Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Bebk olmamasında gerçekten bir hayır olmuş, İnşallah daha iyi olursun ve aramıza yeniden gelirsin. Dualarımız seninle.

Merhaba şuan durumunuz nasıl, herşey yolunda mı?

Şimdi okudum yazını, geçmiş olsun çok çok. İnşallah bu son olmuştur canım benim.

Kızlar dün transferin 8. Günü erken gebelik testi yaptım çıktı ama bugün yaptım aynı testten çıkmadı .5. Gün embriyosu transferim yapıldı
8. Gün testim buda

Eklentiler

• E967F163-47BA-4282-B0F2-CB1D9A2FC3D5.jpeg
    95 KB · Görüntüleme: 31
  • C7A208B3-AFD9-4D06-8737-CBAD412B697B.jpeg
    91,4 KB · Görüntüleme: 34
  • DD5BEE43-E527-4A85-B24D-0DCD77CE0C3C.jpeg
    116,6 KB · Görüntüleme: 35
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah dualarımız seninle bir an önce iyileş kuzum

Kızlar merhaba. Benim adetim 7 gün geçti adetimin ikinci günü pembe akıntı sonrasında kahverengiye döndü ve 3 4 gün devam etti az az. Hala test yapmadım yaşayan var mı ? Nolur yardım edin..

Kızlar merhaba. Benim adetim 7 gün geçti adetimin ikinci günü pembe akıntı sonrasında kahverengiye döndü ve 3 4 gün devam etti az az. Hala test yapmadım yaşayan var mı ? Nolur yardım edin..
Adetün 7 gün geçmiş, test yapman gerekiyor yardımlık birşey yok

Kızlar son regl tarihim 24 Nisan bu ay daha olmadım. 29 Mayısta erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Birkaç gündür karnım ağrıyor regl olacakmışım gibi sancı giriyor karnıma en son dün akşam öyle bir sancı girdi ki nefesimi kesti. Hafif midem bulantılarım var. Sırtım bacaklarım çok ağrıyor. Bazen beyaz bazen su gibi akıntılarım var 1 haftadır. Gebelik olabilir mi? Ne zaman test yapayım?

hemen neden beklıyorsunkı

Ahh ahhh beklemek o kadar zor ki bi umut sabah yine test yaptım negatif çıktı
Ben adet oldum 1 haftadır soğan içiyodum tarlusal yerine onu kullanayım dedim, en azından önümüzü görüyoz, ovu testi alcam çünkü adet olacağım gün 3 gün boyunca yumurtlama oldu sanki, ilk defa böylee oldum şaştı iyice bende anlamadım

Şubat ayında bende soğan suyu kullandım adetim 45. günde kendiliğinden geldi. Bu ay da bal tarçın çörek otu kullandım acaba o mu geciktirdi bilmiyorum. Testlerim hep negatif çıkıyor. Doktora gidip baktırcam birde. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Kaç gün kullandın bal tarçın dan, sanırım bu ay çoğu kişide böyle gecikme oldu arkadaşta aynısı oldu, Allah hayırlısını versin bebek isteyen herkese Rabbım geciktirmesin inşallah

Kaç gün kullandın bal tarçın dan, sanırım bu ay çoğu kişide böyle gecikme oldu arkadaşta aynısı oldu, Allah hayırlısını versin bebek isteyen herkese Rabbım geciktirmesin inşallah
1 hafta kadar kullandım ama düzenli değil bi gün sabah yedim diğer gün akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…