Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
M Mutleml canım benim adete 9 gün var bugün beyaz akıntım geldi ne alaka? sence yumurtlama mı? ayda iki kez yumurtlama olabilir mi? yoksa adet yaklaştı diye normal akıntı mı sence (rengi beyaz)
Yumurtlama olabilir ovülasyon testi al emin olmak istersen ay içerisinde bi kaç kere akıntı olunca emin olamıyo insan ne zaman yumurtlama oldu diye ama akıntı fizyolojik bi durum sonuçta normal bi akıntıda olabilir

Insallah dermansiz bir dert yoktur. Tez zamanda hayirki saglikli bir evlat versin rabbim sana da 🤲🏻 birgebeningunlugu youtube sayfasinda masajlar var onlardan da yapsana.
Sogan kuru rahin duvarini inceltmez degil mi? Bilgin var mi?
Aminn İnshaAllah hepimize..
Bakarım o masajlara sağol canım

Yani soğan kürünu iki ay uygulamazlardi böyle birşey olsaydı.. zararı olacak olsa Saraçoğlu yapın demezdi özellikle PCOS lular için.. heee çok nadir bazı kişilerde kist yapabiliyor ama onun nedeni ne Allah bilir bende bir sorun olmadı

Yumurtlama olabilir ovülasyon testi al emin olmak istersen ay içerisinde bi kaç kere akıntı olunca emin olamıyo insan ne zaman yumurtlama oldu diye ama akıntı fizyolojik bi durum sonuçta normal bi akıntıda olabilir
Mucize kendini özlettin nerelerdesin. Valla bencede bugün akşam bi alıp deneyim bakalım neymiş

Ay ben kayganlaştırıcı kullanıyorum çünkü kuruluk derdi bende de var😒 ama gebeliğe engel olduğunu şimdi öğrendim, gerçekten öyle bir şey mi var?
Yumurtlama dönemlerinde kullanma canım engelliyo yumurtlama döneminde zaten ıslak olur normale göre o dönemlerde biraz dişini sıkmaya çalış 😌

evwt canım yumurtlamadan 14 gün sonra oluyoruz. her iki koşulda bile tarihler birbirine yakın bence riske atma ve şimdi ne yapıyorsan sakince köşene bi otur😂😂ne olursa olsun bırak sen şimdi işi 😂😂 sakın ağır kaldırma kendini yorma 😂
Ayy ne bilim doktorda bu ay gebelik beklediği için düşük olmasin diye duphaston verdi okuduklarıma bakıyorum yerleşme olabilme ihtimali çok yüksek heyecanlandım yemin ederim, takip edeyim kanamayı..Benim tahminime göre 8 gün oldu yumurtlama ama 9 ya da 10 günde geçmiş olabilir ayyy çok heyecanlandım ilk kez 🤲😊

Eklentiler

• Screenshot_20220222-111514_Chrome.jpg
    Screenshot_20220222-111514_Chrome.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 32
Ayy ne bilim doktorda bu ay gebelik beklediği için düşük olmasin diye duphaston verdi okuduklarıma bakıyorum yerleşme olabilme ihtimali çok yüksek heyecanlandım yemin ederim, takip edeyim kanamayı..Benim tahminime göre 8 gün oldu yumurtlama ama 9 ya da 10 günde geçmiş olabilir ayyy çok heyecanlandım ilk kez 🤲😊
ay test mi yapsan acaba ya 🙈🙈🙈 bak ben de şimdi heyecan yaptım 😍😍

@Dnbn @birhayalimsenn Unabuna Unabuna kızlar Martın öncü meleklerisiniz aklımız sizde sesiniz çıkmıyor durum nedir? Var mı belirtiler? Test yaptınız mı?
Canım ovulasyon tarihim 13 Şubattaydı. Bat 30 şubat gibi. Adet günlerim çok düzenli değil. Meraktan ölücem ama negatifi görmek istemediğim için test yapmıyorum. Günümün geçmesini bekliyorum. Rabbim inşaallah bu ay hepimizin yüzünü güldürür. Sizde durumlar nasıl ?

Canım ovulasyon tarihim 13 Şubattaydı. Bat 30 şubat gibi. Adet günlerim çok düzenli değil. Meraktan ölücem ama negatifi görmek istemediğim için test yapmıyorum. Günümün geçmesini bekliyorum. Rabbim inşaallah bu ay hepimizin yüzünü güldürür. Sizde durumlar nasıl ?
kıııızzzZ ne gününün geçmesini bekliyorsun bizi öldürecek misin sen 🤣🤣 haftasonu yapıyorsun ve bizi bilgilendiriyorsun ona göre. Erken gebelik testinde mutlaka çıkmış olur

Adet bir hafta sonrasında testlede öğrenirim deseydin doktora manyak mı ne 🤣🤣 biz burda ölcez diyorım adam kahve içiyorum diyor 🤣🤣🤣
Yanlış sonuç çıkma ihtimali olabiliyor, adetten 1 gün önce hatta adet gunu negatif gösterip 1 hafta geçince pozitif olabiliyor o yüzden adet 1 hafta geçmeden test yapma diyor 😊

Arkadaslar kasik agrisi ve sol bacaktan dize kadar agri belirti olabilir mi sizce yasayan varmi
Kalça kemiğinden dize kadar korkunç bir ağrı yaşadım. Sana da mı aynısı oldu? Sebebi ne acaba? Test yaptırdın mı ? Açıkçası hamilelikle ilgili olabileceğini hiç düşünmemiştim.

kıııızzzZ ne gününün geçmesini bekliyorsun bizi öldürecek misin sen 🤣🤣 haftasonu yapıyorsun ve bizi bilgilendiriyorsun ona göre. Erken gebelik testinde mutlaka çıkmış olur
ahahahah ayy alemsin vallahi ben de zor duruyorum. Gidip kan vermek en güzeli de her seferinde umutlarımın kırılmasından çok yoruldum artık. İnşallah bu ay güzel haberler alalım hepimiz. İyiki burası var. Çünkü birbirimizi çok iyi anlıyoruz hepimizin dileği aynı. İnan başkasına anlatsam kimse anlamaz. Ya hadi ne duruyosunuz yapsanıza bi bebiş diyorlar ya da aman cnm üzülme olur nasılsa diyorlar.

Kalça kemiğinden dize kadar korkunç bir ağrı yaşadım. Sana da mı aynısı oldu? Sebebi ne acaba? Test yaptırdın mı ? Açıkçası hamilelikle ilgili olabileceğini hiç düşünmemiştim.
Asiti bi agrim oldu sol kasimgaki agri ara ara devam ediyor ayak bileklerim agriyor. Birde cok sicak basiyor beni belki adet olucam bilmiyorum ama genelde gebelik ve adet belirtilerj cok yakin o yuzden yorum yapamıyorum . Senin sat neydi canim

X