Ben 2.adeti bekliyorum canım bir k güne adet olucam yasmin doğum kontrol hapı verdi bana dün bitti.5 gün içinde adet geliyormuş ilk günü dr arıcam rahim kalınlaştırma ile devam edicem daha banaa çooook var yaniSüpersiz ne zaman transfer oldunuz acaba
Benim ilk denemem ve taze transfer oldum. İlgi alaka, hemşiler olsun hepsi güler yüzlüydü.. Doktorum da çok ilgili mantıklı soruları anında cevaplıyor. Mantıklı diyorum çünkü adamı bezdirmişler biraz saçma sorulardanBen 2.adeti bekliyorum canım bir k güne adet olucam yasmin doğum kontrol hapı verdi bana dün bitti.5 gün içinde adet geliyormuş ilk günü dr arıcam rahim kalınlaştırma ile devam edicem daha banaa çooook var yanihastaneden memnunsun ama dimi
Eveeet bak bunu ben de fark ettim 5.günü bekliyorlar 3. Gün çok nadir volkan beyin inisiyatifinde gerçi bu amaBenim ilk denemem ve taze transfer oldum. İlgi alaka, hemşiler olsun hepsi güler yüzlüydü.. Doktorum da çok ilgili mantıklı soruları anında cevaplıyor. Mantıklı diyorum çünkü adamı bezdirmişler biraz saçma sorulardan
Embriyoların 5.güne gitmesini istiyor 3.gün embriyosu çok nadir transfer yapıyorlar ve çift embriyo katıyorlar
Benim 5.güne 4 tanesi geldi, 2 tane si transfer ettiler. 2 tanesi için öglen sonunu bekledi. Bir tanesi kalmıştı dondurmak için bende dondurma işlemi yapmadımEveeet bak bunu ben de fark ettim 5.günü bekliyorlar 3. Gün çok nadir volkan beyin inisiyatifinde gerçi bu amaMesela benim 3 tanesi döllendi sadece ben 3 .gün dondururlar sandım ama hayır ısrarla 5. Güne gittiler elimde tek kaldı tek onu dondurdular.pozitifi görelim inşallah yaa Allahım emeklerimizi ziyan etmesin
Evet canım öyle diyolar maşallah 2 tane 5.günü görmüşBenim 5.güne 4 tanesi geldi, 2 tane si transfer ettiler. 2 tanesi için öglen sonunu bekledi. Bir tanesi kalmıştı dondurmak için bende dondurma işlemi yapmadımama en dogrusu 5.güne gitmesiymiş. Tutunma konusunda
İnşallah ona can gelirEvet canım öyle diyolar maşallah 2 tane 5.günü görmüşbenim çıksaydı çift olacaktı transfer napalım tek bıdışa kaldık Allahım ona can versin Transferde sıkışık olmak nasıldı nasıl yaptın orada mı su içmeye başladın?Ben de seni bulmuşken aklımdaki tüm soruları sıraladım
Maşallah canım maşallah Allahım bana da nasip etsin o günüİnşallah ona can geliryani yaşadığım en kötü andı. Ama transfer uzun sürmüyor. En sonunda bana da gösterdiler rahime kattoktan sonra. Ben zaten sabah 7 de uyanıyorum 8 de ignem ve ilaçlarım var tok karnına almam lazım. 7 bucukta yavaş yavaş su içmeye başladım. Kesinlikle çok su içme bekleme süren de var orda bu sefer dayanamazsın en fazla da 1, litre iç fazlasını içme. Ben yudum yudum içtim normal günlük hayatımda su içiyormuş gibi. Transferden geldikten 10 dakika sonra wc ye git dedi. Ben dayanamadım sürgü istedim. 10 dakika sonra kalkdım ayaga. Şuan da evin içinde kendimi kasmadan geziyorum. Yormadan
Evet ekranda gösteriyorMaşallah canım maşallah Allahım bana da nasip etsin o günütransferde ekranda görüyosun dimi Tamam bak bunu iyi ki dedin ben de orada mı başlasam evde mi başlasam içmeye diyodum tamam canım aklımda canlandı üç aşağı beş yukarı Embriyoloğumuz feray hanımı da gördün mü o da oradadır belki embriyon hakkında bilgi için
Ayyy ne güzell yaaEvet ekranda gösteriyorkendisinin sesini duydum sadece güzel embriyolar geliyor diyordu bende o an aşırı sıkısınca çok ilgilenemedim doktor da söylüyor zaten şu kalitete diye
İnşallah canım.%Ayyy ne güzell yaabir heves oldum kendi kendime hadi inşallah kuzum pozitif haberini de yazarsın bize sevinçten deli oluruz hep beraber
Aynen canım hiç aklını bulandırma direk gününde kan ver tertemiz işİnşallah canım.%erken test çok istesem de yapmayı düşünmüyorum. Kan testi sonuçları çıkınca yazarım direk
KesinlikleAynen canım hiç aklını bulandırma direk gününde kan ver tertemiz iş
İnşallah canım hepimiz sağlıkla hamile kalırız Allahım gönlümüze göre versin ben de adeti bekliyorumSelam kızlar. Benimde 5. Transferim olacak. 2 tane blast embriyom var. 1 tanesi 5. Gün 4ab, diğeri 6.Gün 3ab kalitesinde. Rahîm dinlendirmedeyim birkaç gün içinde adet olup transfer sürecine başlıcaz. Hayırlısı olsun hakkımızda. Bu gruptaki herkes güzel sonuçlar alsın inşallah
Amin inşallah canım aynen öyle yaklaştıkça daha da duygusallaşıyorum zaten. Hemen ağlayasım geliyor. Bu ay Allahım birbirimize güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallahBen bol bol dua ediyorum hepimize. En bol hamileli topik olalım diye.. Çok emek verdik, yeri geldi gözyaşı döktük,bilip bilmeden konuşan insanlara katlandık. Şimdi yüzümüzün gülme sırası bizde. Aminnnn
Pozitif haberini de veririsin inşallah canım:)Merhaba kızlar benim de cumartesi transfer, ilk deneme olacak, heyecan basıyor
İnşallah hepimizin pozitif olsun.Pozitif haberini de veririsin inşallah canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?