- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kötü düşünmek yok tedirginlik gerginlik hiç yok dua herşeyin ilacı dua edelim hadi kuzuKizlar bana da dua edin hasta olcak gbiyim haafif ateş usume titreme yatiom ins gecer ilaclar yapmadiysa kendim oldm samrm
Insallah canim dinlenirim de gecer,
Kötü düşünmek yok tedirginlik gerginlik hiç yok dua herşeyin ilacı dua edelim hadi kuzu
Evet yaa allah yardımcımız olsun sonu güzel olsunda değiyor geçip gidiyor inşallah.Aralık ayında histeroskopi ameliyatı oldum sağ tüpüm enfeksiyondan kapanmak üzereymiş ondan bu yana full kontrol estrofemi hiç bırakmadım şimdi 4 tane içiyorum progestan ampul progestan fitil oscapar iğne escopirin folik asit bide climera bant kullanıyorum agaaa çok içiyoz yaa
Umarım pozitif görürsünüz benim ilk tedavide 22 folikülden 4 olgun çıktı ikisi transfer oldu ama düşük yaptım ikisi de çok iyi dondurmayalım dediler ama 5. Gün embriyosu gayet iyi görünüyordu. Şimdi tekrar başlayacağımDiğer seferlerde birinde 7, diğerinde 8 yumurta toplanmıştı. Bu defa 10 toplandı8i işlem gördü. Sadece 5. Güne giden sayı ve kalite bu defa daha iyi. Ayın 19u test günüm. Hayırlısı hepimiz için inşallah.
Allah razi olsun canim bir arkds aldi ama yarin icin eger bu gece okuyabilirsen bugunkunu cok makbule gecerBen okuyabilirim canım
Ne demek canım bugün okuyacağım ismini söylermisin. Rabbim gönlüne göre versin ❤Allah razi olsun canim bir arkds aldi ama yarin icin eger bu gece okuyabilirsen bugunkunu cok makbule gecer
Benn 3.gun emriosu taze transfer 2 emrio transfer 8 mayis ilk transferimGünaydın güzellerim. Kahvaltıdan sonra listemize güncelleme yapacağım. Eklenmek isteyen arkadaşlar ayrıntılarını yazarsa onları da eklerim. Güzel bir haftasonu diliyorum
Biz devlette olduk ne serum ne bisey islemden sonra yataga yuruyerek gectik detaylara cok takilmayin yatinca tutucak diyr bi kural yok arastirmlardada bu böyle yat yada yatma nasip olduktan sonra geridi boşTakıldı canm bence basit bişiydi bu serum. Yurt dışında daha farklı içerikleri oluyormuş. Yumurta soya z yağı gibi içerikler var içimde dedi hemşire .besin alerjin var mı dedi yok deyınce hızlı verdi serumu yarım saatte bitti.350 tl ödemesi. Ya transferden 1 sa sonra wc ye çıkınca bir baskı oluyor ya onlar olumsuz etkilemez dimi aklım orda
Ya cok sevindim hayirli olsun hamissinkan verckmsn bugunKızlaaar bugun transferin 8. Günü evde test yaptım. Önce erken gebelikte görünce hassasiyeti farklı 2 tane daha vardı elimde onları da yaptım görmemiş gibi, görmemiştim zaten daha önce. Şoktayım hâlâ inanamıyorum yaa
Teşekkürler galiba evet inanamıyorum yaa 1,5 yıla yakındır şu testlerde çizgi aramaktan kör olmuştum çok garip bi his aklımı kaçıracam. Son 2 gündür hiç umudum da yoktu belirtim kalmamıştı. İsteyen herkese nasip olsun inşallah.Ya cok sevindim hayirli olsun hamissinkan verckmsn bugun
Canim baya belirgin bence degerin 100 den fazla suan saglikla kucagina al insallahhh harika bize umut oluyrsnzKızlaaar bugun transferin 8. Günü evde test yaptım. Önce erken gebelikte görünce hassasiyeti farklı 2 tane daha vardı elimde onları da yaptım görmemiş gibi, görmemiştim zaten daha önce. Şoktayım hâlâ inanamıyorum yaa
Hadi gozun aydin canim Rabbim kucagina almayi nasip etsinKızlaaar bugun transferin 8. Günü evde test yaptım. Önce erken gebelikte görünce hassasiyeti farklı 2 tane daha vardı elimde onları da yaptım görmemiş gibi, görmemiştim zaten daha önce. Şoktayım hâlâ inanamıyorum yaa
Cok sukur Rabbim emekleri bosa cikarmasniyi ki yapmssn test yarina kdr daha rahat olrsn aerkTeşekkürler galiba evet inanamıyorum yaa 1,5 yıla yakındır şu testlerde çizgi aramaktan kör olmuştum çok garip bi his aklımı kaçıracam. Son 2 gündür hiç umudum da yoktu belirtim kalmamıştı. İsteyen herkese nasip olsun inşallah.
Kana yarın gitcez drumla konuşmuştuk gecen zaten.
Öyle mi dersin ayyy inşallah çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallahCanim baya belirgin bence degerin 100 den fazla suan saglikla kucagina al insallahhh harika bize umut oluyrsnz
Seninle benim aramda bi gun var benim hala agrilarim varTeşekkürler galiba evet inanamıyorum yaa 1,5 yıla yakındır şu testlerde çizgi aramaktan kör olmuştum çok garip bi his aklımı kaçıracam. Son 2 gündür hiç umudum da yoktu belirtim kalmamıştı. İsteyen herkese nasip olsun inşallah.
Kana yarın gitcez drumla konuşmuştuk gecen zaten.