 11. Günüydü kan degerimde 12 çıkmıştı o gün. Tam yumurtlamadan emin misin pekiBen çatlamadan sonra sayıyorum canım ondan ama bazıları olsa 12.günde çıkardı diyor
Eminim tabi canım ovulasyon testi takibi yapıyorum. 12 çıktıysa erken gebelikte silik çıkmıştı dimi kaset testte çıkmadı? Belki varsa benim de çıkmıyor olabilir ama sanmıyorumTamam benimde iğnenin 12. Günü catlamanin 11. Günüydü kan degerimde 12 çıkmıştı o gün. Tam yumurtlamadan emin misin peki
Ya benim kaset test olayı karışık aslında, elimde surelab test vardı ilk değer 12 çıktığında cok cok silik bi çizgi vardı diğer günler yine aynı markayla yaptım negatife döndü meğer değerim yükseliyormus testler bozuktu sanırımEminim tabi canım ovulasyon testi takibi yapıyorum. 12 çıktıysa erken gebelikte silik çıkmıştı dimi kaset testte çıkmadı? Belki varsa benim de çıkmıyor olabilir ama sanmıyorum
Amiin inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin peki test için doğru zaman ne zaman sizce?Öncelikle merhaba bende polikistik over hastasıyım yumurtaların ikisinde de kist var ve Rahim duvarımda kalınlaşma vardı korunmayı bıraktıktan 2 ay içinde hamile kaldım stres yapmamak her şeyi oluruna bırakmak lazım Allah büyük inşallah sizin kucağınızı da doldurur
Geç dollenmistir belki canım bence hemen ümidini kesme :) , benim 10. Gün hem kaset testte hem erken gebelikte çıkmıştıKızlar selam bugun yumurtlamanın 12. Gunuydu test yaptım negatif çıktı bat 28 mart. Yarın 13.gün olcak yapsam kesin sonuç çıkar mı? Bugün eğer bişey olsaydı çıkardı dimi?
Geç döllenme dediğin yumurtlama geç oldugu zaman olmuyor mu yani bata 10 gün kala falan yumurtlama görünce sonra adet tarihi 4 gün ileriye atıyor. Pek sanmıyorumGeç dollenmistir belki canım bence hemen ümidini kesme :) , benim 10. Gün hem kaset testte hem erken gebelikte çıkmıştı
Benim demek istediğim şu yumurtlamadan hemen sonra gebelik oluşmuyor ki en az 6 ile 10 gün sonra rahme yerlesip beta salgilaniyor yani onu demek istemiştim:)Geç döllenme dediğin yumurtlama geç oldugu zaman olmuyor mu yani bata 10 gün kala falan yumurtlama görünce sonra adet tarihi 4 gün ileriye atıyor. Pek sanmıyorum
Var canım bugün daha çok oldu sanki içerde ara vermiş gibi içten içten ağrıyor sol kasığım ve belim çok kötü ağrıyorCanım sende kasık ağrısı filan varmi
Benim 5 gün kala bugün öğrendim ama her insan bir olmuyor şüpheniz varsa bata 3 4 gün kala kan testi vermeniz kesin çıkar ordaAmiin inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin peki test için doğru zaman ne zaman sizce?
İnshaAllah canım bakalımMy_Moonlight06 canım umarım ilaç iyi gelirde gerek kalmaz bişeye
Anladım çok teşekkür ederimBenim 5 gün kala bugün öğrendim ama her insan bir olmuyor şüpheniz varsa bata 3 4 gün kala kan testi vermeniz kesin çıkar orda
Tamam canım benim de 13 gün olcak zaten yarın :) bence olsaydı çıkardıBenim demek istediğim şu yumurtlamadan hemen sonra gebelik oluşmuyor ki en az 6 ile 10 gün sonra rahme yerlesip beta salgilaniyor yani onu demek istemiştim:)
Bu arada hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallahBenim 5 gün kala bugün öğrendim ama her insan bir olmuyor şüpheniz varsa bata 3 4 gün kala kan testi vermeniz kesin çıkar orda
Bende 29 yaşındayım ve deneme aşamasında henüz 4. Ayımdayım, bu hislerin hepsi vesvese. Olumlu düşünüp motive olmalıyız. 5-6 ay çok erken bir süreç.Arkadaşlar 5-6 aydır deniyoruz yaşım da 29 olunca artık tedirginim . Kadın doğum doktoru bı sorun yok denemeye devam ve kilo ver dedi . 10 kilo kadar verdim . Hâlâ bebek felan yok . Ovulasyon takibini uygulamadan yapıyorum ama.sizlerde görünce sormak istedim ovulasyon testi kullanmak daha mi mantıklı ?
Bir de ne bileyim sanki hiç olmayacak gibi geliyor
Haklısınız ama işte her şeye geç.kalmis gibi hissediyorum..ilk 2 yıl gezelim tozalım vs düşünmedik şimdi de böyle oldu ama aşırı stresli.zamanlardan geçiyorum.Bende 29 yaşındayım ve deneme aşamasında henüz 4. Ayımdayım, bu hislerin hepsi vesvese. Olumlu düşünüp motive olmalıyız. 5-6 ay çok erken bir süreç.
Doktorlar 35 yaş altı için 1 yıl deneme süreci öneriyor zaten.
Belki de güzel haber çok yakın öyle düşün