- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
HaRika canim sukurler olsun cok guzelKızlaaar ben de hamileyimmmm 1989 çıktı değerim doktorum keseyi bile görebiliriz baksak dedi inanamıyorum hala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HaRika canim sukurler olsun cok guzelKızlaaar ben de hamileyimmmm 1989 çıktı değerim doktorum keseyi bile görebiliriz baksak dedi inanamıyorum hala
Bize serbest dedi ama korunmalı korunmasız demediMerhaba arkadaşlar. Dondurulmuş embriyo için bekleyenler doktorunuz cinsel ilişki serbest dediyse korunmalı veya korunmasız olarak mı devam ettiniz?
Ayyy ne güzel hayırlı olsun inşalllahh sağlıkla kucağınızda almayı nasip etsin RabbimKızlaaar ben de hamileyimmmm 1989 çıktı değerim doktorum keseyi bile görebiliriz baksak dedi inanamıyorum hala
Maşallah maşallah sağlıcakla kucağına al inşallahKızlaaar ben de hamileyimmmm 1989 çıktı değerim doktorum keseyi bile görebiliriz baksak dedi inanamıyorum hala
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın İnşallah çok sevindim umut oldunuz yineeeKızlaaar ben de hamileyimmmm 1989 çıktı değerim doktorum keseyi bile görebiliriz baksak dedi inanamıyorum hala
Ikiz olabilir mi canim cok yuksekKızlaaar ben de hamileyimmmm 1989 çıktı değerim doktorum keseyi bile görebiliriz baksak dedi inanamıyorum hala
Ne 11 çıktı kusura bakma canım anlayamadımEvet kuzucugum
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsinKızlaaar ben de hamileyimmmm 1989 çıktı değerim doktorum keseyi bile görebiliriz baksak dedi inanamıyorum hala
Ay simdi gordum cem hoca paylasmisKızlaaar ben de hamileyimmmm 1989 çıktı değerim doktorum keseyi bile görebiliriz baksak dedi inanamıyorum hala
Günaydın kızlar :)
T The best agustos72 nejlaa 86 @MinigimiziBeklerken @bebeqimyoldamrc Emelguclu89 7mizin yarın test günü :) Hepimizin yüzü gülsün inşallah. Sabah erkenden gideceğim ben kan vermeye. İnşallah yarın burası cennet olur :)
Serbestti korunma konusunda bisey demediMerhaba arkadaşlar. Dondurulmuş embriyo için bekleyenler doktorunuz cinsel ilişki serbest dediyse korunmalı veya korunmasız olarak mı devam ettiniz?
Masallahh ikizmiKızlaaar ben de hamileyimmmm 1989 çıktı değerim doktorum keseyi bile görebiliriz baksak dedi inanamıyorum hala
Allah en kisa zmanda nasip etsin insallah emeklerinizin karsiligi versin cnmBenimki malesef negatif canım
Maşallah ötesi bu ne güzel bir rakam. Hayırlı uğurlu olsun canımKızlaaar ben de hamileyimmmm 1989 çıktı değerim doktorum keseyi bile görebiliriz baksak dedi inanamıyorum hala
Dogum tarihim cikmis masallahMaşallah ötesi bu ne güzel bir rakam. Hayırlı uğurlu olsun canım
Progesteron hormonu kuzumNe 11 çıktı kusura bakma canım anlayamadım
Tabiki gonderilir ilk denememiydi hangi merkezde?kac dondurulmus var kaliteler nasil?iyi bir merkez ve dr bulursaniz embryo tasima dusunebilirsiniz .rabbim yuzunuzu guldursun insallahhSonucum negatif cikti. Doktorum dondurulmus embriyolarıda koyalim oda negatif olursa sonra genetige yollarız diyor. Koymadan genetige koyun diyorum hayir diyorlar. Dondurulmusta tutmazsa genetige gider diyor. Ben deneme tahtasiyim sanki oyuzden bu hastaneye daha gitmek istemiyorum. Boyle bi sacmalik duyan oldumu?? Dondurulmus embryomu baska bi hastane genetige yollayabilir mi bilgisi olan varmi
Negatif olan arkadaşlarim üzülmüyoruz.. Hepimiz türlü türlü badireler atlattık,atlatiyoruz ama yilmiyoruz. Sizlerin de güzel haberlerini bugün değilse de nasibiniz ne zaman ise o zaman paylaşıyor olacağız. Tüm güzel dileklerimle yanınızdayim. Ben 39 yasimdayim ve umudumu hiç kaybetmedim. Siz de kaybetmeyin.Bugün ağlayın yarın yeniden başlayın..
kesinlikle...