Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen bakalım hayırlısı inşallah ikimizde hamileyizdir ama bu test hakkında çok olumsuz yazılar var o yüzden umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
İnşallah bakalım.zaman gösterecek
Tebrik ediyorum güzel anne Bat a kaç gün var. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Testi yaptığımda bat a 5 6 gün vardı sanırım
Hakkında hayırlısı olsun canım durumun netleşmesi adına güzel bir adım oldu bence...keşke sana Türkiye'den test gönderme şansımız olsaydi bu süreçte

Canim göndermiş kadar oldun Allah razı olsun.. artık başka şeylerle iligilenicem bu ara zaten ramazna geliyor temizlik filan.. düşünmicem

Cnm insallah nasip olsun tez vakitte ama idrarda silik cikmasi demek kanda kesin cikmasi anlamina gelir kan testi versen dha net anlardin idrr testi bazen yaniltablior ayrica 28 subat yumrtlama olsa smdiye elli kere cikrdi haileligin yani belki sondan kalmis olablrsin ama pcosta bazi aylr cok sacma hic yasamadgm syler olabior beklemekde fayda var tbi ama kimyasal oldgnu dusunmuorm

Canim bu test yaniltiyor surasi gecince benim birkere 20 dakika icinde cift cizgi oldu binkere 2 saatde ama nasil biliyormusun kipkirmizi iki cizgid3 2 kere yanildim ama negatif yani gebelik yoktu ondan heveslenme ki sonra heves kirikkyor bebeğim İnşAllah tez vakitte hamile kalırsın

Merhabaa, öncelikle Allah isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar versin evlat hasretiyle kimseyi sınamasın inşallah güzel haberler alırız en yakın zamanda ben de bu ay itibariyle gebelik planlıyorum. Doktora gidip gerekli tahlilleri yaptırdım herhangi bir sorun yoktu çok şükür ama polikistik over var ve arada prolaktinim yükseliyor. O yüzden hemen hamile kalabilir miyim bilmiyorum. Ama adet günü yaklaştıkça test ne zaman yapsam diye araştırmaya, heyecanlanmaya başladım. En doğru zaman ne zamandır sizce? (Bu arada bir hafta var adet olmama biliyorum acele ediyorum )

Hayırlısı canım göreceğiz

Amin inşallah Allah razı olsun

Öncelikle merhaba bende polikistik over hastasıyım yumurtaların ikisinde de kist var ve Rahim duvarımda kalınlaşma vardı korunmayı bıraktıktan 2 ay içinde hamile kaldım stres yapmamak her şeyi oluruna bırakmak lazım Allah büyük inşallah sizin kucağınızı da doldurur

Ben buralardayım da okuyamadım ki hepsini ayy nasıl mutlu oldummm kese falan göründümü 6 hafta içinde yazıyor
My_Moonlight06 canım umarım ilaç iyi gelirde gerek kalmaz bişeye
Kızlar selam bugun yumurtlamanın 12. Gunuydu test yaptım negatif çıktı bat 28 mart. Yarın 13.gün olcak yapsam kesin sonuç çıkar mı? Bugün eğer bişey olsaydı çıkardı dimi?

Kızlar selam bugun yumurtlamanın 12. Gunuydu test yaptım negatif çıktı bat 28 mart. Yarın 13.gün olcak yapsam kesin sonuç çıkar mı? Bugün eğer bişey olsaydı çıkardı dimi?
Benim 12. Gün çok silik cikti erken gebelik ve kaset testte
Erken gebelik mi yapmıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…