Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim tutunur bebisin simsiki o 1 tane bebegin olsun insallahKızlar bana da dua edin şimdi aradilar bir tane yumurta döllenmiş zaten iki tanecikti birazdan transefere gideceğm inşallah tutunur ne olur dua edin sizlerin dualarınızın gücüne daha cok inaniyorim
Düşünmüyorum zaten canım söylemeyi tüp bebek oldugunu, gelişmeyi bilmeyi gerek yok. Sonuç önemliO zaman hiç kimseye tüp bebek olduğınu söyleme bence . Zaten genetik olarak ikiziniz çokmuş
Ohh afiyet olsunnaynen işlem öncesi ben de bir 3 gün idare edecek şeyleri hazırlıcam zorlayacak işlerimi yapacam sonra geziniriz evdeTabi ben de çıkmayacağım ilk 3-4 gün evden.yemekleri işleme gitmeden fazlaca yaptım. Şimdi ısıtıp yiyoruz
Geçmiş olsunKızlar günaydın bende şuan hastanedeyim. Histeroskopi olacağım. Duanızı bekliyorum. Gebeliği yeni belli olanlar hayırlı olsun maşallah Bugün öğreneceklerden de hayırlı haberler bekliyoruz
Hayir maydanoz dusuk yapiyo dereotunu uzmanlar cok oneriyoHayırlı olsun sizinde inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Yeşillikler özellikle maydonoz ve dereotu düşüğe sebep oluyor diye biliyorum dikkatli tüketmek lazım. Diğer verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. İnşallah sigarayı tamamen bırakabilirsiniz hem kendiniz hemde bebeğiniz için
Hayir hemen basla siyah kuru üzüm cekirdekli valla ben hic yatmadim ama sana yat dediyse yat uzume basla hemen ve avakadoAvm ye mi gittiniz doktor 3-4 gün yat dedi bana kaldı ki avm de biri çarpar diye korkar insan. Kuru üzüme başlasam şimdi geç mi olur ki 2 gün geçti
Normal olsa okey ama tupbebek bunun beslenmeyle cok alaksi var ben 7 aydir yumurta cikaramiyodum opu oluyorum bos opu oluyorum bos ben sonra yeme icmeme bi dikkat ettim o ay 2 yumurta cikti ikiside a kalite ve ilk transferde tuttuBence yediklermiz içtiklermizle alakası yok. Suriyeliler nası doğuruyor yollarda demişti doktor. Sizin zaten tutacağı varmış tutmuş bence.
Ve hergun bi avuc kabak çekirdeği yedim gerci inanmiyosunuz yemek icmeyle alakasi olduguna ama beb soyliyim dedimBence yediklermiz içtiklermizle alakası yok. Suriyeliler nası doğuruyor yollarda demişti doktor. Sizin zaten tutacağı varmış tutmuş bence.
Sigarayı bıraksaydın keşke ben de içiyorum transfer öncesi hafta günde 1-2ye düşüp transfer sonrası tamamen bıraktım ve inanır mısın hiç canım istemiyo midem kalkıyor sigaradan, dumanındanKızlar tek yapmanız gereken saglikli beslenmek ben islemden sonra gezmeye gittim alisveris merkezin e yatiyim dinleniyim degil yani olay findik badem hergun yarim avakado bal doktum yedim ve roka sabah aksam 2 dilim ananas ve bir kivi dereotu ozellikle en önemlisi kan uzumu kara uzum kurusu yani islemden ciktim yanima getirmistim onu yedim sabah aksam yedim tutunabilmesi isin emrionun rahmin kanlanmasi gerekiyomus ve bu uzum rahmi kanlandiriyomus ben sigara kullanan biriyim sigarayi hic birakmadim sadece gunde yarim pakete indirdim tabi önce herşey nasip ama yemek icmek cok onemli kan uzumunu mutlaka deneyin Rabbim herkese nasip etsin inşallah belki fikir olur diye yazmak istedim
Süper En son kan değerin kaçtı canım senin?Eki Görüntüle 2802028
Kızlar bebeğim duruyor mu napıyor diye bugünde ovulasyon yaptım artık tek çizgi çıkıyor sadece t çizgisi kontrol çizgisi daha silik kalıyor
İkinci kanı bugün vereceğim ilk değerim cuma günüydü 112.65Süper En son kan değerin kaçtı canım senin?
Oh maşallah artmıştır o mis gibi test patlıcak nerdeyde baksanaİkinci kanı bugün vereceğim ilk değerim cuma günüydü 112.65
Yaaaa gerçekten pozitif olunca da yetinmiyor insan napıyor, duruyor mu çok merak ediyorsun. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyuOh maşallah artmıştır o mis gibi test patlıcak nerdeyde baksana
Canım benim hayırlısı olsun hakkında... Dediğin gibi 2. Deneme var. Tüm güzel dileklerimiz seninle...Günaydın kızlar,
Maalesef benim negatif. Şimdi ilaçları bırakıyorum. 1 hafta gibi adet görecekmişim. O zaman tekrar gideceğiz görüşmeye 2. deneme için. Pozitif sonuç alanları çok tebrik ediyorum :) Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Negatif olanlar da üzülmesin, hayırlısı buymuş.
Rabbim senin de yüzünü güldürsün inşallah sabret ve çok çok dua et Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallahGünaydın kızlar,
Maalesef benim negatif. Şimdi ilaçları bırakıyorum. 1 hafta gibi adet görecekmişim. O zaman tekrar gideceğiz görüşmeye 2. deneme için. Pozitif sonuç alanları çok tebrik ediyorum :) Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Negatif olanlar da üzülmesin, hayırlısı buymuş.