Çok güzel Cikicak eminim benGünaydınnnnn kızlar, ikinci kanımı verdim heyecanla bekliyorum sonucuu inş güzel çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel Cikicak eminim benGünaydınnnnn kızlar, ikinci kanımı verdim heyecanla bekliyorum sonucuu inş güzel çıkar
Insallah guzel çıkar canım Herkes 2 günde bir yaptırırken benim dr 4 gün sonra istedi salıya kadar nasıl beklicem bilmiyorum, normalde benim de bugün yaptırmam gerekiyorduGünaydınnnnn kızlar, ikinci kanımı verdim heyecanla bekliyorum sonucuu inş güzel çıkar
Benden hiç İstemedi on gün sonra gel ultrason la bakicaz dedi Dr a duruma göre değişiyor demekki kendini ferah tutInsallah guzel çıkar canım Herkes 2 günde bir yaptırırken benim dr 4 gün sonra istedi salıya kadar nasıl beklicem bilmiyorum, normalde benim de bugün yaptırmam gerekiyordu
evet canım doktora göre değişiyor sanırım yine de içimiz rahat etmiyor işte elimde olsa her gün baktiririm sanırım sen verecek misin peki yeniden yoksa ultrasonu mu bekliceksin?Benden hiç İstemedi on gün sonra gel ultrason la bakicaz dedi Dr a duruma göre değişiyor demekki kendini ferah tut
Yok ultrason u beklerim damarlarımda ki kan bebislere lazım kalsın benlenevet canım doktora göre değişiyor sanırım yine de içimiz rahat etmiyor işte elimde olsa her gün baktiririm sanırım sen verecek misin peki yeniden yoksa ultrasonu mu bekliceksin?
Haha aynen canım delik deşik olduk zaten salı günü benim de ultrason belli olur insallah. Daha yolumuz uzun kesesi var kalbi var inşallah hepimiz hepsini görürüz sağlıklaYok ultrason u beklerim damarlarımda ki kan bebislere lazım kalsın benlen
Gunaydin cnm insallah hayirli sonuclarGünaydınnnnn kızlar, ikinci kanımı verdim heyecanla bekliyorum sonucuu inş güzel çıkar
Senin de 4 kat artis olcak ona bakcak demekki cnmdirek keseye cagrrmak icin herhaldeInsallah guzel çıkar canım Herkes 2 günde bir yaptırırken benim dr 4 gün sonra istedi salıya kadar nasıl beklicem bilmiyorum, normalde benim de bugün yaptırmam gerekiyordu
Bana ultrason la bakacak onun için keseyi görmesi gerekiyor bence ama üç gün erken gidicen enjeksiyon ucu bitiyor onları alicam cumartesi belki bakar o gün proloton a 10 haftalik olana kadar kullncan dedi ama estrofem e prolutex e bişi demedi cumartesi gitmişken onlarında ogrenicemSenin de 4 kat artis olcak ona bakcak demekki cnmdirek keseye cagrrmak icin herhalde
Hahaha bende öyleyim ya hergün kan verip genelik testi yapsam yok dememevet canım doktora göre değişiyor sanırım yine de içimiz rahat etmiyor işte elimde olsa her gün baktiririm sanırım sen verecek misin peki yeniden yoksa ultrasonu mu bekliceksin?
Insallah öyle olur canım salıdan sonra bir daha istemez sanırım kese için gün verir umarımSenin de 4 kat artis olcak ona bakcak demekki cnmdirek keseye cagrrmak icin herhalde
evde yapılabilir bir şey olsaydı keşke her gün kendiniz yapardık sonucun çıkmadı mı daha canım?Hahaha bende öyleyim ya hergün kan verip genelik testi yapsam yok demem
Ananas tavsiye etmiyolar. Ben diğer denemelerimde hap yemiştim ama bunda yemedim. Yabancı sitelerde düşük yapmak isteyen kadınların ananas yediği yazıyor.Kizlarrrrr transfere giriyorum var mi oneeriniz...muz sut ananas ve kabak çekirdeği aklimda
Yok canım acilde verdim gelecek seneye anca e-nabıza düşer sanırımevde yapılabilir bir şey olsaydı keşke her gün kendiniz yapardık sonucun çıkmadı mı daha canım?
Benimde doktorum 4 gün sonra istemişti. İyiki 4 gün beklemişim çok güzelzartış görüp rahat bi nefes aldım. sende öyle olacaksın inşallah.evde yapılabilir bir şey olsaydı keşke her gün kendiniz yapardık sonucun çıkmadı mı daha canım?
Ayyyy demeAnanas tavsiye etmiyolar. Ben diğer denemelerimde hap yemiştim ama bunda yemedim. Yabancı sitelerde düşük yapmak isteyen kadınların ananas yediği yazıyor.
Haha olabilir canım keseden sonra falan sonucu alırsın belkiYok canım acilde verdim gelecek seneye anca e-nabıza düşer sanırım
Avakado yiyebilirsin sabah kahvaltıda güzel olurAyyyy deme
Esim bir tek onu bulamamıştı iyiki de bulamamis ozaman...aldirmayayim sagol canim
Tek ben değilmişim demek ki canım sevindim suan inşallah benim sonucum da seninki kadar güzel olurBenimde doktorum 4 gün sonra istemişti. İyiki 4 gün beklemişim çok güzelzartış görüp rahat bi nefes aldım. sende öyle olacaksın inşallah.
Dahada güzel olacak inşallah.Tek ben değilmişim demek ki canım sevindim suan inşallah benim sonucum da seninki kadar güzel olur