Bahçeci bursa ama embriyo dondurma işlemim İstanbul fulya bahçeci ydiCanim belki yazmissindir da ben unutmuş olabilirim:)senin hangi merkezdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bahçeci bursa ama embriyo dondurma işlemim İstanbul fulya bahçeci ydiCanim belki yazmissindir da ben unutmuş olabilirim:)senin hangi merkezdi
Canim ilk tedavinden miydi embryolarinyani bu ikinci transfernmydiBahçeci bursa ama embriyo dondurma işlemim İstanbul fulya bahçeci ydi
İşte 5. Denemede 5 tane olmuştu ikisi doğdu bunlar onlardan kalan aslında aynı yılın çocuklarıCanim ilk tedavinden miydi embryolarinyani bu ikinci transfernmydi
Ayni ayki yumurtalardanfarkli yumurta ikizi gibi benim de oyle insallahİşte 5. Denemede 5 tane olmuştu ikisi doğdu bunlar onlardan kalan aslında aynı yılın çocukları
Dr a yazdım 10 gün daha devam dedi ilaçlara 10 gün sonra görüşelim dedi bakalım hayırlısı değere göre belli mi ikiz olup olmadığı dedim muayenede belli olur şimdiden çok erken dediAyni ayki yumurtalardanfarkli yumurta ikizi gibi benim de oyle insallah
Aynen kesinlikle kesede belli olur belki de ikizdir hadi bakalimDr a yazdım 10 gün daha devam dedi ilaçlara 10 gün sonra görüşelim dedi bakalım hayırlısı değere göre belli mi ikiz olup olmadığı dedim muayenede belli olur şimdiden çok erken dedi
Hayırlısı sağlıklı olsunlardaAynen kesinlikle kesede belli olur belki de ikizdir hadi bakalim
Amin canim benimHayırlısı sağlıklı olsunlarda
Prednol ne ilacıKızlar merhaba ben 27 nisanda transfer olucam ama daha öncesinde 2 negatifim var aklıma takılan bir şey var prednol herkes kullandı mı ben bağışıklıkla ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum ama doktorum prednol vermedi bana istesem verir mi acaba
Vucuttaki bagisikligi baskilayarak embriyolari rahme vucuda kabul ettiriyor kortizonlu bir ilaçPrednol ne ilacı
7 gün kullandım bende transfer günü biraktirdiHerkese vermiyorlardır bağışıklık baskılamak içindir, bende hiç kullanmadım
Merak etme bir sey olmaz ister zipla ister hopla Allah can verecekse engel tanimiyor.Ben transfer gunu cok su icmistim tum aksam kustum ilaclari alamadim ama cok sukur tuttu 1.transferde ise gozum gibi baktim olmadi nasipten oteye yol yokYa hep sirt ustu mu yattınız ilk gun..oturmadiniz mi..kalkarken falan karnim kasiliyor ya rahatsiz oluyorum birsey olmus mudur diye
Yok canım sürekli yatmak zaten çok da iyi değil ben oturdum arada evde gezindim de çok şükür bir sey olmadı. Kendine stres yapmaYa hep sirt ustu mu yattınız ilk gun..oturmadiniz mi..kalkarken falan karnim kasiliyor ya rahatsiz oluyorum birsey olmus mudur diye
İlk gün tuvalete kalktım sadece ama doktorum ikinci gün itibariyle evin içinde yürüyüşler yap dedi kan dolaşımı için 4. Gün de dışarıda yürüyüşe çık muhakkak dedi yani çok kasma kendini ilk günden sonra evin içinde gezin ara araYa hep sirt ustu mu yattınız ilk gun..oturmadiniz mi..kalkarken falan karnim kasiliyor ya rahatsiz oluyorum birsey olmus mudur diye