HihihiiiiBaby loading...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HihihiiiiBaby loading...
Aminnn canım inşallahh Teşekkür ederim
Ederim tabiki hepinize ederimSende sagol adiniza mutluyum banada dua edersinmi
Ederim tabiki hepinize ederim
Hayirli uğurlu olsun devamı sağlıkla gelsin inşallah ne güzel belirgin bir şekilde çıkmış benim çok silik çıktı yarin ikimiz de kan verecez hayırlısı olur umarımMeyhabaaa teyzelerrr
Amin amin Allahm herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah, şunu görmek bile tarif edilemez bir duyguymuş. Rabbim isteyen hak eden gönlü güzel olan herkese yaşatsın tamamına erdirsin inşallahTesekkurler rabbim hickimsenin emegini bosa cevirmesin
Amin amin Allahm herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah, şunu görmek bile tarif edilemez bir duyguymuş. Rabbim isteyen hak eden gönlü güzel olan herkese yaşatsın tamamına erdirsin inşallah
Amin canım inş teşekkür ederim, ikimiz içinde hayırlısı olsun. İnşallah pozitif çıkar ikimizinkide inşallaaahhHayirli uğurlu olsun devamı sağlıkla gelsin inşallah ne güzel belirgin bir şekilde çıkmış benim çok silik çıktı yarin ikimiz de kan verecez hayırlısı olur umarım
Hayirli sonuclar ins ben de vercem guzel haberler paylasalm insHayirli uğurlu olsun devamı sağlıkla gelsin inşallah ne güzel belirgin bir şekilde çıkmış benim çok silik çıktı yarin ikimiz de kan verecez hayırlısı olur umarım
Hayirli uğurlu olsun devamı sağlıkla gelsin inşallah ne güzel belirgin bir şekilde çıkmış benim çok silik çıktı yarin ikimiz de kan verecez hayırlısı olur umarım
Insallah canim benim senin de hayirli haberlerini alrz insallahSizede hayirli ugurlu olsun insallah kaniniz yuksek cikar
Insallah canim benim senin de hayirli haberlerini alrz insallah
Oyle mi canim insallah guzel haberlerini burda paylasrsn en hayirli zamandaBen dr konustum 6 ay beklicim
Oyle mi canim insallah guzel haberlerini burda paylasrsn en hayirli zamanda