Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7.gun 17.5 3.gunKaç çıktı değerin canım bide kaçıncı günündü bugün
BennnnHanımlar vallahi maşallah dört gözle 3.gün embriyosu positif haberleri bekliyorum umudum artsın diye. Bi yandan da test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Amin inşallah canımGözünüz aydın bende ağlamiştim ilk öğrendiğimde inanamamistim Allah hepimize evlatlarimizi sağsalim kucagimiza almayi nasip etsin
Teşekkürler Rabbin isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun
Hayırlı olsun canım benim sağlıcakla kucağına al inşallah7.gun 17.5 3.gun
Bennnn
Allah yar ve yardımcın olsun inşallahKızlar günaydın bende şuan hastanedeyim. Histeroskopi olacağım. Duanızı bekliyorum. Gebeliği yeni belli olanlar hayırlı olsun maşallah Bugün öğreneceklerden de hayırlı haberler bekliyoruz
Günaydın canım. Kolay gelsin sana da. Bir çırpıda operasyonun geçsin sağlıcaklaKızlar günaydın bende şuan hastanedeyim. Histeroskopi olacağım. Duanızı bekliyorum. Gebeliği yeni belli olanlar hayırlı olsun maşallah Bugün öğreneceklerden de hayırlı haberler bekliyoruz
Canim Rabbim yardimcin olsun insallah bebise biraz daha yaklasiyorsunKızlar günaydın bende şuan hastanedeyim. Histeroskopi olacağım. Duanızı bekliyorum. Gebeliği yeni belli olanlar hayırlı olsun maşallah Bugün öğreneceklerden de hayırlı haberler bekliyoruz
Bir gece once de ateslenmistim baya degisk bi durumdu yani erken yumurtlma mi oldum acaba ozmn transferm nolur:sGunaydin guzel anne adaylarisize birsey danisablrmiyim???? su an regl 5. gundeyim. Normalde reglim 10 gun surer ama ben yumurtlama belirtileri yasiyorum ilk kontrolum hftya pztsi napayim sizce cok degsk ya dr a sorayimmi?
O zaman hiç kimseye tüp bebek olduğınu söyleme bence . Zaten genetik olarak ikiziniz çokmuşEvet 2 embriyo canım ama bakalım kesede belli olur herşey. İkiz istiyorum zaten. Normal gebelik olsaydı kesin vururdu. Ailede herkes ikiz hem benim hem eşimin
Aaa çok şaşırdım şuan ikizleriniz var ve bir daha tüp bebekle tedavi oldunuz. Genelde hiç çocuğu olmayanlar ya da çocuğu kardeşsiz kalanlar tüp bebek yoluna giriyor ya o bakımdan. Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin karnınızdakini deIkizlerim var 1 yasina gircekler
Çok başarılı geçsin kuzum inşallah tertemiz olup transferini de atlatAllahım yardımcın olsunKızlar günaydın bende şuan hastanedeyim. Histeroskopi olacağım. Duanızı bekliyorum. Gebeliği yeni belli olanlar hayırlı olsun maşallah Bugün öğreneceklerden de hayırlı haberler bekliyoruz
Şimdi okudum hikayenizi gerçekten zor bir durum, 10 sene çok uzun haklı olarak hemen tekrar istiyorsunuz. Sabretmişsiniz ne güzel.Amin coksagol o yuzden yeniden denemeyi dusindik cunki 0 cikmisti once teste binskur bugunlere
Hepimiz insallah canim Allah razi olsunHayırlı olsun canım benim sağlıcakla kucağına al inşallah
Walla normalde 3 gün sürer ve âdetin 2.gunu tedaviye başlanır ama seninki extrem bir durum. En iyisini Dr un bilir..Gunaydin guzel anne adaylarisize birsey danisablrmiyim???? su an regl 5. gundeyim. Normalde reglim 10 gun surer ama ben yumurtlama belirtileri yasiyorum ilk kontrolum hftya pztsi napayim sizce cok degsk ya dr a sorayimmi?
Histereskopi kolay basit işlem ilk kez mi olacaksın bilmiyorum ama korkma hiç. Ben 3 kez oldum hatta 3.su laparoskopi+histereskopiydi o biraz ağrılıylı ilk gün ama sonraki günlerde biseyim olmadı kolay toparlandım Allah yardımcın olsun herşey yoluna girer sorun neyse hallolur inşallahKızlar günaydın bende şuan hastanedeyim. Histeroskopi olacağım. Duanızı bekliyorum. Gebeliği yeni belli olanlar hayırlı olsun maşallah Bugün öğreneceklerden de hayırlı haberler bekliyoruz
Gunaydinlar hepinize kizlar sagolun evet bakalim son iki gun test sonuc icinŞimdi okudum hikayenizi gerçekten zor bir durum, 10 sene çok uzun haklı olarak hemen tekrar istiyorsunuz. Sabretmişsiniz ne güzel.