Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cordessa M MiuLego kızlar yarın test yapıyor muyuz? Başlasak mı acaba

Yapalım yaplım da. Ben bugün de yaptım tertemiz negatif ya diyorum ki yarın bi ovülasyın testiyle mi denesem

Aynen çarşamba çok iyi. Ben de yaparım çarşamba yine beraber yapmış oluruz.

Benim bat 19. Ama 17 veya 21 de olabilir 26-28 günde olabiliyor. Nadiren 30 günde. Belirsiz o yğzden

kızlar aşırı erken test yapar sloganım kapsamında dayanamadım dün yaptım test kalbim kadar terteeemiizz bir sonuçla karşılaştım
bugün ilk defa yapayım diyordum normalde, o yüzden bugünü es geçiyorum, yarın yapacağım. yarın da çıkmazsa gene bir gün ara veririm heralde, 1 günde laps diye çıkacak hali yok ya
şaka bi yana regl belirtilerim vardı dün baya ondan öyle gaza geldim. bugün baya sıfır belirti. bat'a 6 gün kaldı bakalım neler olacakk

Selam kızlar bir sorum olucak size pazar bat günüm adet olacakmış gibi ağrım oldu ama sadece akıntı oldu.dün ne ağrım vardı ne de adet oldum akşam adet olacakmışım gibi bi ağdı oldu ama hala olmadım sadece akıntım var bu şekilde olup hamile kalan var mı yoksa mevsimsel bir gecikme mi yaşıyorum test yapmaya çok korkuyorum ihtimal de vermiyorum hamile olmaya ama umut dünyası işte ...

Erken testlerde olabiliyo o hayalet cizgiler sanirim. Ayrica bu hic hayalet degil. Bebis geliyoo hayirli olsun
Kesinlikle hayali değil bariz belli hayırlı olsun . belirtileriniz neydi acaba ?
Kızlar çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler bu 2. Bebeğim olacak inşallah ama 8 aydır bekliyordum bu ay sağ kasığımda çok batma çekme tarzda ağrı oldu Bi de belim incinmiş gibi sürekli ağrıdı tabi hep adet belirtisi olarak düşündüm göğüslerim özellikle adet günü acısı şişi iner hemn adet olurdum şu an uçları baya acıyor normalde böyle olmazdı

Tekrar kan vermeye gitcem bugun insallah degerim artmistir cunku kanamam hala kesilmedi. Sabah ne alakaysa test yapayim dedim yine. Hayatimda ilk defa kontrol cizgisinden once bebe cizgisi belirdi. Hcg artmistir diye umutlanmak istiyorum ama kanamanin bitmemesi de moralimi bozuyo

Kızlar Bi de dikkati mi çeken şey adet öncesi sarımsı akıntım olurdu bariz şu an hiç yok kupkuruyum

Selam kızlar. Bugün sabahtan gittik doktora kese oluşmuş mu bakalım dedi karından göremedi, alttan bakayım istersen dedi. Dış gebelik falansa anlamamız için daha iyi dedi. Önce istemedim alttan bakmasını sonra tamam dedim. VEEEE kese göründü bide 2 adet miyom var dedi. Kızlar miyom sorun olmaz demi ya çoğu kadında varmış .Çok ağrın olursa veya kanaman olursa gel hemen dedi. Beta ölçmeye artık gerek yok dedi kan almadı

Çizgi silik ama belli. Silik çizgi varsa vardır şimdiden hayırlı olsun canım,

Gayet de belli hayırlı olsun ah ne güzel haberler var bugun darısı başımıza inşallah. Bende şuraya testimi atmak istiyorum

bende de sol kasığımda var ayağım çekiliyormuş gibi oluyor ve belimde tatlı tatlı bir ağrı var son batıma 10 gün var bugünde sağ kasığımda bir ağrı var aslında ağrı gibimi bilmiyorum beni çok rahatsız etmiyor ama birşeyler oluyor takvimim uygulamasını kullanıyorum hep onun takibiyle yumurtlama günümü gördüm ne kadar doğru bilemem hakkımızda güzel olan neyse o olsun

Amin canım inşallah bende o uygulamadan takip ediyordum dediğin ağrılar yumurtlama dan beri vardı bende hatta kadın doğuma gittim tahlil falan yaptı enfeksiyon sanmıştım hiç Bi şey çıkmadı inşallah Rabbim herkese nasip etsin çok bekletmeden

Yunurtlama destekleyici ilaç kullandiysan çok farkettiriyor ağrılar ben adın atamiyordum ilk kullandigimda doktora gitmiştim hatta doktor da USG ile bakınca hadi hayırlısı çatlamış yumurtan demişti
Banlanmış bizim kız offff
Dayanamadı, cevap verdi.
Hayali değil bariz çizgi var birkaç gün sonra tekrarla istersen iyice koyulaşınca kan verirsin
Hadi hayirli olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin gözün aydın
Benim ağrılar da bugün kesildi tamamen dün değerlendirme yaptık nolur nolmaz diye. Artık bekleyeceğiz ay sonuna kadar...

Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz acaba

Yumurta büyüyor ve catlamadigi için bu şekilde çıkma ihtimali de varmı peki arkadaşım. Çok bilgim olmadığı için soruyorum.
Evet oda ihtimal ama regli zamanın geçip hala öyle devam ediyorsa gebelikten şüphelenerek davran gebelik testi de yap her sabah bir tane yada gidip kan ver

Bende hiç ağrı sızı kasıklarda belde hiçbir şey yok. Hamile değilim çok eminim artık. Kasık batması en azından herkeste oluyor okuduğum kadarıyla.

Cordessa erken gebelik testi mi yapıyosun canım?

Ay benim tüm test yapma perilerim gitti çok değişik bi durum oldu nasıl oldu anlamadım M Mrs Electrical Engineer sen yaptın mı bugün canım?

Galiba yapmıcam artık regl olacağımdan çok emin olduğum için sanırm yapasım hiç yok. Ya da şimdiye kadar bir sürü yaptım yetti artık diyor bünyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…