- 9 Ekim 2019
- 1.357
- 1.742
Vaaaav bu ne yaaa maşallah çok güzel yaaa sağlıkla al kucağına canıııım ikiz mi?Kızlaaar ben de hamileyimmmm 1989 çıktı değerim doktorum keseyi bile görebiliriz baksak dedi inanamıyorum hala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vaaaav bu ne yaaa maşallah çok güzel yaaa sağlıkla al kucağına canıııım ikiz mi?Kızlaaar ben de hamileyimmmm 1989 çıktı değerim doktorum keseyi bile görebiliriz baksak dedi inanamıyorum hala
Benim de ilk iki denemem Akdeniz Üniversitesi Hastanesi de idi ve ben de orada rezil oldum.her yeri bilmem ama bu işte en önemli faktör embriyoloji laboratuvarının iyi olması. Şahsen ben de biyologum ve ilk seferde düştüğüm hatadan dolayı çok pişmanım ve çok zaman kaybettim. Bu işte en iyisi maalesef özel hastane ve klinikler.Sivas cumhryt universitesiydi. Ilkti evet. 3 dondurulmus var 2si kaliteli biri orta kaliteli. Baska biryer arayisindayim cok tsk ederim
Hah şimdi gördüm tek embriyo ay çok güzel tebrik ederim tekrar canım çok sevindimArkadaşlarım gerçekten çok zor bir süreç gerçekten yaşamayan asla bilemez... Her adımımız bilinmezlikle dolu, sonraki adımda ne olacağı belli değil ve gerçekten sağlam bir psikoloji gerekiyor. Benim 11 yumurtam toplandı ve sadece bir tanecik embriyom oluştu. Opu sonrası, transfer sırası ve sonrası döktüğüm gözyaşlarının haddi hesabı yok, tarif edemem. Ama Cem hocanın sadece bir embriyo gerekiyor zaten bize sözü umut oldu bana. (Allah ne muradı varsa versin, resmen ayaklarım ona götürdü beni, iyi ki)Asla ama asla umutsuzluğa kapılmayın, dondurulmuş embriyolarınız varsa yatın kalkın dua edin En kısa zamanda, hayırlısıyla bugün negatif olan canım arkadaşlarım da pozitifi görecekler, inanıyorum
Gerçekten bir embryo da yeter aynen Rabbim ol deyince oluyor cok sukurArkadaşlarım gerçekten çok zor bir süreç gerçekten yaşamayan asla bilemez... Her adımımız bilinmezlikle dolu, sonraki adımda ne olacağı belli değil ve gerçekten sağlam bir psikoloji gerekiyor. Benim 11 yumurtam toplandı ve sadece bir tanecik embriyom oluştu. Opu sonrası, transfer sırası ve sonrası döktüğüm gözyaşlarının haddi hesabı yok, tarif edemem. Ama Cem hocanın sadece bir embriyo gerekiyor zaten bize sözü umut oldu bana. (Allah ne muradı varsa versin, resmen ayaklarım ona götürdü beni, iyi ki)Asla ama asla umutsuzluğa kapılmayın, dondurulmuş embriyolarınız varsa yatın kalkın dua edin En kısa zamanda, hayırlısıyla bugün negatif olan canım arkadaşlarım da pozitifi görecekler, inanıyorum
Kizlar simdi evde esim birtest getirdi yaptik yine negativ hic zannettmiyom artik kanda cikacaginiGerçekten bir embryo da yeter aynen Rabbim ol deyince oluyor cok sukur
Kacinci gun cnimKizlar simdi evde esim birtest getirdi yaptik yine negativ hic zannettmiyom artik kanda cikacagini
Bugun 11 gunim ve 3 gunlik embriyo suKacinci gun cnim
Canım sen yine de ilaçlarını bırakma çarşamba günü kan verince belki yükselirBugun 11 gunim ve 3 gunlik embriyo su
Yok ilacim zaten fetil tek kullanirimya sonucu bekliyom kan guvenli yinede umutum bitti yani neden bukadar belirtim var bilemiyom belkide psikolojik olarak dusiniyomCanım sen yine de ilaçlarını bırakma çarşamba günü kan verince belki yükselir
Canım ben de aynı durumdayım.. Yarın test günüm var.. Ama ben olmadığını biliyorum..Kizlar simdi evde esim birtest getirdi yaptik yine negativ hic zannettmiyom artik kanda cikacagini
Test yaptinmi insallah tutar canim ben cok morelsizim esim halen teste bakiyoCanım ben de aynı durumdayım.. Yarın test günüm var.. Ama ben olmadığını biliyorum..
Kan verene kadar umutsuz olmak yok insallah ne zmn test gunu yarnmiBugun 11 gunim ve 3 gunlik embriyo su
Carsamba sabahiKan verene kadar umutsuz olmak yok insallah ne zmn test gunu yarnmi
Bekleyin insallah mucizenz sizinledirrCarsamba sabahi
Insallah demekten baska diyecek laf yok cok emindim cunki belirtiler bilmiyom yinede hayirlisi bu testler belaa oldu kacdefadir yapmam diyom illa tutturmus yapcaz diye ahanda yaptikBekleyin insallah mucizenz sizinledirr
Esiniz sizden cok heyecanli herhaldeInsallah demekten baska diyecek laf yok cok emindim cunki belirtiler bilmiyom yinede hayirlisi bu testler belaa oldu kacdefadir yapmam diyom illa tutturmus yapcaz diye ahanda yaptik
Evet baya istiyo coksukur ikizlerim var yinede iste yaptik dedik olsun olmadi heraldeEsiniz sizden cok heyecanli herhalde
Yaptım canım erken gebelik de yaptım. Normal de yaptım. Hatta merakımdan ovulasyon bile yaptım ama yok.. Olsaydı çıkardı diyorum.Test yaptinmi insallah tutar canim ben cok morelsizim esim halen teste bakiyo
Insallah senin bebislerde ikizdir cunki kanin masallah baya yuksek benim kanimdan dah yuksek cikmis ilk cocuklarimdaEvet baya istiyo coksukur ikizlerim var yinede iste yaptik dedik olsun olmadi heralde
Insallah yarin bana umut olursun insallah kanin positiv cikar aminYaptım canım erken gebelik de yaptım. Normal de yaptım. Hatta merakımdan ovulasyon bile yaptım ama yok.. Olsaydı çıkardı diyorum.