- 28 Ocak 2021
- 372
- 466
- 29
Evet 2 embriyo canım ama bakalım kesede belli olur herşey. İkiz istiyorum zaten. Normal gebelik olsaydı kesin vururdu. Ailede herkes ikiz hem benim hem eşiminSeninki iki emriyomu cunki baya yuksek cikmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 2 embriyo canım ama bakalım kesede belli olur herşey. İkiz istiyorum zaten. Normal gebelik olsaydı kesin vururdu. Ailede herkes ikiz hem benim hem eşiminSeninki iki emriyomu cunki baya yuksek cikmis
Masallah canimya ilk kese insan gorunce oyle bir heycan oluyorki yarabbim emeklerimizi bosa cevirmeO zaman 4 +2 şuan 5. Haftaya gidiyoruz
Insallah gonlunuze gore olur ikiz olursa cok tatliEvet 2 embriyo canım ama bakalım kesede belli olur herşey. İkiz istiyorum zaten. Normal gebelik olsaydı kesin vururdu. Ailede herkes ikiz hem benim hem eşimin
Hiçbirbirimizin emegini boşa çıkartmasın canım çok zor gerçekten ben biride geç ohss oldum. Onunda sıkıntısını yaşıyorum.Masallah canimya ilk kese insan gorunce oyle bir heycan oluyorki yarabbim emeklerimizi bosa cevirme
Masallah insallah ikiz tutmustur hayirlisiyla cunki kandan biliyom tecrubem varEvet 2 embriyo canım ama bakalım kesede belli olur herşey. İkiz istiyorum zaten. Normal gebelik olsaydı kesin vururdu. Ailede herkes ikiz hem benim hem eşimin
Hiçbirbirimizin emegini boşa çıkartmasın canım çok zor gerçekten ben biride geç ohss oldum. Onunda sıkıntısını yaşıyorum
İnşallahMasallah insallah ikiz tutmustur hayirlisiyla cunki kandan biliyom tecrubem var
Bakalim inşallah ben çok istiyorum ikiz olmasiniBir kaç yazı okudum ve diğer sayfalarda gördüğüm değerlere göre evet ikiz gebelik gibi.
Gözünüz aydın bende ağlamiştim ilk öğrendiğimde inanamamistim Allah hepimize evlatlarimizi sağsalim kucagimiza almayi nasip etsinRabbim herkesi sevindirsin agladim hüngür hüngür sevincen Rabbim cumlesine nasio etsin
Amin hep beraber inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah
Kizlar hepinize soruyom lutffen cevaplayin hep uzanmalimiyim oturmak yasakmi ilk gebeligimde cunki biktim hep uzan da 3 ay sirt ustu bundada arada oturim arada ama yarisi uzanim fikirlerinizi paylasirmisinizIcini ferah tut
Bence surekli uzanmayin sadece hareketleriniz yavas olsun is guc yaomayin ama yavas yavas yuruyus falan yapabilirsiniz.Kizlar hepinize soruyom lutffen cevaplayin hep uzanmalimiyim oturmak yasakmi ilk gebeligimde cunki biktim hep uzan da 3 ay sirt ustu bundada arada oturim arada ama yarisi uzanim fikirlerinizi paylasirmisiniz
Sagol fikrin icin cok yoruldum gercekten belim cok agriyo evde mesbur isyapim az da olsa cocuklarin bakimi yemegi bezi ben yapiyomBence surekli uzanmayin sadece hareketleriniz yavas olsun is guc yaomayin ama yavas yavas yuruyus falan yapabilirsiniz.
Kac cocugunuz var baska tedaviyle mi olmustu?Allah yardimciniz olsun elinizden geldigince dikkat edin insallahSagol fikrin icin cok yoruldum gercekten belim cok agriyo evde mesbur isyapim az da olsa cocuklarin bakimi yemegi bezi ben yapiyom
Ikizlerim var 1 yasina girceklerKac cocugunuz var baska tedaviyle mi olmustu?Allah yardimciniz olsun elinizden geldigince dikkat edin insallah
Oda tup bebekler iste ikinci deneyim buIkizlerim var 1 yasina gircekler
Ay masallah daha cok minisler Allah bagislasn bu da mi cift embryodu yine ikiz olursaIkizlerim var 1 yasina gircekler
Dondurulmus embryonuz mu vardiOda tup bebekler iste ikinci deneyim bu