- 13 Mart 2021
- 295
- 172
Hii nezaman kendini iyi hissidiyon ozman yap cunki benki 3 gunlik emriyosuydu5 martta transfer oldum bugün 10. Günüm yok canım ne kusuru bende unutuyorum bazen bir daha bir daha soruyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hii nezaman kendini iyi hissidiyon ozman yap cunki benki 3 gunlik emriyosuydu5 martta transfer oldum bugün 10. Günüm yok canım ne kusuru bende unutuyorum bazen bir daha bir daha soruyorum
O daha çabuk yerleşiyor bizimki 3. Gün olduğu için yerleşmesi gelişimi daha yavaş oluyorHe ama 5 gunlik embriyo nedense hemen cikiyo
Bencede yerlesmedir benim de ilk uc ay oyle arada geliyordu artik alismistik coksukur suan yanimdalar cok yaramazlar heryeri dagitiyorlar canlari sagolsunKorkma canım uzan yat dinlen kan değerin çok güzel çıktı
Korkma inanki lekelr noramaldir inanki benimki 3 ay geldi artik alismistimKizlar benim dün pemde şeklinde bir kere lekelenme oldu devamı suanda kahverengi geliyor doktorum yerlesme dedi ama ben çok korkuyorum
Canım sen idrar testini kaçıncı günde yapmıştınKizlar benim dün pemde şeklinde bir kere lekelenme oldu devamı suanda kahverengi geliyor doktorum yerlesme dedi ama ben çok korkuyorum
Bekle kuzum olsun bak çok isteğin için beklemek zor geliyor dedikçe bir şey çıktı Allahım bizi sınıyor işteBence şimdi bıraktın tevekkül dedin ya her şey tıkır tıkır yolunda gidicekCanlar benim de histeroskopim oldu. İyiyim çok şükür. Ama biraz zedelenme olmuş. Doktor Birkaç ay bekleyeceğiz dedi. Ben artık transfer için şu zaman diyemiyorum. Tevekkül ediyorum. İnşallah en doğru zamanda olacaktır. Mart benim için geçti ama sizleri takip etmeye devam edeceğim.
Canim hayirli zamanda insallah bebisine kavusursunnnCanlar benim de histeroskopim oldu. İyiyim çok şükür. Ama biraz zedelenme olmuş. Doktor Birkaç ay bekleyeceğiz dedi. Ben artık transfer için şu zaman diyemiyorum. Tevekkül ediyorum. İnşallah en doğru zamanda olacaktır. Mart benim için geçti ama sizleri takip etmeye devam edeceğim.
Artik cikar ama olsun bekleyin test gununu guzel haberler5 martta transfer oldum bugün 10. Günüm yok canım ne kusuru bende unutuyorum bazen bir daha bir daha soruyorum
Bugün tek emb.transferi oldu 15.03 sonuç 27 Mart 3.gun emb.Maşallah yaa harika gidiyor
Dayanamayıp yaptımArtik cikar ama olsun bekleyin test gununu guzel haberler
Ay yoksaaaaDayanamayıp yaptım
Ay yoksaaaa
Ay sukurler ollsun hamilesinizzzzzEki Görüntüle 2802343 Böyle çıktı bilemedim silik sanki
Gerçekten mi çok teşekkür ederim belli belirsiz olunca anlayamadım pozitif mi değil miAy sukurler ollsun hamilesinizzzzz
Evetttt canim gozun aydin cok sukur saglikla kucagina alirsin insallahGerçekten mi çok teşekkür ederim belli belirsiz olunca anlayamadım pozitif mi değil mi
POZİTİFFGerçekten mi çok teşekkür ederim belli belirsiz olunca anlayamadım pozitif mi değil mi
Yarin kan verinGerçekten mi çok teşekkür ederim belli belirsiz olunca anlayamadım pozitif mi değil mi
Amin inşallah canım çok sağol hepimiz hamile olur sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallahEvetttt canim gozun aydin cok sukur saglikla kucagina alirsin insallah
Ay inşallahPOZİTİFF
Ananas hergun 2 dilim ve balik cok yedimCanım yemeyle kesinlikle çok ilgisi var. Benim de yumurtam az oluyor. Hatta bir tane oluyor yani.. Fazla olsun diye ne yedin peki özellikle..