- 25 Mart 2021
- 1.381
- 1.673
Sen benim gibi idrar falan yapma sakın canım az daha bekle 2 gün sonra kan verBenimki 3. gün embriyosu ve ben de 31 Mart'ta transfer yaptırdığıma göre 11. günde kanda rahatça belli olur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen benim gibi idrar falan yapma sakın canım az daha bekle 2 gün sonra kan verBenimki 3. gün embriyosu ve ben de 31 Mart'ta transfer yaptırdığıma göre 11. günde kanda rahatça belli olur inşallah
Canım sen hala kaset test yapmadın mı? Yapsana çıkar silikte olsaBenimki 3. gün embriyosu ve ben de 31 Mart'ta transfer yaptırdığıma göre 11. günde kanda rahatça belli olur inşallah
Benim 4 yasinda oğlum var taze transferle hamile kalmistim.simdi dondurulmuslarla deneyecegim dokyor iki koyalim diyor ben tek istiyorum.Amin canım teşekkür ederimm. Dondurulmuş
Amin canım inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versinO zaman buyuk ihtimalle tek saglikla kucagina alrsn insalah
Cok guzel canim hayirli olsun saglikla devam etsinKizlaaaar kan sonucum çıktı. 170.3 ❤
3.Gun embriyosu 11. gün sonucu nasıl sizce ?
inş canımm inşallahO zaman buyuk ihtimalle tek saglikla kucagina alrsn insalah
Walla tecrübesiz olarak pek anlamıyorum ama genel değerlere bakınca güzel, allah tamamına erdirsin inşKizlaaaar kan sonucum çıktı. 170.3 ❤
Süper benim 10. Gun 86ydi bugun kese gordum saglikla kucagina alKizlaaaar kan sonucum çıktı. 170.3 ❤
Masalah Sizin de mi 3.gun embryodu 5.gunmu?Süper benim 10. Gun 86ydi bugun kese gordum saglikla kucagina al
3. Gun taze transferdiMasalah Sizin de mi 3.gun embryodu 5.gunmu?
Yaaaaaaa rabbim tamamına erdirsin inşallahhhh sağ salimmmm gözün aydınnnnEki Görüntüle 2821409
Kesemi gordum sukurler olsun :))
Teşekkür ederim canım inşallah artarak devam eder salı gününe istedi dr testi 4 gün beklicemCok guzel canim hayirli olsun saglikla devam etsin
Teşekkür ederim canım hepimiz sag salim alalım kucağımıza inşallahYaaaaaaa rabbim tamamına erdirsin inşallahhhh sağ salimmmm gözün aydınnnn
Amin canım inşallah doktorum gayet güzel bir değer dedi tabi artışa bakacağız bundan sonra çok teşekkür ederimWalla tecrübesiz olarak pek anlamıyorum ama genel değerlere bakınca güzel, allah tamamına erdirsin inş
Tesekkur ederim canım senin de hayırlı olsun tekrar ne güzel keseyi görmüşsün beni 1500 olunca çağıracak sanırım öyle dedi dr bakalım artışı takip edicez inşallah sağlıkla ilerlerSüper benim 10. Gun 86ydi bugun kese gordum saglikla kucagina al
Iyi dusun iyi olsun saglikla gelsin bebeklerimiz :))Tesekkur ederim canım senin de hayırlı olsun tekrar ne güzel keseyi görmüşsün beni 1500 olunca çağıracak sanırım öyle dedi dr bakalım artışı takip edicez inşallah sağlıkla ilerler
Sagol arkadasim ben sana dedim degil mi cuma ikimizin de yuzu gulecek diye :) hepimize gozuaydinlar hepimize koca gobuslu gunler insYaaaaaaa rabbim tamamına erdirsin inşallahhhh sağ salimmmm gözün aydınnnn
Çok sevindim gözün aydınKizlaaaar kan sonucum çıktı. 170.3 ❤