- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy maşallah çok şükür canımm hadi gözün aydınnKizlar sonucum cikmis simdi
12.gun 172
14.gun 478
Insallah rabbim tum bekleyenlere nasip etsin
Masallah canım gözün aydın çok güzel artmış benim de 170 inşallah senin gibi artar ama doktor 4 gün sonra istiyor ısrarla belki ben ondan gizli yaparım pazar günü :)Kizlar sonucum cikmis simdi
12.gun 172
14.gun 478
Cok sukur canim insallah hepimizin saglikla devam eder kucagimiza aldigimiz gunleri de goruruzAyy maşallah çok şükür canımm hadi gözün aydınn
Eger bekleyemezsen yaptir cnm pazar bi de sali insallah cok guzel cikackMasallah canım gözün aydın çok güzel artmış benim de 170 inşallah senin gibi artar ama doktor 4 gün sonra istiyor ısrarla belki ben ondan gizli yaparım pazar günü :)
Maşallah çok güzel artmış sağlıkla ilerlesin inşallahKizlar sonucum cikmis simdi
12.gun 172
14.gun 478
Amin canim benim dualarnzla insallahMaşallah çok güzel artmış sağlıkla ilerlesin inşallah
Maşallah maşallah, sağlıklı sıhhatli büyüsünn minnoşKizlar sonucum cikmis simdi
12.gun 172
14.gun 478
Amin insallah hepimizin de canimMaşallah maşallah, sağlıklı sıhhatli büyüsünn minnoş
Belki canim acaba 1 test için mi hani ben telefondan sordumBizde genetiğe baktırmıştık eşim için 1,5 ay sonra çıkmıştı hemde tedavi gördüğüm hastanede. 20gün gerçekten iyi bi süre
Ben de yaptirdim ama hangi genlere bakildi net bilgim yok tup bebek icin nelere bakilmasi gerekiyorsa sanrm,)Belki canim acaba 1 test için mi hani ben telefondan sordum
Simdi karyotip analiz testi 1 test mi yani 1 değeremi bakilmıştı sizde belki daha çok muydu nasil diyeyim mesela karyatip analiz die geçiyor ama 10 degere yada genetik ile ilgili 10 şeye bakılıyor oyle bisey mi anlatamadim pek
Anladim canim bende netten bi araştırayım birde gidince sorayımBen de yaptirdim ama hangi genlere bakildi net bilgim yok tup bebek icin nelere bakilmasi gerekiyorsa sanrm,)
Saol canım benimGecmis olsun canimm
MaşallahKizlar sonucum cikmis simdi
12.gun 172
14.gun 478
Kizlar sonucum cikmis simdi
12.gun 172
14.gun 478
Bugun test yaptiracakmsn cnm?
Hadi gözümüz aydin sağlıkla al kucağına
Hayirli olsun rabbim saglikla kucaklmayi nasip etsinSelamlar herkese, benimde 11 martta iki tane 3. Gün embriyo transferi yapıldı bir tanesi tutundu bizi seçti çok şükür bin şükür . Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. İsteyen anne baba olabilecek herkese nasip etsin Allah'ım
Insallah en kisa zamanda nasip olsum canimAnladim canim bende netten bi araştırayım birde gidince sorayım
Bu arada canim masallah degerin cok güzel cikmis gözün aydın olsun inşallah Birgün ben ve benim gibi bekleyenler de böyle güzel degerler yazar
Yarın yaptırım diye düşünüyorum cnm bilemedimBugun test yaptiracakmsn cnm?