- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Insallah sımsıkı tutunur hayirli haberlerini aliriz yakindaKızlar bugün dondurulmus embriyo ile transferim yapıldı 1 saat önce dua edin lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah sımsıkı tutunur hayirli haberlerini aliriz yakindaKızlar bugün dondurulmus embriyo ile transferim yapıldı 1 saat önce dua edin lütfen
İnşallah canım benimInsallah sımsıkı tutunur hayirli haberlerini aliriz yakinda
31 martta transfer oldum. Transfer gününü saymazsak 8.günde yaptım testi. Kan verdim bakalm sonucunu bekliyorumAyy aynı gün transfer olmuştuk di mi? Kaçıncı gün embiyosu idi? Ay ben de yapsam mı şu testi böyle görünce hevesleniyorum yaaa
Hayirli haberler cnmbenim de cikmadi daha31 martta transfer oldum. Transfer gününü saymazsak 8.günde yaptım testi. Kan verdim bakalm sonucunu bekliyorum
Cok guzel cikmis canim saglikla devam etsin insallah gozun aydinKan sonucum çıkmış 243.47, iki gün sonre tekrar vereceğim bakalımm
Sancilar normal cnm tutunmadir insallahArkadaşlar bugün 2 adet 3. gün embriyosu transferimin üstünden 9 gün geçti. Birkaç gündür hafiften sancım oluyordu ama bugün alenen adet sancısınına benzeyen bir sancım var. Benim normalde de adet dönemi sancım ya hiç olmaz ya da adet olacağım gün azıcık olur. Ama benim daha adet günüme en az 5 gün var ve sancım yoğun.
İnşallah yerleşme belirtisidir de, acaba aldığım hormon ilaçlarından ötürü de olabilir mi bu sancılar bilemiyorum.
Aranızda böyle sancılar çekip testi negatif çıkan oldu mu merak ediyorum. Ya da öyle tanıdığı olan oldu mu?
Amin amin canım inşallah teşekkür ederimm haydi haydiii senden de bekliyorum hihiCok guzel cikmis canim saglikla devam etsin insallah gozun aydin
Iki embryomuydu cnm ikiz olabiliryuksek degernAmin amin canım inşallah teşekkür ederimm haydi haydiii senden de bekliyorum hihi
Yok canım iki tanesinide transfer seçeneği sundular ama ben istemedim tek transfer edildiIki embryomuydu cnm ikiz olabiliryuksek degern
O zaman buyuk ihtimalle tek saglikla kucagina alrsn insalahYok canım iki tanesinide transfer seçeneği sundular ama ben istemedim tek transfer edildi
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla doğsun inşallahKan sonucum çıkmış 243.47, iki gün sonre tekrar vereceğim bakalımm
Tebrik ederimAllah tamamına erdirsintaze transefer miydi yoksa dondurulmuş mu acaba?Kan sonucum çıkmış 243.47, iki gün sonre tekrar vereceğim bakalımm
Amin canım teşekkür ederimm. DondurulmuşTebrik ederimAllah tamamına erdirsintaze transefer miydi yoksa dondurulmuş mu acaba?
5. gün embriyosu muydu? Yoksa 3 mü? 100 kere konuştuk belki ama unutmuşumAmin canım teşekkür ederimm. Dondurulmuş
İnşallah canım sağolasınnCok guzel cikmis canim saglikla devam etsin insallah gozun aydin
aminnn inşallaahHayırlı uğurlu olsun sağlıkla doğsun inşallah
Benimki 3. gün embriyosu ve ben de 31 Mart'ta transfer yaptırdığıma göre 11. günde kanda rahatça belli olur inşallahHaha unutuluyor sıkıntı yok canım, 5.gün embriyosu
Bende olur diye düşünüyorum canım, inşallah güzel hayırlı haberlerini bekliyoruzBenimki 3. gün embriyosu ve ben de 31 Mart'ta transfer yaptırdığıma göre 11. günde kanda rahatça belli olur inşallah