- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- Konu Sahibi Papatyamelo
Daha başlamadan umudu kesmek yok umarım bu ay hayırlı haberleri alırızda veririmde hemen yazıyorumBen kesin bu ay da regl olurum 13 martla yerimi ayırtayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha başlamadan umudu kesmek yok umarım bu ay hayırlı haberleri alırızda veririmde hemen yazıyorumBen kesin bu ay da regl olurum 13 martla yerimi ayırtayım
İnşallah teşekkürlerHayırlı olsun topiğiniz sans getirsin herkese
Geçmiş olsun hoşgeldin Umarım bu ay hayırlı haberler alırız birbirimize umut oluruz şans getiririzTıpış tıpış geldim yine 4 martı işaretleyelim bizde eşimle pozitifiz regli bitsin çalışmalara devam
Insallah hepimiz için hayırlı olur bu ayHoşgeldin yazıyorum hemen umarım ilk günden hayırlı haberlerini alırız umut olursun bizede
İnşallah canım teşekkür ederimHayırlı olsun canım topiginnn İnshaAllah Burdan güzel haberler verirsinizzz
Hoşgeldin canım hadi bakalım bu ay inşallah hayırlı haberler alırız8 Mart
Sağol canım hayırlı olsun bu topik de hepimize inşallahHoşgeldin canım hadi bakalım bu ay inşallah hayırlı haberler alırız
Benimde 8 Mart. Hayırlı olsun canım. Cekincek hiç bişey yok güzel güzel muhabbet edip sevincimizi üzüntümüzü paylaşıyoruzMerhaba sonunda bir topiği başında yakaladım sonradan girmeye hep çekindim aylardır benim bat 8 Mart. klomen ve dostinex başladım bu ay bakalım hayırlısı herkese uğur getirsin inşallah bu ay
İnşallahSağol canım hayırlı olsun bu topik de hepimize inşallah
6 mart demek istedin sanırım hemen ekliyorım6 Şubat canım
Ayy evet canim yaaa her ay başka aya transfer olunca durum bu6 mart demek istedin sanırım hemen ekliyorım
Malesef ki öyle inşallah bu ay hayırlı gelir bize canım,hem hayırlı haberler duyarız hem hayırlı haberler veririz umarımAyy evet canim yaaa her ay başka aya transfer olunca durum bu
İnşallah canım ,Malesef ki öyle inşallah bu ay hayırlı gelir bize canım,hem hayırlı haberler duyarız hem hayırlı haberler veririz umarım
Ben ağlamadım ama yataktan da çıkmadım bugün hiç. Canım hiç bişey yapmak istemedi.Ben bugün bi ağlama krizine girdim zor çıktım birden hastalık gelince erkenden beklenmedik durumda alt üst etti beni