- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #15.601
keçi boynuzu özü yada kürü, kabak çekirdeği , fındık badem ceviz canım dokotrumuz bunları önermişti bize. eşin sigara içiyorsa muhakkak bıraksın çok etkiliyormuş spermleri.Arkadaşlar tekrar sorayım sperm sayısını arttıran yada daha sağlıklı kılan doğal çözüm yolları bileniniz var mı?
Peki faydasını gördünüz mü?Ari sutu guvenilir bir yerden alman lazim. E vitamini kullandir. Biz e vitamini keciboynuzu kürü be arı sutu kullandik.
Bilmiyorum ya aşırı baskı var yuruyemiyorum yumurtlama günüm 3martti ama 9unda doktor altta muyene ettim ağrım için yumurtan çatlamış dedi acaba iki keremi çatladı yada geç mi çatladı testlerde cikmiyo kafam çok karışık ya batada 3gun varcanım bende ilk gebelik belirtim kasık batmasıydı ara ara sancı saplanıyordu bide akıntım vardı.Hatta dalga geçtim ikinci kez yumurtluyoum diye :) meğr ozaman yerleşiyormuş.
Sigara kullanıyor bide sarma yani bırakamaz asla sigarayı bırakmazda zatenkeçi boynuzu özü yada kürü, kabak çekirdeği , fındık badem ceviz canım dokotrumuz bunları önermişti bize. eşin sigara içiyorsa muhakkak bıraksın çok etkiliyormuş spermleri.
Evet faydası oluyor ama 3 ay da falan faydasini goruyorsun. Ama duzenli kullanin, biz tedavide olduk, oradada testlerde anlasiliyorPeki faydasını gördünüz mü?
batı bekle canım geçince yap,ben Battan 2 gün sonra yaptım testi baya koyu çift çizgiyi gördümBilmiyorum ya aşırı baskı var yuruyemiyorum yumurtlama günüm 3martti ama 9unda doktor altta muyene ettim ağrım için yumurtan çatlamış dedi acaba iki keremi çatladı yada geç mi çatladı testlerde cikmiyo kafam çok karışık ya batada 3gun var
inan benim eşimde asla bırakmaz diyordum oda sarma içiyordu varikosel çıktı ameliyat oldu korktu ben bir daha içmeyeceğim dedi.Sigara kullanıyor bide sarma yani bırakamaz asla sigarayı bırakmazda zatenteşekkür ederim bilgi için
Yaa böyle doktorlara nasıl sinir oluyorumKızlar dualarınıza ihtiyacım var, değerim 179 ama doktor keseye baktı göremedi rahmin kalın ama kese henüz oluşmamış dedi,keseyi 1500 lerde görüyoruz zaten ama kimyasal olabilir dedi,kan tahlili verdim tekrardan, lütfen dua edin o kadar umut ettim Sevindim sonu hüsranla bitmesin kendimi zor toparlarım
Her önlemi alıyorsunuz kuzum, bundan sonrası kısmet artık. Belki de gerek kalmadan gelecek meleğinKızlar bugün aşılama sonrası doktorla görüştük.. öncelikle iğne etkisi 7-8. gün geçiyor, 11-12.gün testte pozitif gördüysen biyokimyasal olmuştur kesin dedi.. bir ay ara verelim artık tüp bebeğe başlayalım ama üroloğa gidin onun tedavisi önemli dedi.. eşim için de önerdiği doktora gittik, varikosel 2.derece, hormon testi, dna hasar ve genetik testleri istedi.. sonuclarına göre ameliyat ya da tüp bebek diyelim, zaman kaybetmenizi istemiyorum dedi..
Durum bu mertebedeparaları bayıldık rahatladık
R Random3 @Venev @My_Moonlight06 @sumuhallebisi @papatyamveben
Öleceğini bilse bırakmaz benim laz kafali kocam. Kendisinde varikosel var ama hamile kalabiliyorum fakat dün söyledi spermlerinin zayıf olduğunu bildiğini.inan benim eşimde asla bırakmaz diyordum oda sarma içiyordu varikosel çıktı ameliyat oldu korktu ben bir daha içmeyeceğim dedi.
Yaptım ve sonuç.. yine hüsran..Yap bi ne kaybedersin varsa seviniriz yoksa da nasip değilmiş deyip kendimizi öbür aya odaklarız ne yapalım elbet annesine gelecek minik civciv
Çok teşekkür ederim bilgi için umarım eşimde bir gün tedavi olurEvet faydası oluyor ama 3 ay da falan faydasini goruyorsun. Ama duzenli kullanin, biz tedavide olduk, oradada testlerde anlasiliyor
Şimdi çok hafif kahverengi pembemsi bilmiyorum akıntı geldi akıntı gibi de değil aslında peceteye kirlendi yani yerleşme kanaması mi adetmi basliyo acaba dua edin lütfen yerleşme kanaması olsunbatı bekle canım geçince yap,ben Battan 2 gün sonra yaptım testi baya koyu çift çizgiyi gördüm
keşke bizim gibi mücadeleleri olsa diyorum bazen ya valla.Öleceğini bilse bırakmaz benim laz kafali kocam. Kendisinde varikosel var ama hamile kalabiliyorum fakat dün söyledi spermlerinin zayıf olduğunu bildiğini.
Canım muz, bitter çikolata, çiğ kabak çekirdeği ve keçiboynuzu çok iyi geliyormuşArkadaşlar tekrar sorayım sperm sayısını arttıran yada daha sağlıklı kılan doğal çözüm yolları bileniniz var mı?
Vajinal bile görünmesi için değerinin yükselmesi lazım daha çok küçük görünmesi imkansız gibi bir şey. Üzülme artış varsa değerinde sorun yok demektir.Aminm canım ALLAH razı olsun,ağlamak yok dinlenme zamanına girdin şimdi sonra tam gaz devam çalışmalara
Aynen bu konuda hep tartisma konusu oluyor, sen ugrasiyorsun ondan bizim kadar özveri alamiyorumkeşke bizim gibi mücadeleleri olsa diyorum bazen ya valla.
ohhhh maşallahh çok güzel artmış. rabbim nazardan saklasın.Kızlar jcg sonucum çıkmış cuma 179 du şuan 665 çıkmışprogesteron hormonı düşmüş ama o bir sorunmu acaba cuma 14.98 di şuan 9.48
Aminnn ALLAH razı olsunnnohhhh maşallahh çok güzel artmış. rabbim nazardan saklasın.
sıkma canını rabbim ol der olur. :)))Aynen bu konuda hep tartisma konusu oluyor, sen ugrasiyorsun ondan bizim kadar özveri alamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?