Valla belirtiyi ayrıntılıca yazıyorum. Ama bence ilaçlar da çok etkili. Transfer sonrası 3 4 gün boyunca sadece günde birkaç kez çok hafif kasık batması hissettim. Ve 4. Günle beraber iştahımda artış oldu, çok sık acıkmaya başladım.Transferin 5. Günü göğüslerüm şişip ağrımaya başladı o güne kadar göğüslerimde hiç bi değişiklik yoktu. Ve 3 gün böyle ağrıdı mavi damarlar çıkmıştı. Sonra ağrıması hafifledi transferin 8. Günü hala da aynı. (Hatta bu yüzden tutmadığını ya da tuttuysa bile düşeceğini gelişmediğini düşündüm.hala bu şüphem yok değil.) Sonra birde transferin 7. Gününden itibaren kabızlık artmadı ama bağırsaklarım iyice yavaşladı. Karnımda ağrılar oldu tuvaletim varmış gibi. Ama kesinlikle kasık ağrım olmadı.Bugün hafif hafif bel batması ve kasıkta ağrılar başladı. Belki de pozitif olduğunu öğrendiğimden psikolojiktir. Hepsi pazartesi anlaşılacak inşaallah. Ben tüm ayrıntısıyla yazmak istedim biraz uzun oldu hakkınızı helal edin ama biliyorum ki benim gibi bu belirtiler yüzünden umudunu kaybedenler var aramızda etmeyin arkadaşlar benim yaşadıklarımda aslında ilaçların etkisiydi. Betam da oldukça düşük zaten şu an çok etkileyecek seviyede değil.Masallah cok cok sevindimbelieti var miydi ben de 0