Yok yok şükür artar o daha korkma gözün aydın cnmKızlar bugün 10. Günüm 94.98 kan sonucum sanki düşük geldi bana ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok şükür artar o daha korkma gözün aydın cnmKızlar bugün 10. Günüm 94.98 kan sonucum sanki düşük geldi bana ya
Aynen doktor da bana ben gobekten veriyorum dedi bu donemde oyle uygjn gordum dedi ben de simdilik bir sikinti yok yapiyorum insallah ama uzun surerse degsklk belki yaplrZaten 12 saatte bir ya sabah gitsen akşam hastaneye gitmen gerekir öyle sıkıntı tabi ben diğerinde 10 gün sadece WC ye gitmiştim kanamam olmuştu işime de gelmisti evde yatmak göbekte de sertlikler oluşmaya başladı zaten kalçada bir süre sonra oluyor ya dönüşümlü olması iyi olur
5. gün embriyosu muydu canım? Dusuk değil bence burda 20 30 lar ile başlayıp yükselenler de oldu çünkü 2 gün sonraki artış önemliKızlar bugün 10. Günüm 94.98 kan sonucum sanki düşük geldi bana ya
Benimde 10 gu 118 çıkmıştı 12 gu 212 14 gun 500 çıktı yükselir insallahKızlar bugün 10. Günüm 94.98 kan sonucum sanki düşük geldi bana ya
Cok guzel cikmis canim saglikla ilerlesin benim 12. Gun 172 dr da onemli olan iki kat artmasi dedi yrn kan vercm iste insKızlar bugün 10. Günüm 94.98 kan sonucum sanki düşük geldi bana ya
Cift embryomu canim senindeKızlar bugün 10. Günüm 94.98 kan sonucum sanki düşük geldi bana ya
Ben dun yaptirdim saglik ocagi yapiyor aile hekimine de yazdirablrsn cnmKızlar proluton depotu sağlık ocağında yapıyorlar mı? Benim önceki gün oksapar iğneden sonra kanamam oldu durdu çok şükür ama oksaparı gün aşırı yapcam bugünkü iğneden sonra da kanama olursa proluton depot yaptırmam lazım kalçadan nerde yaparlar diye düşündüm
İlacı aldım ben kendim eczaneden de acaba reçete olmadan yapmazlarmı diye düşündüm bazen gıcıklık yapıyolarBen dun yaptirdim saglik ocagi yapiyor aile hekimine de yazdirablrsn cnm
Bana vajinal ultrason ile baktı doktorum kalp atışı muayenesini karından mı yapar bilmem o zamana kadar 7nci haftamı bitirmiş olcmKizlar herkese merhaba benim yarin ilk doktor randevum var pozitif sonrasi ilk kez ultrasonda keseyi gorcm nasipse sekreter hanim aradi az evvel randevu saatine idrara sıkışık gelinecek karindan bakicak doktorunuz dedi
Sizler de ilk ultrasonu karindan mi oldunuz vajinal mi?
Reçete olarak hem yazıyor hemde vuruyorKızlar proluton depotu sağlık ocağında yapıyorlar mı? Benim önceki gün oksapar iğneden sonra kanamam oldu durdu çok şükür ama oksaparı gün aşırı yapcam bugünkü iğneden sonra da kanama olursa proluton depot yaptırmam lazım kalçadan nerde yaparlar diye düşündüm
İnşallah gerek kalmaz dua ediyorumReçete olarak hem yazıyor hemde vuruyor
Bana receye sordu benim vardi genelde soruyorlarİlacı aldım ben kendim eczaneden de acaba reçete olmadan yapmazlarmı diye düşündüm bazen gıcıklık yapıyolar
Bana transferden hemn sonra vurdu şimdide 5 günde bir vurduyorum korkulucak bir şey değil ferah tut içini extra kan sulandirici kullanıyoruz ama kan uyusmazligina mutlaka bak göz ardı olmasın benim kanamam olur olmaz kan uyuşmazlığı iğnesini vurdu drİnşallah gerek kalmaz dua ediyorum
O zaman önce doktorun yanına gidip durumu anlatmak lazım reçete çıkarması lazımBana receye sordu benim vardi genelde soruyorlar
Tüp bebek tedavisi gördüğünü söylediğinde yapıyor zaten ben hiç reçete goturmedim ama benimki saolsun bazen reçete için telden yazdiriyorum girmiyorum hiç içeri burdakiler çok iyi ve anlayisliBana receye sordu benim vardi genelde soruyorlar
Allah razı olsun inşallah canımYok yok şükür artar o daha korkma gözün aydın cnm
Sağlık kabini de yapar sağlık ocağında sorun yasarsan ama sanmam sorun olsunO zaman önce doktorun yanına gidip durumu anlatmak lazım reçete çıkarması lazım
3. Gün embriyosu canım5. gün embriyosu muydu canım? Dusuk değil bence burda 20 30 lar ile başlayıp yükselenler de oldu çünkü 2 gün sonraki artış önemli
Nikah zamanında kan uyuşmazlığı ile ilgili doktorla görüşmüştük bir problem yok demişti. Ben önceki gün kese muaynesinden çıkınca doktorum adet gibi ağrın ve kanaman olabilir korkma dedi eve gelince akşam coraspini içtim yarım saat sonra oksapar iğneyi yaptım dediği gibi adetin ilk günü kasık ağrısı olurya öyle bir ağrı hissettm ve kanama oldu. Artarsa gece proluton depot yaptır dedi ama artmadı çok şükür dün bugün kahverengine döndü peçeteye geliyo sadece bugün de hem progestan iğnem var göbekten hem oksaparım var belki progestan engeller kanamayı diye düşünüyorm inşallah olmazBana transferden hemn sonra vurdu şimdide 5 günde bir vurduyorum korkulucak bir şey değil ferah tut içini extra kan sulandirici kullanıyoruz ama kan uyusmazligina mutlaka bak göz ardı olmasın benim kanamam olur olmaz kan uyuşmazlığı iğnesini vurdu dr