Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar tekrar sorayım sperm sayısını arttıran yada daha sağlıklı kılan doğal çözüm yolları bileniniz var mı?
keçi boynuzu özü yada kürü, kabak çekirdeği , fındık badem ceviz canım dokotrumuz bunları önermişti bize. eşin sigara içiyorsa muhakkak bıraksın çok etkiliyormuş spermleri.

canım bende ilk gebelik belirtim kasık batmasıydı ara ara sancı saplanıyordu bide akıntım vardı.Hatta dalga geçtim ikinci kez yumurtluyoum diye :) meğr ozaman yerleşiyormuş.
Bilmiyorum ya aşırı baskı var yuruyemiyorum yumurtlama günüm 3martti ama 9unda doktor altta muyene ettim ağrım için yumurtan çatlamış dedi acaba iki keremi çatladı yada geç mi çatladı testlerde cikmiyo kafam çok karışık ya batada 3gun var

keçi boynuzu özü yada kürü, kabak çekirdeği , fındık badem ceviz canım dokotrumuz bunları önermişti bize. eşin sigara içiyorsa muhakkak bıraksın çok etkiliyormuş spermleri.
Sigara kullanıyor bide sarma yani bırakamaz asla sigarayı bırakmazda zaten teşekkür ederim bilgi için

batı bekle canım geçince yap,ben Battan 2 gün sonra yaptım testi baya koyu çift çizgiyi gördüm

Yaa böyle doktorlara nasıl sinir oluyorum rahmin kalın, zaten bu değerle kese görmek imkansız. Daha kan değerini takip etmemiş, neye dayanarak yorum yapıyor?? Sakın sıkma canını hatta umursama bile. Ve bir daha o doktora gitme. Her şey yolunda merka etme annesiyle o güzel minnoş
Her önlemi alıyorsunuz kuzum, bundan sonrası kısmet artık. Belki de gerek kalmadan gelecek meleğin inşallah sonuçlar da iyi gelir kafanız rahat ilerler süreciniz

inan benim eşimde asla bırakmaz diyordum oda sarma içiyordu varikosel çıktı ameliyat oldu korktu ben bir daha içmeyeceğim dedi.
Öleceğini bilse bırakmaz benim laz kafali kocam. Kendisinde varikosel var ama hamile kalabiliyorum fakat dün söyledi spermlerinin zayıf olduğunu bildiğini.

batı bekle canım geçince yap,ben Battan 2 gün sonra yaptım testi baya koyu çift çizgiyi gördüm
Şimdi çok hafif kahverengi pembemsi bilmiyorum akıntı geldi akıntı gibi de değil aslında peceteye kirlendi yani yerleşme kanaması mi adetmi basliyo acaba dua edin lütfen yerleşme kanaması olsun

Aminm canım ALLAH razı olsun,ağlamak yok dinlenme zamanına girdin şimdi sonra tam gaz devam çalışmalara
Vajinal bile görünmesi için değerinin yükselmesi lazım daha çok küçük görünmesi imkansız gibi bir şey. Üzülme artış varsa değerinde sorun yok demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…