- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Cok heyecanli insallah cok guzel ciksin sonucunKan verdim kızlar akşama doğru çıkıcakmış sonuç pek geç yaa. Ölcem heyecandan. Başka kan veren var mı bugün bir sürü kişi vardı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok heyecanli insallah cok guzel ciksin sonucunKan verdim kızlar akşama doğru çıkıcakmış sonuç pek geç yaa. Ölcem heyecandan. Başka kan veren var mı bugün bir sürü kişi vardı?
Evet ben de öyleyim mesela dün sol kasığıma ağrı girdi ara ara giriyo neden oluyo noluyo normal mi başladım hemen. Bu annelik delilikmiş harbiYaaaa gerçekten pozitif olunca da yetinmiyor insan napıyor, duruyor mu çok merak ediyorsun. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu
Canim benim uzulme hayirlisi boyleymis. Dondurulmus vardi di mi imsallah onumuzdeki ay nasip olur duamiz seninleGünaydın kızlar,
Maalesef benim negatif. Şimdi ilaçları bırakıyorum. 1 hafta gibi adet görecekmişim. O zaman tekrar gideceğiz görüşmeye 2. deneme için. Pozitif sonuç alanları çok tebrik ediyorum :) Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Negatif olanlar da üzülmesin, hayırlısı buymuş.
Sizin de ayaklarınız üşüyor mu benim çok üşüyor yaEvet ben de öyleyim mesela dün sol kasığıma ağrı girdi ara ara giriyo neden oluyo noluyo normal mi başladım hemen. Bu annelik delilikmiş harbi
Canım üzüldüm hayırlısı olsun pes etmemen güzel. Zaten ilk denemeymiş olacak mutlakaGünaydın kızlar,
Maalesef benim negatif. Şimdi ilaçları bırakıyorum. 1 hafta gibi adet görecekmişim. O zaman tekrar gideceğiz görüşmeye 2. deneme için. Pozitif sonuç alanları çok tebrik ediyorum :) Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Negatif olanlar da üzülmesin, hayırlısı buymuş.
Bi üşüyo çivi gibi sonra gece yanmaya başlıyo dengesiz yaniSizin de ayaklarınız üşüyor mu benim çok üşüyor ya
İnşallah canım çok çok sağol darısı herkesin başınaCok heyecanli insallah cok guzel ciksin sonucun
Dün dedim aynısını gittikçe daralıyorTest yapmaya yakın siz de fitili koymaya zorlandınız mı kızlar ben dünden beri zor yerleştiriyorum sanki darlaşmış ?
Bende bu tavrın, soğuk kanlılığın için gerçekten seni tebrik ediyorum Eğer olur da negatif sonuç alırsam senin gibi olabilirim inşallah. En kısa zamanda yavrunu kavuşman dileğiyle. SüpersinGünaydın kızlar,
Bende bu tavrın, soğuk kanlılığın için gerçekten seni tebrik ediyorum Eğer olur da negatif sonuç alırsam senin gibi olabilirim inşallah. En kısa zamanda yavrunu kavuşman dileğiyle. Süpersin
Günaydın kızlar,
Maalesef benim negatif. Şimdi ilaçları bırakıyorum. 1 hafta gibi adet görecekmişim. O zaman tekrar gideceğiz görüşmeye 2. deneme için. Pozitif sonuç alanları çok tebrik ediyorum :) Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Negatif olanlar da üzülmesin, hayırlısı buy
Nasipten öte yol yok gerçekten. Ama biz aramaya devam edeceğiz, inşaallah sabrın sonu selamet olacak. Yeni umut kapından eli boş dönme inşaallahGünaydın kızlar,
Canim benim cok guzel dussunmussun elinden geleni yaptin yine yapacaksin nasip olacak insallahÇok teşekkür ederim . Hepinize kızlar :)
Kendimi hayırlısı değilmiş diyerek rahatlatıyorum. Düşük yapacaksam, dış gebelik olacaksa (ki 1 kez yaşadım. Kimse yaşamasın), ölü doğum yapacaksam ya da çocuğu erken yaşta kaybedeceksem gibi durum olacağına hiç olmasın. Bugün ağlar geçerim. Diğerlerinin acısı aylar, yıllar bazen bir ömür sürüyor maalesef. Hayırlısı olunca olacak inşallah :)
Hayırlısı olsun inşallah ikinci denemede olur pes etmek yokGünaydın kızlar,
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Yarın test yapacağım bakalım inşallah pozitif çıkarDün dedim aynısını gittikçe daralıyor
Ben de bir sey soracagim dondurulmus transfer ilk kontrolunuze adetin 12 13 gunu mu gittiniz daha erken giden oldu mu?
Ben ilk adetin 3. günü gitmişim sonrasında 11. gün canım. Estrofem günde 3tü 11. gün 4’e çıktıkBen de bir sey soracagim dondurulmus transfer ilk kontrolunuze adetin 12 13 gunu mu gittiniz daha erken giden oldu mu?
Canım ben 9. Gün gittim 3 martta adet oldum kontrol etti 12 martta gel dedi rahim kalınlığına baktı işte sonra transfer tarihi verdiBen de bir sey soracagim dondurulmus transfer ilk kontrolunuze adetin 12 13 gunu mu gittiniz daha erken giden oldu mu?