- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #15.841
Nisan'da annelere yazdırıcaz adımızı üzülmeGel kuzum gel bende Nisan dayım
Evet tatlım H Hello Kity nin topiğindeyizHangisine geçiyorsunuz müstakbel nisan annelerine dimi
Yapalım yaplım da. Ben bugün de yaptım tertemiz negatif yadiyorum ki yarın bi ovülasyın testiyle mi denesem
Aynen çarşamba çok iyi. Ben de yaparım çarşamba yine beraber yapmış oluruz.
Benim bat 19. Ama 17 veya 21 de olabilir 26-28 günde olabiliyor. Nadiren 30 günde. Belirsiz o yğzden
Erken testlerde olabiliyo o hayalet cizgiler sanirim. Ayrica bu hic hayalet degil. Bebis geliyoo hayirli olsun
Kızlar çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler bu 2. Bebeğim olacak inşallah ama 8 aydır bekliyordum bu ay sağ kasığımda çok batma çekme tarzda ağrı oldu Bi de belim incinmiş gibi sürekli ağrıdı tabi hep adet belirtisi olarak düşündüm göğüslerim özellikle adet günü acısı şişi iner hemn adet olurdum şu an uçları baya acıyor normalde böyle olmazdıKesinlikle hayali değil bariz belli hayırlı olsun . belirtileriniz neydi acaba ?
Kızlar Bi de dikkati mi çeken şey adet öncesi sarımsı akıntım olurdu bariz şu an hiç yok kupkuruyum
Kızlar çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler bu 2. Bebeğim olacak inşallah ama 8 aydır bekliyordum bu ay sağ kasığımda çok batma çekme tarzda ağrı oldu Bi de belim incinmiş gibi sürekli ağrıdı tabi hep adet belirtisi olarak düşündüm göğüslerim özellikle adet günü acısı şişi iner hemn adet olurdum şu an uçları baya acıyor normalde böyle olmazdı
inşallahAmiinn ekliyorum hemen sabırsızlığı çok iyi bilirim ama hayırlısıyla sonu çift çizgi olucaaakk inşallah
Çizgi silik ama belli. Silik çizgi varsa vardır şimdiden hayırlı olsun canım,Kızlar günaydın. Bat 9 mart 20 şubatta yumurtlama günüm. 8 martta 3 gün süren regl oldum( zaten hep az olurum) adetim bittiğinden beri şiddetli bel ağrım oluyor araara. Evde vardı test yaptım bende 5 dakikada böyle çıktı. Nasıl olur diye akıl erdiremedim. Sizde fikirlerinizi yazar mısınız.
Gayet de belli hayırlı olsunKızlar hayırlı sabahlar bugün bat günüm test yaptım ilk idrar değildi ama çizgi çıktı şükürfakat daha önce bu testi kullanan var mı hayali çizgi görüp sonu hüsran olmuştu ne yapayım sizce heyacan yaptım
bende de sol kasığımda var ayağım çekiliyormuş gibi oluyor ve belimde tatlı tatlı bir ağrı var son batıma 10 gün var bugünde sağ kasığımda bir ağrı var aslında ağrı gibimi bilmiyorum beni çok rahatsız etmiyor ama birşeyler oluyor takvimim uygulamasını kullanıyorum hep onun takibiyle yumurtlama günümü gördüm ne kadar doğru bilemem hakkımızda güzel olan neyse o olsun
Kızlar çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler bu 2. Bebeğim olacak inşallah ama 8 aydır bekliyordum bu ay sağ kasığımda çok batma çekme tarzda ağrı oldu Bi de belim incinmiş gibi sürekli ağrıdı tabi hep adet belirtisi olarak düşündüm göğüslerim özellikle adet günü acısı şişi iner hemn adet olurdum şu an uçları baya acıyor normalde böyle olmazdı
Amin canım inşallah bende o uygulamadan takip ediyordum dediğin ağrılar yumurtlama dan beri vardı bende hatta kadın doğuma gittim tahlil falan yaptı enfeksiyon sanmıştım hiç Bi şey çıkmadı inşallah Rabbim herkese nasip etsin çok bekletmedenbende de sol kasığımda var ayağım çekiliyormuş gibi oluyor ve belimde tatlı tatlı bir ağrı var son batıma 10 gün var bugünde sağ kasığımda bir ağrı var aslında ağrı gibimi bilmiyorum beni çok rahatsız etmiyor ama birşeyler oluyor takvimim uygulamasını kullanıyorum hep onun takibiyle yumurtlama günümü gördüm ne kadar doğru bilemem hakkımızda güzel olan neyse o olsun
İnşallah canım inşallahGayet de belli hayırlı olsunah ne güzel haberler var bugun darısı başımıza inşallah. Bende şuraya testimi atmak istiyorum
Yunurtlama destekleyici ilaç kullandiysan çok farkettiriyor ağrılar ben adın atamiyordum ilk kullandigimda doktora gitmiştim hatta doktor da USG ile bakınca hadi hayırlısı çatlamış yumurtan demiştiCanım test yapıcam zaten ama ben ağrılara anlam veremiyorum normalde de yumurtlamada ağrım olurdu. Ama rahatsız etmeyecek derecede gelir geçerdi. Bu bildiğin adet ağrısı gibi nasıl hareket edeceğimi bilemiyorum.
Dayanamadı, cevap verdi.Banlanmış bizim kız offff
Hayali değil bariz çizgi var birkaç gün sonra tekrarla istersen iyice koyulaşınca kan verirsinKızlar hayırlı sabahlar bugün bat günüm test yaptım ilk idrar değildi ama çizgi çıktı şükürfakat daha önce bu testi kullanan var mı hayali çizgi görüp sonu hüsran olmuştu ne yapayım sizce heyacan yaptım
Hadi hayirli olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin gözün aydınSelam kızlar. Bugün sabahtan gittik doktora kese oluşmuş mu bakalım dedi karından göremedi, alttan bakayım istersen dedi. Dış gebelik falansa anlamamız için daha iyi dedi. Önce istemedim alttan bakmasını sonra tamam dedim. VEEEE kese göründübide 2 adet miyom var dedi. Kızlar miyom sorun olmaz demi ya çoğu kadında varmış .Çok ağrın olursa veya kanaman olursa gel hemen dedi. Beta ölçmeye artık gerek yok dedi kan almadı
Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz acababende de sol kasığımda var ayağım çekiliyormuş gibi oluyor ve belimde tatlı tatlı bir ağrı var son batıma 10 gün var bugünde sağ kasığımda bir ağrı var aslında ağrı gibimi bilmiyorum beni çok rahatsız etmiyor ama birşeyler oluyor takvimim uygulamasını kullanıyorum hep onun takibiyle yumurtlama günümü gördüm ne kadar doğru bilemem hakkımızda güzel olan neyse o olsun
fiyatı ne kadar biliyormusunuzEbru hanımdan instagramdan aldım bende. Ürünleri kaliteli zaten marka ödülü aldı.30 ovü testi alana 2 gebelik testi hediye gönderiyorlar.birgebeningünlüğü instagram sayfası
Evet oda ihtimal ama regli zamanın geçip hala öyle devam ediyorsa gebelikten şüphelenerek davran gebelik testi de yap her sabah bir tane yada gidip kan verYumurta büyüyor ve catlamadigi için bu şekilde çıkma ihtimali de varmı peki arkadaşım. Çok bilgim olmadığı için soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?