- 29 Mart 2021
- 37
- 35
- 37
İnşallah canmEn az %60 lik bir artış yeterli sizinki de öyle olmuş zaten boş yere kendinizi üzmeyin hayırlı uğurlu olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canmEn az %60 lik bir artış yeterli sizinki de öyle olmuş zaten boş yere kendinizi üzmeyin hayırlı uğurlu olsun
Kaç çıkmıştı sizinDrlar en az 12 hatta benim Dr 14 gün sonra dedi
Önceki değerim ikiz olduğu için yüksek çıkmıştı suanki ni henüz yapmadım gününü bekliyorumKaç çıkmıştı sizin
Öyle gerçekten ama umut etmekten vazgeçme inşallah sağlıkla ilerlerSenin adına çok çok sevindim! Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Umarım bir mucize olur da değerim yükselir..benim gibi olan göremediğim için pek bir umutsuzum. Gerçekten sadece yaşayanın anlayabileceği bir süreç..
3. gün 1 tane embriyo taze transferCanim sen kaçıncı gün embriyosu ile bu değerleri gördün?
Evet bende de alerjik rinit var, gece özellikle çok zorlanıyorumBen hiç bir şey kullanmiyorum ama doktora sorcm ozellikle yemek yerken cok zorlaniyorum lokmayi cignerken bogulacakmisim hissi geliyor.. sizde oncesinde bi sorun var miydi? Ben de alerjik rinit vardi mesela onun da tetikledigini dusunuyorum
Üzülmeyin benim 10 .gun 54. 12. Gün 66 idi. 14. Gün ikiye katlamaya başladı. Sizin değeriniz çok iyi takılmayın hamilesiniz bence.Benim transferden sonra 11.gün 103
13.gün 160 çıktı ya çok kötüyüm nolur bi cevap verin kızlar düşermi değerim bidaha vericem kan yarn ama çok üzülüyorum
inşallah benimki de senin gibi olur canım yarın 11. Gunum kan vericem3. gün 1 tane embriyo taze transfer
Kaçıncı gün embriyosuydu sizinki ?Üzülmeyin benim 10 .gun 54. 12. Gün 66 idi. 14. Gün ikiye katlamaya başladı. Sizin değeriniz çok iyi takılmayın hamilesiniz bence.
Çok teşekkür ederim umarm öyledir ike kez normal yolla kinyasal yaşadım oyüzden endişeliyim aslnda yüzde 60 kötü değil dedi doktor ama ben endişeliyim işteÜzülmeyin benim 10 .gun 54. 12. Gün 66 idi. 14. Gün ikiye katlamaya başladı. Sizin değeriniz çok iyi takılmayın hamilesiniz bence.
Hayirli ugurlu olsun canim masallahMeyhabaaa teyzelerrr
Teşekkür ederimmmmm inşallah sağ salim tamamına erdirir rabbimHayirli ugurlu olsun canim masallah
Amin canim kacinci gunun bugunTeşekkür ederimmmmm inşallah sağ salim tamamına erdirir rabbim
Transfer harici 8.gün yarın da kan için gideceğimAmin canim kacinci gunun bugun
Cok iyi ayyyTransfer harici 8.gün yarın da kan için gideceğim
Kazasiz belasiz insallah kalb atislarini gorursun insallahCok iyi ayyy
Baby loading...Meyhabaaa teyzelerrr
Aminnn canım inşallahh Teşekkür ederimKazasiz belasiz insallah kalb atislarini gorursun insallah