Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E Nabiza düşmüyor hastanenin kendi sitesine gir barkod vermediyseler doğum tarihli ve TC ile olanlar da var öyle bak dün ben de öyle baktımYok canım acilde verdim gelecek seneye anca e-nabıza düşer sanırım
olabilirHaha olabilir canım keseden sonra falan sonucu alırsın belki
Cnm ilk üç gün dikkat et ye iç otur yat iş yapma 3 gün sonra günlük işlerine bak arada evde gezin kan akisin bozulmasınKizlar ya dun transfer oldum ne zaman yerleşiyor ki belirti yok hic insan embriyolar transfer edilince hemen belirti olsun istiyor
5.denemem ve cok korkuyorum
Bak avakadoyu hic duymamıştım ben..bugun aldirayim buldurabilirsemBen transfer gunu 6-7gun 1er dil ananas yedim her seyin fazlasi zarar canim azi yarar suan ikizlere hamileyim sukur ama icin rahat etmeyecekse yeme derim ama şuan yemeyi biraktim hergun avakadoya devam ediyorum ama
Dun ankarada kaldık simdi yoldayız eve dönüyoruz 3 saat yol on koltuğu yatırdım emniyet kemerini taktim tas gibi oldum gidiyorumCnm ilk üç gün dikkat et ye iç otur yat iş yapma 3 gün sonra günlük işlerine bak arada evde gezin kan akisin bozulmasın
Her gun ceyrek veya yarim yiyorum canim ben sabah kahvaltisinda da yumurtani eksik etme hergun ve suyu çook bol iç kuruyemisleri cig yemeyi tercih et aminn inşallah rabbim sana da nasip etsin inşallahhBak avakadoyu hic duymamıştım ben..bugun aldirayim buldurabilirsem
Ikiz mi ayy ne guzel yaaaa sagliklica gelsin kuzular
Hastanenin sitesinde tık yok açmıyor az daha bekleyeyim eğer düşmezse ararm hastaneyi çıldırtırım onlarıE Nabiza düşmüyor hastanenin kendi sitesine gir barkod vermediyseler doğum tarihli ve TC ile olanlar da var öyle bak dün ben de öyle baktım
Yürümekten korkma ben kalktım eczaneye gittim evde gezindim şimdi şükürDun ankarada kaldık simdi yoldayız eve dönüyoruz 3 saat yol on koltuğu yatırdım emniyet kemerini taktim tas gibi oldum gidiyorum
Bende yogun pihtilasma var zaten cnm igne ilac ikisini de kullanıyorum cok yatmam iyi degil..cok teşekkür ederim
Canim rahatina bak kafan rahat olsun ben transfer gunu 3-4saat ayakta kaldigim oldu ertesi gun 5 saatlik yola gittim ama tabiki agir kaldirma biyere uzanma dikkat etDun ankarada kaldık simdi yoldayız eve dönüyoruz 3 saat yol on koltuğu yatırdım emniyet kemerini taktim tas gibi oldum gidiyorum
Bende yogun pihtilasma var zaten cnm igne ilac ikisini de kullanıyorum cok yatmam iyi degil..cok teşekkür ederim
Barkodun varmi cnm kan verirkenHastanenin sitesinde tık yok açmıyor az daha bekleyeyim eğer düşmezse ararm hastaneyi çıldırtırım onları
Yok canım düşmezse ararım artıkBarkodun varmi cnm kan verirken
Aynen cnm enabiza benmki bile dusmems henuz cok gec dusuyrYok canım düşmezse ararım artık
Ayy yatıp kalkarken hani karni kasiliyor ya insanin ondan bile etkileniyorum ben birsey olmus mudur diye siz böyle deyince rahatliyorumCanim rahatina bak kafan rahat olsun ben transfer gunu 3-4saat ayakta kaldigim oldu ertesi gun 5 saatlik yola gittim ama tabiki agir kaldirma biyere uzanma dikkat et
Tamam canim cok sagolYürümekten korkma ben kalktım eczaneye gittim evde gezindim şimdi şükür
tamam eve bir gidelim de aldiricam bugun başlayayımAvakado yiyebilirsin sabah kahvaltıda güzel olur
Hayirli git canim bebislerin seninle artiktamam eve bir gidelim de aldiricam bugun başlayayım
Ya o gün sabah 9.45 falandı sanırım verdim 11.15te düşmüştü. Ama acilinki biraz daha uzun olabilir tabiAynen cnm enabiza benmki bile dusmems henuz cok gec dusuyr
Yatakta yan don elinden destek alarak kalkAyy yatıp kalkarken hani karni kasiliyor ya insanin ondan bile etkileniyorum ben birsey olmus mudur diye siz böyle deyince rahatliyorum