Allah razı olsun canım duan için.. Öyle bir şey olursa ne yaparım bilmiyorum.. Benim ilk denemem o yüzden belki böyle testlerde çıkmayınca hemen kendimi ikinciye hazırladım..Insallah yarin bana umut olursun insallah kanin positiv cikar amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım duan için.. Öyle bir şey olursa ne yaparım bilmiyorum.. Benim ilk denemem o yüzden belki böyle testlerde çıkmayınca hemen kendimi ikinciye hazırladım..Insallah yarin bana umut olursun insallah kanin positiv cikar amin
Belirtilerin neler pekiYok ilacim zaten fetil tek kullanirimya sonucu bekliyom kan guvenli yinede umutum bitti yani neden bukadar belirtim var bilemiyom belkide psikolojik olarak dusiniyom
Ilk 3 gun ates bel agrim halen var bugunde asiri midem bulani ve ustune hep basim doniyo bilmiyomya psikolajik olabilirBelirtilerin neler peki
Insallah hayirli sonucu alip paylasirsiniz bizimleAllah razı olsun canım duan için.. Öyle bir şey olursa ne yaparım bilmiyorum.. Benim ilk denemem o yüzden belki böyle testlerde çıkmayınca hemen kendimi ikinciye hazırladım..
Unutun yaptığınız testi yapmamış sayın 3. Gün embriyosu geç döllenip geç idrara geçebiliyor önceki hamileliğinde idrar testi yapmışmıydınInsallah demekten baska diyecek laf yok cok emindim cunki belirtiler bilmiyom yinede hayirlisi bu testler belaa oldu kacdefadir yapmam diyom illa tutturmus yapcaz diye ahanda yaptik
Gecmis olsunCanlar benim de histeroskopim oldu. İyiyim çok şükür. Ama biraz zedelenme olmuş. Doktor Birkaç ay bekleyeceğiz dedi. Ben artık transfer için şu zaman diyemiyorum. Tevekkül ediyorum. İnşallah en doğru zamanda olacaktır. Mart benim için geçti ama sizleri takip etmeye devam edeceğim.
Evet o 5 gunlik embriyo suydu ve 8 inci gunu ince iki cizgi cikmisti 10 gunde kanda ciktiUnutun yaptığınız testi yapmamış sayın 3. Gün embriyosu geç döllenip geç idrara geçebiliyor önceki hamileliğinde idrar testi yapmışmıydın
İnşallah psikolojik değildir inşallah pozitif çıkarIlk 3 gun ates bel agrim halen var bugunde asiri midem bulani ve ustune hep basim doniyo bilmiyomya psikolajik olabilir
Allah hepinizden razi olsun neguzel umut oluyonuz icimizi ferahlatiyonuzİnşallah psikolojik değildir inşallah pozitif çıkar
Anladım canımEvet o 5 gunlik embriyo suydu ve 8 inci gunu ince iki cizgi cikmisti 10 gunde kanda cikti
Hepimizden inşallahAllah hepinizden razi olsun neguzel umut oluyonuz icimizi ferahlatiyonuz
Olmazsada hayirlisi ama ilkinde sirt ustu 3 ay nerdeyse uzandim bunda kalkiyom isguc yapiyom cocuklarla ilgilenim bilmiyom yinede sans kismet dr dedi cok iyi embriyo biri digeri normal yinede kismet umudum rabbimden kesmicem ya selammAnladım canım
Benimde çarşamba günü test günüm idrar testi yapacaktım yapmayacam artıkOlmazsada hayirlisi ama ilkinde sirt ustu 3 ay nerdeyse uzandim bunda kalkiyom isguc yapiyom cocuklarla ilgilenim bilmiyom yinede sans kismet dr dedi cok iyi embriyo biri digeri normal yinede kismet umudum rabbimden kesmicem ya selamm
Hic yapmadinizmi test evde bide kacinci gununuz belki onceden sormustum ksbakma ya cunki iyi hatirliyom size bence dedim ayni gun kan vercek gunimizBenimde çarşamba günü test günüm idrar testi yapacaktım yapmayacam artık
5 martta transfer oldum bugün 10. Günüm yok canım ne kusuru bende unutuyorum bazen bir daha bir daha soruyorumHic yapmadinizmi test evde bide kacinci gununuz belki onceden sormustum ksbakma ya cunki iyi hatirliyom size bence dedim ayni gun kan vercek gunimiz
Yok hiç yapmadım bugün aldırdım eşime ama cesaret edemiyorumHic yapmadinizmi test evde bide kacinci gununuz belki onceden sormustum ksbakma ya cunki iyi hatirliyom size bence dedim ayni gun kan vercek gunimiz
Korkma canım uzan yat dinlen kan değerin çok güzel çıktıKizlar benim dün pemde şeklinde bir kere lekelenme oldu devamı suanda kahverengi geliyor doktorum yerlesme dedi ama ben çok korkuyorum
He ama 5 gunlik embriyo nedense hemen cikiyo5 martta transfer oldum bugün 10. Günüm yok canım ne kusuru bende unutuyorum bazen bir daha bir daha soruyorum