- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Amim tum gruptan mutlu haberler alalim insallahAllah herkese yasatsinÖyle mi dersin ayyy inşallah çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amim tum gruptan mutlu haberler alalim insallahAllah herkese yasatsinÖyle mi dersin ayyy inşallah çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah
Insallah tutunmadir cnmmSeninle benim aramda bi gun var benim hala agrilarim var
Teşekkürler canım seni de görürüz inşallah ay hep burda herkesi tebrik ederdim ben tebrik alıyorum ya o bile garip geliyoHadi gozun aydin canim Rabbim kucagina almayi nasip etsin
İnsallah bugun ben yine kan vercem zaten 7. Gundr belli oluyo diyolar beklemek beni cok yorduInsallah tutunmadir cnmm
İnşallah uğurlusunuz hepiniz ben inanıyorumAmim tum gruptan mutlu haberler alalim insallahAllah herkese yasatsin
Hayırlısı kuzumTeşekkürler canım seni de görürüz inşallah ay hep burda herkesi tebrik ederdim ben tebrik alıyorum ya o bile garip geliyo
Agrı olması kötü değil ki bu kriter de değil bence herkesin farklı deneyimi bakma sen ona olacak inşallahSeninle benim aramda bi gun var benim hala agrilarim var
Nsallah hayirli haberler canimİnsallah bugun ben yine kan vercem zaten 7. Gundr belli oluyo diyolar beklemek beni cok yordu
Gözün aydın hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Valla süper gidiyor liste maşallah inşallah bizlerde size böyle güzel haberler verebiliriz.Kızlaaar bugun transferin 8. Günü evde test yaptım. Önce erken gebelikte görünce hassasiyeti farklı 2 tane daha vardı elimde onları da yaptım görmemiş gibi, görmemiştim zaten daha önce. Şoktayım hâlâ inanamıyorum yaa
Ya senjn testine bakıp duygulandım ağlayası m geldi, o testlerde hiç ama hiç silik 2.çizgi bile görmedim nası güzel bi histir allah bilir . İnşalllah değern katlanır hepTeşekkürler galiba evet inanamıyorum yaa 1,5 yıla yakındır şu testlerde çizgi aramaktan kör olmuştum çok garip bi his aklımı kaçıracam. Son 2 gündür hiç umudum da yoktu belirtim kalmamıştı. İsteyen herkese nasip olsun inşallah.
Kana yarın gitcez drumla konuşmuştuk gecen zaten.
Canım çok teşekkür ederim inşallah kanda da kesinleşsin de artsın düzgünce bakalım hayırlısı iyi gider umarım. Darısı hepinizin başına inşallah canım dolsun listeGözün aydın hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Valla süper gidiyor liste maşallah inşallah bizlerde size böyle güzel haberler verebiliriz.
ben de ağladım ilk gördüğümde inşallah sana da yaşatsın allah canım.Ya senjn testine bakıp duygulandım ağlayası m geldi, o testlerde hiç ama hiç silik 2.çizgi bile görmedim nası güzel bi histir allah bilir . İnşalllah değern katlanır hep
Tebrikler canım, darısı kanda görmeye kat kat artmasına inşallahKızlaaar bugun transferin 8. Günü evde test yaptım. Önce erken gebelikte görünce hassasiyeti farklı 2 tane daha vardı elimde onları da yaptım görmemiş gibi, görmemiştim zaten daha önce. Şoktayım hâlâ inanamıyorum yaa
Amin canım 1.günden itibaren belirtin oldu mu ayrıntılı yazar mısın. Ben dün trans oldım. Sün belim azcık ağrıdı uyudum .Sabah uyandım hiç bişiyim yok şuan en ufak bi ağrı bişiben de ağladım ilk gördüğümde inşallah sana da yaşatsın allah canım.
Yaaaa işte bana bunlarla gelin... Ne güzel bir sabahtir bu... Hep böyle haberlerle uyandırın beni... Çok tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Kızlaaar bugun transferin 8. Günü evde test yaptım. Önce erken gebelikte görünce hassasiyeti farklı 2 tane daha vardı elimde onları da yaptım görmemiş gibi, görmemiştim zaten daha önce. Şoktayım hâlâ inanamıyorum yaa
Günaydın canım. Mayıs mi Mart mi? Kaçıncı denemen bir de?Benn 3.gun emriosu taze transfer 2 emrio transfer 8 mayis ilk transferim
Kızlaaar bugun transferin 8. Günü evde test yaptım. Önce erken gebelikte görünce hassasiyeti farklı 2 tane daha vardı elimde onları da yaptım görmemiş gibi, görmemiştim zaten daha önce. Şoktayım hâlâ inanamıyorum yaa
Canim benim hayirli olsun masallah harika haberler gelmeye devam ediyorEki Görüntüle 2801506 Canımmm çok tebrik ediyorum, çok sevindimmm Senin testleri gördükten sonra benimkiler daha silik gibi ama ya Transferin 4. gününden itibaren aralıklarla test yaptım bende. Trendyoldan aldığım ilk iki gebelik testinin çizelgeleri eczaneden aldığımıza göre farklı. Dün yaptığım minik ucuz test en koyu sonucu veren test oldu Yarın kan testim var bakalım nasip
Allah Allah daha ne olsun .o minik gelmiş işte. Arka arkaya.. maşallah Seni de tebrik ederim canım. Kanda daha net göreceksiniz elbet. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah..Eki Görüntüle 2801506 Canımmm çok tebrik ediyorum, çok sevindimmm Senin testleri gördükten sonra benimkiler daha silik gibi ama ya Transferin 4. gününden itibaren aralıklarla test yaptım bende. Trendyoldan aldığım ilk iki gebelik testinin çizelgeleri eczaneden aldığımıza göre farklı. Dün yaptığım minik ucuz test en koyu sonucu veren test oldu Yarın kan testim var bakalım nasip
Canııımm o kadar sevindim kii Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlaaar bugun transferin 8. Günü evde test yaptım. Önce erken gebelikte görünce hassasiyeti farklı 2 tane daha vardı elimde onları da yaptım görmemiş gibi, görmemiştim zaten daha önce. Şoktayım hâlâ inanamıyorum yaa